رژیم اسرائیل جسد سه اسیر را تحویل گرفت رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: سطح آمادگی نیروهای نظامی و امنیتی مستقر در غرب کشور بسیار مطلوب است اوکراین تحریم‌هایی را علیه روسیه، ایران و چین اعمال کرد حمایت ایران از تمامیت و یکپارچگی سرزمینی سودان اصرار مجدد گروسی بر دسترسی آژانس اتمی به سایت‌های آسیب‌دیده در ایران مصر و عربستان توافق همکاری نظامی امضا کردند ترامپ تصمیم حمله به ونزوئلا را انکار کرد | درخواست تسلیحات نظامی کاراکاس از مسکو گزارشگر سازمان ملل: حمله اسرائیل و آمریکا به ایران نقض آشکار منشور سازمان ملل است دیپلمات ایرانی: نقش اسرائیل در تحولات جاری سودان باید جدی گرفته شود فیدان: ترکیه میزبان نشست وزرای کشور‌های اسلامی درمورد غزه خواهد بود غزه، لبنان ‌و موضوع هسته‌ای محور گفت‌وگوی عراقچی و همتای مصری سازمان ملل: حملات آمریکا به مظنونان قاچاق مواد مخدر غیرقانونی است تخت روانچی: هر مذاکره‌ای که نتایجش از قبل مشخص شده باشد، بی معنا است مقام روس: مسکو همیشه آماده انجام آزمایش هسته‌ای است شیخ نعیم قاسم: واشنگتن تجاوزات اسرائیل را توجیه می‌کند | آمریکا هیچ‌گاه میانجی صادق و بی‌طرفی نبوده است معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کارزار انتخاباتی ترامپ برای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا آغاز شد

  • کد خبر: ۱۴۷۷۴۵
  • ۰۸ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۷:۲۰
کارزار انتخاباتی ترامپ برای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا آغاز شد
رئیس جمهور سابق آمریکا در نخستین دور کارزار انتخاباتی خود به نیوهمپشایر و کارولینای جنوبی سفر خواهد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، دونالد ترامپ که در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۰ از جو بایدن، رقیب دموکرات خود شکست خورده بود، کارزار انتخاباتی خود را برای نامزدی حزب جمهوریخواه به طور رسمی آغاز کرد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، ترامپ امروز (شنبه) قرار است در نخستین گردهمایی انتخاباتی خود در دو ایالت نیوهمپشایر و کارولینای جنوبی شرکت کند. پیش‌تر او در ماه نوامبر نامزدی خود برای انتخابات سال ۲۰۲۴ را اعلام کرده بود و اکنون به طور رسمی ورود به کارزار انتخاباتی خود را اعلام می‌دارد.

ترامپ قرار است ابتدا در نیوهمپشایر در نشست سالانه حزب جمهوریخواه سخنرانی کند و سپس از آنجا به همراه تیم خود عازم شهر کلمبیا در ایالت کارولینای جنوبی می‌شود. این دو ایالت به عنوان ایالت‌های سرنوشت ساز در انتخابات درون حزبی جمهوریخواهان مطرح هستند و می‌تواند پیروزی و شکست کارزار انتخاباتی نامزد‌ها را مشخص کند.

ناظران سیاسی از هر دو حزب جمهوریخواه و دموکرات بی صبرانه منتظر هستند تا ببینند چه کسانی امروز از ترامپ حمایت خواهند کرد. در نیوهمپشایر کریس سانو، فرماندار جمهوریخواه این ایالت در نشست سالانه حزب سخنرانی می‌کند. او گرچه پیش‌تر از ترامپ در انتخابات سال ۲۰۱۶ حمایت کرده بود، اما حالا آشکارا از گزینه جدید به جای او سخن می‌گوید.

لیندسی گراهام از سناتور‌های برجسته حزب جمهوریخواه که اهل کارولینای جنوبی است دوشادوش ترامپ حضور خواهد داشت. دور جدید انتخابات درون حزبی باید در تک تک ایالت‌های آمریکا برای معرفی نامزد اصلی برگزار شود.

گرچه ترامپ موفق شده بود یک بار به کاخ سفید راه یابد، اما به دلیل شکست در انتخابات ریاست جمهوری اخیر، باید بار دیگر در انتخابات درون حزبی جمهوریخواهان با سایر نامزد‌ها به رقابت بپردازد. در سوی مقابل، جو بایدن به دلیل آنکه اکنون سکاندار کاخ سفید محسوب می‌شود نیازی به شرکت در انتخابات درون حزبی ندارد و به صورت مستقیم نامزد اصلی حزب دموکرات در انتخابات سال ۲۰۲۴ محسوب می‌شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->