جلسه مهم هیئت‌مدیره باشگاه پرسپولیس اعتراف تلخ کارتال: باید ارونوف را از لیست خارج می‌کردم نتیجه و ویدیو خلاصه بازی لیورپول و منچسترسیتی(۵ اسفند ۱۴۰۳)| لیورپول قهرمان است! چهار غایب قطعی پرسپولیس در دربی انتقاد دورسون از وینگرهای پرسپولیس بازگشت امیری به تمرینات پرسپولیس در آستانه دربی پخش زنده بازی منچسترسیتی و لیورپول (۵ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین سازمان نظام وظیفه: سهرابیان مشکلی برای بازی ندارد دستور ویژه استاندار خراسان رضوی برای ساخت کمپ بین‌المللی ورزش‎‌های پارالمپیکی در مشهد+ویدئو آبی‌ها کماکان به دنبال تعویق دربی! نتیجه بازی ایران و ژاپن در جام ملت‌های زیر ۲۰ سال آسیا + فیلم خلاصه بازی و ضربات پنالتی | جام جهانی پرید بنیادی‌فر و حیدری، گزینه‌های قضاوت دربی وضعیت مبهم آزادی برای دربی بازتاب عملکرد ضعیف کارتال در رسانه‌های کشورش کفاشیان رد شکایتش از سوی فیفا را تکذیب کرد قرعه آسان استقلال در جام حذفی موسیمانه استقلال را تهدید کرد سرآسیایی: تا کجا چوب نجابتمان را بخوریم؟
سرخط خبرها

چراغ سبزتراکتور به مربیگری خمز درتیم ملی؟

  • کد خبر: ۱۴۸۰۷۵
  • ۱۰ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۶:۴۱
چراغ سبزتراکتور به مربیگری خمز درتیم ملی؟
اظهارات اخیر هوشنگ نصیرزاده، مدیرعامل باشگاه تراکتور نشان می‌دهد که آن‌ها چندان هم بی میل نیستند پاکو خمز سرمربی تیم ملی ایران شود.
گروه ورزش|شهرآرانیوز، پاکو خمز که اکنون هدایت تیم تراکتور تبریز را به عهده دارد براساس برخی خبر‌های تایید نشده مورد توجه فدراسیون فوتبال قرار گرفته است. فدراسیون فوتبال در روز‌های اخیر مذاکراتی را را با گزینه‌های متعدد انجام داده که گفته می‌شود سرمربی تیم تراکتور هم یکی ازگزینه‌ها است. اما واکنش باشگاه تراکتور نیز به این ماجرا جالب توجه است. درحالی  که پیش بینی می‌شد هوشنگ نصیرزاده، مدیرعامل این باشگاه به محض طرح ماجرای حضور خمز درتیم ملی فوتبال ایران بلافاصله با این پیشنهاد مخالفت کند، اما اعلام کرده باشگاه تراکتور درصورت رسیدن پیشنهاد رسمی به آن فکر خواهد کرد. نصیرزاده دراین باره می‌گوید: «تاکنون صحبتی در این مورد با ما نشده است. فعلا که خمز سرمربی تراکتور است و قرار داد دو ساله دارد و تمرکزش روی موفقیت تیم ماست. اگر بعدا پیشنهادی آمد بررسی می‌کنیم و پاسخ مان را خواهیم داد.» 

البته حتی اگر چنین انتقالی از تراکتور به تیم ملی انجام شود، به بعد ازبازی‌های باشگاهی موکول خواهد شد تا این باشگاه مردمی لطمه نبیند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->