رئیسی: ایستادگی غزه تفوق گفتمان مقاومت را اثبات کرد نتانیاهو: در حال آماده شدن برای ورود به رفح هستیم دیدار نوروزی فرماندهان نظامی با قالیباف حمله رژیم صهیونیستی به اطراف منطقه سیده زینب در دمشق سقوط یک هواپیمای نظامی روسیه در دریای سیاه امیرعبداللهیان با رئیس جمهور ترکمنستان دیدار کرد تاکید فعالان و نخبگان مشهد بر پاسخگویی و شفافیت نمایندگان مردم مشهد در مجلس رژیم صهیونیستی بیش از ۲۰۰ آواره فلسطینی را در بیمارستان شفا قتل عام کرد محمود عباس با ترکیب کابینه جدید به نخست وزیری محمد مصطفی موافقت کرد روسیه قطعنامه پیشنهادی آمریکا علیه کره شمالی را وتو کرد دیدار زیاد النخاله و هیئت همراه با رهبر انقلاب | مقام معظم رهبری: ایستادگی مردم غزه و ناکامی‌های رژیم صهیونیستی پدیده‌ای الهی است ظرفیت نمایندگان خراسان رضوی در مجلس شورای اسلامی، موتور محرک توسعه استان انتقاد تند پاکستان از عملکرد افغانستان در حوزه تروریسم خراسان رضوی رکورددار برخورداری از طرح‌های عمرانی در کشور تائید جنایات اسرائیل توسط گزارشگر سازمان ملل بررسی و تصویب لایحه عفاف و حجاب در شورای نگهبان به کجا رسید؟ دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی چه زمانی برگزار می‌شود؟ اسماعیل هنیه با محمدباقر قالیباف دیدار کرد رایزنی تلفنی استاندار خراسان رضوی و والی هرات برای تسهیل تردد کامیون‌ها در مرز مشترک قصد صهیونیست‌ها برای بستن مسجدالاقصی به مدت ۱۶ روز شهادت ۹ تن در حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
سرخط خبرها

گفت‌وگوهای صلح و حقوق بشر بر وضعیت طالبان تاثیری نگذاشته است

  • کد خبر: ۱۴۶۴۶۴
  • ۰۱ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۹
  • ۱
گفت‌وگوهای صلح و حقوق بشر بر وضعیت طالبان تاثیری نگذاشته است
انستیتیوت مطالعات استراتژیک افغانستان نشستی را در مورد بررسی دیپلماسی دولت ناروی در تعامل با طالبان راه‌اندازی کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در این نشست که به صورت آنلاین برگزار شد، نصیر احمد فایق، سرپرست نمایندگی دایمی افغانستان در سازمان ملل، الیزابت آیدا، استاد دانشگاه ناروی، یوسف غفورزی، سفیر افغانستان در اسلو، ویدا مهران، استاد دانشگاه، حبیبه سرابی و تابش فروغ اشتراک داشتند.

تابش فروغ گفت: ممکن است تلاش‌های ناروی جنگ در افغانستان را متوقف کند اما قطعاً نمی‌تواند راه صلح‌ فراگیر در افغانستان را هموار کند و نیز قادر به حل مشکلات بنیادی چون تشکیل دولت فراگیر و عدم رعایت حقوق بشر از سوی طالبان نیست.

آیدا، استاد دانشگاه ناوری، نیز با انتقاد از نحوه تعامل سازمان‌های بین‌المللی با گروه طالبان گفت گفت‌وگو و تعامل‌ با سطوح پایینی این گروه تأثیری روی آنچه در فکر رهبران رده اول طالبان‌ می‌گذرد، ندارد.

به گفته او، تلاش ناروی برای تعامل با طالبان مؤثر است اما نمی‌تواند این گروه را مجاب به رعایت حقوق بشر کند.

نصیر احمد فایق، سرپرست نمایندگی دایمی افغانستان در سازمان ملل، نیز گفت جهان از جمله ناروی به حیث یک‌ کشور دموکراتیک باید در نظر بگیرد که طرف تعاملش گروهی است که به هیچ یک از ارزش‌های دموکراتیک را نمی پذیرد.

او همچنان با اشاره به تلاش‌های ناروی و برگزاری نشست اسلو گفت مردم افغانستان طی ۲۰ سال گذشته نسبت به گفت‌وگوهای صلح بی‌باور شده‌اند.

دولت ناروی سال گذشته یک نشست بین‌المللی را با دعوت از طالبان در اسلو راه‌اندازی کرد. 

در آن نشست همه کشورهای اشتراک‌کننده بر ضرورت تشکیل دولت فراگیر و‌ رعایت حقوق بشر به‌ویژه حقوق زنان تأکید کردند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۰۴ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۱
0
0
اخر چه چیزی بر اینها تاثیر میگذارد درد نادانی درد جامعه بشری و تنها مشکل پیامبران بوده است
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->