رژیم اسرائیل جسد سه اسیر را تحویل گرفت رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: سطح آمادگی نیروهای نظامی و امنیتی مستقر در غرب کشور بسیار مطلوب است اوکراین تحریم‌هایی را علیه روسیه، ایران و چین اعمال کرد حمایت ایران از تمامیت و یکپارچگی سرزمینی سودان اصرار مجدد گروسی بر دسترسی آژانس اتمی به سایت‌های آسیب‌دیده در ایران مصر و عربستان توافق همکاری نظامی امضا کردند ترامپ تصمیم حمله به ونزوئلا را انکار کرد | درخواست تسلیحات نظامی کاراکاس از مسکو گزارشگر سازمان ملل: حمله اسرائیل و آمریکا به ایران نقض آشکار منشور سازمان ملل است دیپلمات ایرانی: نقش اسرائیل در تحولات جاری سودان باید جدی گرفته شود فیدان: ترکیه میزبان نشست وزرای کشور‌های اسلامی درمورد غزه خواهد بود غزه، لبنان ‌و موضوع هسته‌ای محور گفت‌وگوی عراقچی و همتای مصری سازمان ملل: حملات آمریکا به مظنونان قاچاق مواد مخدر غیرقانونی است تخت روانچی: هر مذاکره‌ای که نتایجش از قبل مشخص شده باشد، بی معنا است مقام روس: مسکو همیشه آماده انجام آزمایش هسته‌ای است شیخ نعیم قاسم: واشنگتن تجاوزات اسرائیل را توجیه می‌کند | آمریکا هیچ‌گاه میانجی صادق و بی‌طرفی نبوده است معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزیر کشاورزی خبر داد: جزئیات طرح «فجر تا فطر» برای تنظیم بازار| تخفیف ۱۰ تا ۲۵ درصدی ۳۴ قلم کالای اساسی+ فیلم

  • کد خبر: ۱۴۸۳۷۱
  • ۱۲ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۹
وزیر کشاورزی خبر داد: جزئیات طرح «فجر تا فطر» برای تنظیم بازار| تخفیف ۱۰ تا ۲۵ درصدی ۳۴ قلم کالای اساسی+ فیلم
وزیر جهاد کشاورزی از اجرای طرح «فجر تا فطر» برای تنظیم بازار در تمام فروشگاه‌های زنجیره‌ای کشور خبر داد و گفت: در زمینه تامین کالا‌های اساسی کمبود و مشکلی نداریم و این کالا‌ها با تمهیدات صورت گرفته از ابتدای سال، وارد کشور شده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدجواد ساداتی‌نژاد در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت با اشاره به گفتگوی تلویزیونی شب گذشته رئیس‌جمهور اظهار داشت: از امروز طرح «فجر تا فطر» با همکاری فروشگاه‌های زنجیره‌ای در سراسر کشور اجرا می‌شود. در این طرح ۳۴ قلم کالا که جزو کالا‌های اساسی و مصرفی مردم است، با تخفیف ۱۰ تا ۲۵ درصد عرضه می‌شود تا بازار مصرف در ایام عید و ماه مبارک رمضان با آرامش و قیمت‌های متعادل همراه باشد.

وزیر جهادکشاورزی با بیان اینکه اجرای این طرح موجب کاهش قیمت‌ها و تثبیت قیمت کالا‌های اساسی تا پایان ماه مبارک رمضان و ایام عید می‌شود، ابراز امیدواری کرد که سایر فروشگاه‌های کشور هم با این طرح همراهی کنند و بتوانند آرامشی در حوزه بازار ایجاد شود.

وزیر جهاد کشاورزی با قدردانی از متولیان فروشگاه‌های زنجیره‌ای و تولیدکنندگانی که با دولت برای اجرای این طرح همکاری دارند، اظهار داشت: برخی شرکت‌های تولیدی قیمت کالا‌های خود را کاهش دادند و فروشگاه‌های زنجیره‌ای نیز با سود صفر درصد کالا‌های اساسی در این طرح مشارکت کردند.

ساداتی‌نژاد درباره وضعیت خرید و ذخیره‌سازی کالا‌های اساسی و واردات آن به بنادر گفت: در زمینه کالا‌های اساسی مشکل و کمبودی در کشور نداریم. این کالا‌ها با تمهیداتی که از ابتدای سال شده است وارد بنادر شده و تخلیه شده‌اند. البته در محدوده‌های زمانی در تامین ارز ما تاخیر داشتیم، اما شرایط، در حال حاضر شرایط خوبی است و تخلیه از بنادر صورت می‌گیرد و مشکلی از این بابت وجود ندارد.

وزیر کشاورزی خاطرنشان کرد: در ایام پیش‌رو در عید فرآورده‌ها مانند مرغ و گوشت منجمد مشکلی نداریم در مورد نهاد‌های دامی ذخایر کشور وضعیت بسیار خوبی را دارد و مشکلی از این بابت در ایام پیش رو نداریم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->