یک کشته و ۸ مصدوم بر اثر تصادف در محور قم - اصفهان راه‌اندازی بیمارستان صحرایی عرفات برای خدمت به زائران صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان‌رضوی (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | شهروندان مشهد منتظر بارش‌های رگباری باشند قتل دختر ۸ ساله توسط مادر | قاتل هم خودکشی کرد قتل مرد میانسال توسط ۶ دختر نوجوان چاقوکش در نازی‌آباد فرمانده یگان سازمان حفاظت محیط زیست: پیگیر شناسایی ضاربان شهید دیده‌بان هستیم معرفی هتل‌های نزدیک دانشگاه اصفهان ضرب و جرح محیط‌بان پناهگاه حیات وحش میاندشت خراسان‌ شمالی پایان عملیات اطفای حریق پارک ملی گلستان (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری اعضای شبکه تروریستی داعش در تهران + عکس و فیلم سردار رادان: مراسم سالروز ارتحال امام (ره) در امنیت کامل برگزار شد کاهش ۴۰درصدی بارش‌ها نسبت به سال قبل | خراسان رضوی هم با افت بارش همراه بوده است زمان پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری مشخص شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: خراسان‌رضوی الگویی ملی در حوزه آموزش‌وپرورش است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | کاهش محسوس دما در استان کد بیماری‌های ویژه برای تشکیل پرونده بازنشستگان صعب العلاج حذف شد توضیحات وزیر آموزش و پرورش درخصوص فوق‌العاده خاص و ویژه معلمان مشکل رتبه‌بندی ۱۲۰۰ معلم که در پوشه قرمز قرار داشتند، حل شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) زورگیری با بطری شکسته، پلیس را مجبور به شلیک کرد شهادت یک محیطبان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز در کهگیلویه رمزگشایی از قتل برادر با همدستی مادر! دستگیری قاتل مرد جوان در بیابان‌های جنوب تهران برخورد میکسر بتن با ۳ خودرو و یک ساختمان در سعادت‌آباد تهران حادثه آفرید جزئیات نجات گروگان‌های هندی از چنگ باند آدم‌ربایان خارجی در تهران شلاق و کار در خانه سالمندان، مجازات تعرض به دختر جوان ماجرای زورگیری وحشتناک قمه کش نقابدار از زنان در مشهد سخنگوی آموزش و پرورش پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش رو را تکذیب کرد دستور جدید معاون وزیر آموزش و پرورش برای بازسازی مدارس سنگی صدور هشدار هواشناسی در خصوص تشدید بارش در خراسان رضوی و ۱۳ استان دیگر (۱۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بیماران خارجی برای درمان کدام بیماری‌ها به ایران می‌آیند؟

  • کد خبر: ۱۷۴۶۲۹
  • ۲۷ تير ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۵
بیماران خارجی برای درمان کدام بیماری‌ها به ایران می‌آیند؟
معاون درمان وزارت بهداشت گفت: بیشترین مراجعات بیماران خارجی به ایران، برای درمان ناباروری، مشکلات زنان و زایمان، چشم پزشکی ارتوپدی، زیبایی و جراحی‌های اطفال، جراحی قلب و انجام جراحی‌های پیوند عضو است‌.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سعید کریمی؛ معاون درمان وزارت بهداشت امروز در همایش بین‌المللی بیمارستان‌ها و مراکز درمانی در سالن همایش‌های صداوسیما اظهار کرد: پزشکی در ایران پس از انقلاب جهش قابل توجهی پیدا کرده و همه به این موضوع اذعان دارند که علم پزشکی ایران سرآمد کشور‌های منطقه است. در حال حاضر تمام بیماری‌ها را در داخل کشور درمان می‌کنیم و نیاز به اعزام بیمار برای درمان به کشور‌های خارجی، تقریباً صفر است.

وی با اشاره به این‌که در سال گذشته ۱.۲ میلیون نفر مراجعه از کشور‌های خارجی به ایران برای درمان داشته‌ایم، افزود: بیشترین مراجعات بیماران خارجی به ایران، برای درمان ناباروری، مشکلات زنان و زایمان، چشم پزشکی ارتوپدی، زیبایی و جراحی‌های اطفال، جراحی قلب و انجام جراحی‌های پیوند عضو است؛ البته درخصوص پیوند عضو، اعضای افراد ایرانی به خارجی پیوند زده نمی‌شود بلکه هر دو فرد دهنده و گیرنده عضو، باید خارجی باشند.

معاون درمان وزارت بهداشت گفت: در حال حاضر ۱۱۰۰ بیمارستان در ایران وجود دارد که ۷۰۰ مورد دولتی و سایر آن‌ها خصوصی هستند. از این تعداد، ۲۵۰ بیمارستان مجوز پذیرش بیماران بین‌المللی را دارند. در کشور ۵۵ هزار تخت داریم که ۱۵ هزار تخت با به روزترین تجهیزات در سال‌های اخیر اضافه شده است.

کریمی با بیان این که یک میلیارد دلار درآمد از این مراجعات حاصل شده است، تصریح کرد: هدف گذاری ما کسب درآمد ۵ تا ۱۰ میلیارد دلاری در سال از راه گردشگری سلامت است. ضریب اشغال بیمارستان‌های ما حدود ۷۵ درصد است و حدود ۲۵ درصدی که رزرو داریم ظرفیت خوبی برای جذب گردشگر سلامت است و بنابراین آماری که هدفگذاری شده دست‌یافتنی است.

وی تاکید کرد: زمانی که بیمار از کشور خارجی قصد مراجعه به ایران را دارد باید یک هماهنگی بین ذی‌نفعان از جمله وزارت بهداشت، گردشگری و ... وجود داشته باشد تا بیمار از ابتدا بداند مقصد درمانی‌اش کجاست. همچنین بیمه‌ها باید نقش پررنگ‌تری در زمینه درمان داشته باشند و باید در تفاهم با بیمه‌های خارجی بتوانند مشکلات بیماران خارجی را پوشش بدهند. در حال حاضر اعزام بیمار به دو صورت انجام می‌شود گاهی وزارت بهداشت کشور‌های دیگر نسبت به اعزام بیماران از کشور خود اقدام می‌کنند و گاهی نیز خود بیماران به صورت مستقیم به کشور ما مراجعه می‌کنند تا درمان شوند. در این راستا باید چارچوب‌های ورود بیمار خارجی مشخص شود تا بیماران دچار سردرگمی نشوند.

وی بیان کرد: در سال گذشته صدور مجوز گردشگری سلامت را با حفظ استاندارد‌ها تسهیل کردیم و هر مرکزی که بتواند خدمات درمانی استاندارد ارائه کند قابلیت دریافت مجوز را خواهد داشت.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->