وزرای دفاع ایران و تاجیکستان در تهران دیدار کردند سخنگوی وزارت امور خارجه: دور دوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در مسقط برگزار می‌شود حملات مجدد آمریکا به یمن؛ جزیره کمران در الحدیده بمباران شد (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) ابراز امیدواری بحرین از نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا آمریکا دوباره به الحدیده یمن حمله کرد (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) ترامپ مدعی شد: حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران همچنان گزینه روی میز است ترامپ: مسئله ایران را حل می‌کنم عارف دستور برخورد قاطع قانونی با معلم متخلف سنندجی را صادر کرد «فؤاد حسین»وزیر امور خارجه عراق به تهران می‌آید اتهامات تازه انگلیس علیه ایران امیر سرتیپ امان‌اللهی: گلایه‌های مردم درباره فروشگاه‌های اتکا پیگیری می‌شود اژه‌ای: باید بین خطا و فساد فرق بگذاریم تأکید رئیس جمهور بر لزوم تنوع‌بخشی به فرصت‌های شغلی استاندار خراسان رضوی: بهره‌برداری فرهنگی از ظرفیت‌های مناسبت‌های ملی در استان ضرورت دارد+ویدئو مهاجرانی: بالارفتن قیمت دلار، دریافتی دولت را بیشتر یا کمتر نمی‌کند واکنش کرملین به احتمال دیدار عراقچی با پوتین پزشکان بدون مرز: اسرائیل جنگ پاکسازی نژادی علیه غزه به راه انداخته است اعلام آمادگی ایتالیا برای میزبانی مذاکره غیرمستقیم ایران و آمریکا معاون وزیر خارجه از سفر گروسی در روز چهارشنبه به ایران خبر داد سخنگوی وزارت خارجه روسیه جزئیات سفر عراقچی به مسکو را تشریح کرد جزئیات جدید از شرایط غیرانسانی اردوگاه‌های ایتالیایی پناهندگان در آلبانی روزنامه پاکستانی: نگاه همه کشورهای جهان به مذاکره ایران و آمریکا است لیبی تعطیلی مدارس سازمان ملل در قدس را محکوم کرد گروسی این هفته به تهران می‌آید وزیر دفاع آمریکا ادعا کرد: چینی‌ها می‌خواهند کانال پاناما را تصرف کنند صالحی امیری در مشهد: امکان واردات تجهیزات هتلداری با تعرفه صفر گمرکی برای ۲۰۰ قلم کالا فراهم شده است محسنی اژه‌ای: طرفدار شدید دادگاه‌های علنی هستم اتحادیه اروپا ۹ فرد و نهاد ایرانی را تحریم کرد (۲۵ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نشست فوق‌العاده کمیسیون اجتماعی برای رفع ایرادات طرح ساماندهی کارکنان دولت برگزار شد

  • کد خبر: ۱۴۷۴۰۹
  • ۰۶ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۹:۲۲
نشست فوق‌العاده کمیسیون اجتماعی برای رفع ایرادات طرح ساماندهی کارکنان دولت برگزار شد
عضو هئیت رئیسه کمیسیون اجتماعی مجلس، ضمن اعلام خبر برگزاری اولین نشست فوق‌العاده رفع ایرادات طرح ساماندهی کارکنان دولت در این کمیسیون تاکید کرد که احتمالا دومین نشست فوق‌العاده برای جمع‌بندی نهایی این طرح روز شنبه برگزار شود.

به گزارش شهرآرانیوز، کیومرث سرمدی واله در تشریح جزییات اولین نشست فوق العاده کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی برای رفع ایرادات طرح ساماندهی کارکنان دولت، گفت: در این نشست موارد ابهامات بررسی شد و اعضای کمیسیون نظرات خود را در این خصوص مطرح کردند.

نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: قرار بر این شد که جمع‌بندی نهایی پیرامون رفع ایرادات طرح ساماندهی کارکنان دولت در نشست بعدی کمیسیون صورت بگیرد و بعد از رای‌گیری، نتیجه در سامانه بارگذاری شود.  

این نماینده مردم در مجلس یازدهم، یادآور شد: احتمالا دومین نشست فوق العاده کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی برای رفع ایرادات این طرح روز شنبه برگزار شود. ما در تلاش هستیم که هر چه سریعتر ایرادات این طرح رفع شود و در دستورکار نشست روز یکشنبه صحن علنی قرار گیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->