درآمدزایی و پرورش استعدادهای هنری افراد دارای معلولیت اعتبار مناسب سازی منازل به علت گرانی‌ها محقق نشد طرح درس «مناسب‌سازی» در سر‌فصل‌های آموزشی کتب درسی تأمین و بهره‌برداری از ۱۳۳۶ واحد مسکونی مددجویان بهزیستی خراسان رضوی کم­ توانان ذهنی هم حق زندگی دارند خراسان رضوی، رتبه نخست غربالگری شنوایی کودکان در ایران کمک‌هزینه خرید عینک کودکان ۳ تا ۶ سال به یک میلیون تومان افزایش یافت مناسب‌سازی و رفع موانع محیط، از عمده نیازهای سالمندان ۵ هزار معلول عضو بهزیستی در کارگاه‌های تولیدی فعالیت می‌کنند آسیب یا سلامت اجتماعی در گرو تصمیم سازمان برنامه و بودجه | بودجه معلولان تغییر خواهد کرد؟ ایجاد فرصت‌های شغلی برای مددجویان بهزیستی خراسان رضوی | ۱۴ هزار شغل طی ۲ سال روایت‌هایی از ساکنان و خادمان بزرگ‌ترین آسایشگاه معلولان کشور | راه‌هایی که ما را به هم رساند رشد ۶۶ درصدی غربالگری بینایی و شنوایی کودکان طی ۲ سال اختصاص بخشی از ساعات پرورشی مدارس به بهزیستی بهزیستی شهریه دانشگاه مددجویان را با تهاتر اموال خود بدهد حضور شهروندان دارای معلولیت مشهدی در راهپیمائی بزرگ ۲۲ بهمن برگزاری جشن پیروزی انقلاب اسلامی با حضور شهروندان دارای معلولیت + فیلم در آستانه جشن انقلاب؛ اقلام توانبخشی به مددجویان بهزیستی اعطا شد اجرای طرح ارتقای دهان و دندان برای کودکان معلول در ۶ استان کشور فعالیت ۱۵۰ مرکز روزانه سالمندی در کشور
خبر فوری

مطالبات جامعه معلولین مورد توجه قرار بگیرد

  • کد خبر: ۱۴۷۴۴۶
  • ۰۶ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۶
مطالبات جامعه معلولین مورد توجه قرار بگیرد
کارشناس مددکاری و کاردرمانی ویژه معلولان به تبعات عدم تخصیص بودجه ویژه اجرای قانون حمایت از معلولان اشاره کرد.

نرگس کاریزنوئی در گفت و گو با خبرنگار شهرآرانیوز اظهار کرد: حدود ۱۰ درصد ازافراد جامعه نیازمند  دریافت خدمات مختلف از سازمان بهزیستی هستند که هرسال با توجه به شرایط موجود، این تعداد در حال افزایش است. اما آنچه تعجب برانگیز است این است که صرفا نیم درصد از بودجه کل کشور صرف تأمین اعتبار این جمعیت بزرگ می شود که اتفاقا بنا به شرایط نامساعد زندگی از اقشار آسیب پذیرند و یا به علت معلولیت نیازمند خدمات پزشکی و توانبخشی هستند.

وی ادامه داد: قوانین حمایتی کشور مطالبات و حقوق قانونی این گروهها را منظور کرده است؛ اما تعداد نمایندگان دلسوز در این زمینه که مدافع این گروه از افراد جامعه باشند اندک است. برخی نمایندگان همچون دکتر نجابت، عیسی زاده، محسنی بندپی، خانم رحمانی،خانم قاسم پور، آقای پزشکیان، دکتر نوربخش، آقای پژمانفر و... برای اقشار هدف ایودجه تلاش می کنند.

کاریزنوئی افزود: موضوع اصلی در مورد اجرای قوانینی است که پشتوانه اعتباری برایش منظور نمی شود و هیچ مرجع نظارتی شاهد تبعات این فشارهای اعتباری و تأثیر آن بر اقشار ضعیف نیستند. آسیبهای اجتماعی و عدم پرداخت اعتبار مناسب در این زمینه، متوجه فرد نیست که مسئولین گمان کنند موضوع معلولیت و کسری بودجه و حذف اعتبار یا ورود ردیفهای بودجه ای اندک وغیر شفاف آن ربطی به اجتماع ندارد بلکه نه تنها باعث تشدید آثار معلولیت در فرد، خانواده و اجتماع خواهد بود؛ بلکه معیارهای امنیت و سلامت در جامعه را مورد تهدید قرار می دهد.

وی تصریح کرد: متاسفانه علیرغم وجود کمپین و کارزارهای درخواستی اعتراضی توسط افراد دارای معلولیت و مدیران مراکز، تاکنون حمایت جدی در جهت رفع موانع بودجه ای جهت اجرای قوانین صورت نگرفته است. درخواستهایی که صرفا برای اجرای قوانینی است که در نتیجه سالها تلاش تدوین شده است، به بهانه نبود اعتبار کافی به درستی اجرا نمی گردد و آیا می توان در حوزه انسانی و معلولین ورود کرد و کار را به بهانه نواقص بودجه ای نیمه کاره انجام داد ؟

کاریزنوئی ابراز امیدواری کرد: امسال با تلاش های صورت گرفته و جلسات متعددی که سازمان بهزیستی، دفتر مطالعات اجتماعی مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی، نمایندگان یاد شده، کمپین معلولان و مدیران مراکز توانبخشی انجام داده اند امیدواریم که پیشنهاداتی که برای تأمین کسری بودجه ارائه شده است در مجلس مورد تصویب قرار بگیرد تا حمایت عملی دولت از اقشار آسیب پذیر جامعه ، تحقق یابد.  

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
تست آنلاین کرونا
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} {*End Google Analytics Code*}