بن بست مذاکرات تجاری آمریکا با کانادا تکذیب درگیری مسلحانه مرزبانان با متجاوزان در مرز‌های غربی و شرقی (۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر دفاع ایران از ناوشکن پیشرفته «کایفنگ» چین بازدید کرد سردار قاآنی: موفقیت‌ها ادامه دارد دستگیری ۶۳ نفر از متجاوزان به کشور طی ۲۴ ساعت گذشته (۷ تیر ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه از آلمان خواست مسئولیت خود در قبال برنامه سلاح‌های شیمیایی رژیم صدام را بپذیرد وزیر کار: دشمنان ناگزیرند رویکرد خود را نسبت به ملت ایران تغییر دهند حمله قسام به اشغالگران صهیونیستی با موشک یاسین ۱۰۵ (۷ تیر ۱۴۰۴) روسیه: تهدید داعش در افغانستان نگران‌کننده است سبحانی: اطلاعاتی داریم که ریزپرنده‌ها از برخی کشور‌های همسایه وارد ایران شده است سرخوردگی آمریکا و اسرائیل در برابر ایران؛ ناکامی تل‌آویو در تحقق اهداف سخنگوی سپاه: ترامپ چشمانش را باز کند و از یاوه‌گویی دست بردارد سیل در پاکستان ۱۱ قربانی گرفت (۷ تیر ۱۴۰۴) مهاجرانی: وحدت ملی فارغ از گرایشات سیاسی است سردار وحیدی: نیروهای مسلح در آماده‌باش کامل برابر هرگونه تجاوز دشمن هستند واشنگتن‌پست: تنها راه، «مذاکره با ایران» است؛ ترامپ هم می‌داند کودکان غزه از شدت گرسنگی جان می‌دهند سردار نقدی: تعرض به مراجع، پایان زندگی کارگزاران آمریکایی در منطقه است معاون اول رئیس جمهور: اصناف در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه خوش درخشیدند ایران، پابرجا تا همیشۀ تاریخ تقدیر رئیس‌جمهور ونزوئلا از «سحر امامی» مجری شبکه خبر + فیلم سفیر ایران در ژاپن: تجاوز نظامی آمریکا به ایران مستحق محکومیت جهانی است تقدیر وزارت امور خارجه از حضور مردم در تشییع پیکر شهدای اقتدار ایران (۷ تیر ۱۴۰۴) کشته شدن ۱۳ سرباز پاکستانی در حمله انتحاری نزدیک مرز افغانستان (۷ تیر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس مجلس: حضور گروسی و نصب دوربین در تأسیسات هسته‌ای ایران ممنوع است گروسی اذعان کرد: دانش هسته‌ای در ایران را نمی‌توان از بین برد عراقچی: فریاد «هیهات منا الذله» حسینی در محرم امسال از هر سال رساتر است
سرخط خبرها

کارزار انتخاباتی ترامپ برای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا آغاز شد

  • کد خبر: ۱۴۷۷۴۵
  • ۰۸ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۷:۲۰
کارزار انتخاباتی ترامپ برای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا آغاز شد
رئیس جمهور سابق آمریکا در نخستین دور کارزار انتخاباتی خود به نیوهمپشایر و کارولینای جنوبی سفر خواهد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، دونالد ترامپ که در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۰ از جو بایدن، رقیب دموکرات خود شکست خورده بود، کارزار انتخاباتی خود را برای نامزدی حزب جمهوریخواه به طور رسمی آغاز کرد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، ترامپ امروز (شنبه) قرار است در نخستین گردهمایی انتخاباتی خود در دو ایالت نیوهمپشایر و کارولینای جنوبی شرکت کند. پیش‌تر او در ماه نوامبر نامزدی خود برای انتخابات سال ۲۰۲۴ را اعلام کرده بود و اکنون به طور رسمی ورود به کارزار انتخاباتی خود را اعلام می‌دارد.

ترامپ قرار است ابتدا در نیوهمپشایر در نشست سالانه حزب جمهوریخواه سخنرانی کند و سپس از آنجا به همراه تیم خود عازم شهر کلمبیا در ایالت کارولینای جنوبی می‌شود. این دو ایالت به عنوان ایالت‌های سرنوشت ساز در انتخابات درون حزبی جمهوریخواهان مطرح هستند و می‌تواند پیروزی و شکست کارزار انتخاباتی نامزد‌ها را مشخص کند.

ناظران سیاسی از هر دو حزب جمهوریخواه و دموکرات بی صبرانه منتظر هستند تا ببینند چه کسانی امروز از ترامپ حمایت خواهند کرد. در نیوهمپشایر کریس سانو، فرماندار جمهوریخواه این ایالت در نشست سالانه حزب سخنرانی می‌کند. او گرچه پیش‌تر از ترامپ در انتخابات سال ۲۰۱۶ حمایت کرده بود، اما حالا آشکارا از گزینه جدید به جای او سخن می‌گوید.

لیندسی گراهام از سناتور‌های برجسته حزب جمهوریخواه که اهل کارولینای جنوبی است دوشادوش ترامپ حضور خواهد داشت. دور جدید انتخابات درون حزبی باید در تک تک ایالت‌های آمریکا برای معرفی نامزد اصلی برگزار شود.

گرچه ترامپ موفق شده بود یک بار به کاخ سفید راه یابد، اما به دلیل شکست در انتخابات ریاست جمهوری اخیر، باید بار دیگر در انتخابات درون حزبی جمهوریخواهان با سایر نامزد‌ها به رقابت بپردازد. در سوی مقابل، جو بایدن به دلیل آنکه اکنون سکاندار کاخ سفید محسوب می‌شود نیازی به شرکت در انتخابات درون حزبی ندارد و به صورت مستقیم نامزد اصلی حزب دموکرات در انتخابات سال ۲۰۲۴ محسوب می‌شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->