آخرین آمار زلزله افغانستان و پاکستان| ۱۱ کشته و بیش از ۱۲۰ زخمی تاکنون+ جزئیات نشت گاز در مشهد ۲۵ نفر را راهی بیمارستان کرد بهار امسال با بارش باران آغاز شد| تداوم کاهش دما و بارش باران در خراسان‌رضوی تا پایان هفته (٢ فروردین ماه ١۴٠٢) جاده چالوس و آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد+ جزئیات محدودیت‌های ترافیکی (۲ فروردین ۱۴۰۲) آیا نوروز زمان خوبی برای سفر به مشهد و شیراز است؟ آخرین شرایط آب و هوای کشور| ادامه بارش باران و برف در اکثر استان‌ها+ فیلم و جزئیات (۲ فروردین ۱۴۰۲) وضعیت راه‌های خراسان‌رضوی| جاده‌های استان بارانی و لغزنده است (۲ فروردین ۱۴۰۲) آخرین وضعیت راه‌های کشور| ترافیک سنگین در محور هراز و آزادراه قزوین - رشت+ فیلم (۲ فروردین ۱۴۰۲) کیفیت هوای مشهد قابل قبول و آسمان شهر ابری است واژگونی اتوبوس مشهد- زابل ۵ کشته و ۳۸ زخمی برجای گذاشت+ جزئیات فرود اضطرارى يک هواپيماى ايرانى در فرودگاه استانبول + جزئیات واژگونی مرگبار اتوبوس در محور ایرانشهر به نیکشهر سیستان و بلوچستان آخرین وضعیت زلزله شدید در پاکستان | ۲ کشته و ۱۲۰ مصدوم (۱ فروردین ۱۴۰۲) + فیلم تصادف خونین در جاده سیستان‌وبلوچستان | ۱۱ کشته در محور خاش - زاهدان (۱ فروردین ۱۴۰۲) جاده چالوس مسدود شد (۱ فروردین ۱۴۰۲) + علت و فیلم درگیری مسلحانه در سقز کردستان صحت دارد؟ زلزله شدید ۶.۸ ریشتری پاکستان و افغانستان را لرزاند (۱ فروردین ۱۴۰۲) + تصویر هشدار نارنجی هواشناسی برای بارش‌ها در استان‌های خراسان رضوی و جنوبی (۱ فروردین ۱۴۰۲) شیشه‌های محافظ آرامگاه حافظ شکست! امدادرسانی هلال‌احمر به بیش از ۱۱ هزار نفر| بیشترین امدادرسانی در اصفهان، مازندران و فارس
خبر فوری

بیش از ۴۰ هزار گردشگر سلامت در ۱۰ ماه‌ ابتدایی امسال به مشهد آمدند

  • کد خبر: ۱۴۸۴۰۱
  • ۱۲ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۵
بیش از ۴۰ هزار گردشگر سلامت در ۱۰ ماه‌ ابتدایی امسال به مشهد آمدند
مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد از مراجعه بیش از ۴۰ هزار گردشگر سلامت در ۱۰ ماه‌ ابتدایی امسال به مشهد خبر داد.

دکتر داوود خوش‌شکن در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز گفت: از سال ۱۴۰۰ رویکرد جدیدی نسبت به گردشگری سلامت ایجاد شد. تعداد گردشگران سلامت مشهد با توجه به ظرفیت‌های موجود بسیار کم است.

وی افزود: در استان در زمینه توسعه گردشگری سلامت برنامه عملیاتی تعیین کردیم که یک هدف کلی و سه هدف اختصاصی دارد. از جمله اهداف آن ارتقای کیفیت خدمات به زائران سلامت خارجی، افزایش رضایتمندی گیرندگان خارجی خدمت و افزایش جذب گردشگر سلامت به ۲۰۰ تا ۲۵۰ هزار نفر در ۵ سال آینده است.

مراجعه ۴۰ هزار گردشگر سلامت به مشهد در ۱۰ ماه ابتدایی امسال

خوش‌شکن با بیان اینکه تعداد گردشگران سلامت استان مخصوصا در ۶ ماه اول سال بیش از ۵۰درصد رشد داشته است، بیان کرد: در سال ۹۸ حدود ۲۴ هزار نفر به‌عنوان گردشگر سلامت به مشهد مراجعه کردند، در حالی که در ۱۰ ماه اول امسال به ۴۰ هزار گردشگر سلامت خدمات ارائه کردیم. البته ما سامانه‌ای نداریم که افراد مراجعه‌کننده به بخش سرپایی را ثبت کند. در ۳ ماه سوم سال به‌دلیل ناآرامی‌های کشور، آمار به‌شدت کاهش پیدا کرد، اما در شروع فصل زمستان در حال رشد است.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: در ۱۰ ماه اول سال از ۴۰ هزار گردشگر سلامت، ۱۵ هزار و ۱۵۰ نفر سرپایی و ۲۴ هزار و ۸۵۰ نفر بستری بودند و فقط ۶۰ نفر فوت‌شده داشتیم. به‌ترتیب کشورهای افغانستان با ۱۹ هزار نفر، عراق با ۱۸ هزار نفر، بحرین، ترکمنستان، کویت، عمان، تاجیکستان و پاکستان بیشترین مراجعه را داشتند. بیماری‌های زنان، زایمان و نازایی، چشم و جراحی‌های چشم، جراحی زیبابی مخصوصا بینی، اورولوژی، قلبی و عروقی بیشترین علل مراجعه بودند.

وی با اشاره به اینکه واسطه‌گری یکی از مشکلات ماست، تصریح کرد: ما توانستیم با کشورهای هدف اصلی یعنی عراق و افغانستان قراردادهایی ببندیم تا دانشگاه علوم پزشکی خانواده‌های آن‌ها را به مراکز درمانی دولتی و خصوصی متصل کند. از ۴۰ هزار گردشگر سلامت، ۳۸ هزار نفر به‌صورت مستقیم و حدود ۲۰۰۰ نفر با واسطه مراجعه کردند.

خوش‌شکن گفت: پرواز مستقیم از مسقط به مشهد و برعکس و همچنین پرواز دوشنبه به مشهد فرصت خوبی در زمینه گردشگری سلامت مشهد است. ارتباط مستقیم با کشورهای هدف و جذب بیماران همسایه را در برنامه داریم که در بخش اول با ۱۵ کشور از جمله تاجیکستان، ترکمنستان، ازبکستان، قرقیزستان، عمان، بحرین، عراق، سوریه و ترکیه و تا ۴ سال دیگر با ۱۱۰ کشور خواهد بود. یکی از مزیت‌های کشور ما تعرفه‌های درمان است و ما کمترین تعرفه را در منطقه داریم.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه ۲۰ بیمارستان دارای مجوز در اختیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند که ۶ مرکز دولتی و ۱۴ مرکز خصوصی است، تصریح کرد: ما همچنین ۳ مرکز جراحی محدود و ۱۵ درمانگاه تخصصی داریم که در مجموع ۳۷ مرکز در دانشگاه علوم پزشکی مشهد دارای مجوز بیماران خارجی هستند. در سال جدید برای ۲ درمانگاه تخصصی که عملکردشان تأیید نشد، مجوز صادر نکردیم.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
تست آنلاین کرونا
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} {*End Google Analytics Code*}