دستگیری «شبح مرگ» در مشهد؛ سرنوشت شوم انتقام‌جوی ۲۶ ساله پس از دو دهه توهم! درمان گرمازدگی حدود ۳۰۰۰ زائر اربعین در خاک ایران | انتقال ۶۷ نفر از زائران از عراق به کشور بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور
سرخط خبرها
توسط وزیر میراث فرهنگی انجام شد؛

رد درخواست آژانس‌های مسافرتی مبنی از اعلام شرایط فوق‌العاده

  • کد خبر: ۱۴۸۴۹
  • ۲۵ دی ۱۳۹۸ - ۰۸:۵۱
رد درخواست آژانس‌های مسافرتی مبنی از اعلام شرایط فوق‌العاده
درخواست آژانس‌های مسافرتی از وزیر میراث فرهنگی برای اعلام شرایط فورس ماژور، با پاسخ منفی مواجه شد.
به گزارش شهرآرانیوز، رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی دفاتر مسافرت هوایی و جهانگردی ایران به دلیل لغو برخی پرواز‌های خارجی و تور‌های گردشگری طی نامه‌ای به علی اصغر مونسان، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، درخواست کرد تا شرایط «فورس ماژور» اعلام شود.
شرایط «فورس ماژور» یا «فوق العاده» زمانی تعیین می‌شود که پرواز‌ها و هتل‌ها طی یک وضعیت ویژه همچون تهدیدات امنیتی، شرایط جوی و یا اعمال محدودیت و یا ممنوعیت از سوی دولت‌ها برای سفر به مناطقی خاص، خارج از اراده مسافر لغو می‌شوند. در صورت اعلام رسمی این وضعیت، هیچ یک از هتل‌ها و آژانس‌ها مجاز نیستند از مردم پولی بابت کنسلی اقامتگاه و پرواز، کسر و یا آن‌ها را مشمول جریمه کنند.

شرایط فوق العاده نیست، اما هتل‌ها همکاری کنند

رئیس جامعه هتلداران، اما در پاسخ به درخواست آژانس‌های مسافرتی مبنی بر اعلام شرایط فوق العاده گفت: این حرف را قبول نداریم، اما هتلداران را تشویق می‌کنیم با ابطال رزرو‌ها مطابق دستورالعمل و ضوابط همکاری کنند.
او درباره ضرر‌های وارد شده به هتل‌ها به دلیل حجم رزرو‌های باطل شده، بیان کرد: پس از سهمیه بندی بنزین و اتفاقات اخیر کشور اقامتگاه‌های ما خسارت‌های سنگینی را متحمل شده اند. آمار‌ها نشان می‌دهد بیش از ۸۰ درصد رزرو اتاق‌ها در یکی دو ماه آینده کنسل شده است و این کنسلی‌ها تا پایان فروردین ماه ۹۹ ادامه دارد.

شرایط «فورس ماژور» تعریف دارد

معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نیز در این باره بیان کرد: شرایط فوق العاده کاملا تبیین شده و تعریف دارد. با اعلام من که نمی‌شود گفت در این شرایط هستیم یا نه! طی سال‌های همکاری این موضوع در مراکز گردشگری، دفاتر مسافرتی و هتل‌ها پیش بینی شده و همه آن را رعایت کرده اند.
 
پس اگر شرایط فورس ماژور طبق تعاریف حاکم باشد، قطعاً این همکاری‌ها اتفاق خواهد افتاد و لازم به گفتن نیست. او همچنین اضافه کرد: پرواز‌ها کنسل شده اند، پس سازمان هواپیمایی حالت فوق العاده را برای بلیت‌ها در نظر می‌گیرد. طبیعتا پس از آن به محض اعلام سازمان هواپیمایی مبنی بر لغو پروازها، هتل‌ها هم صددرصد همکاری‌های لازم را خواهند کرد، چون این موضوع در قرارداد‌های جامعه تورگردانان و هتل‌ها آمده است.


اعتمادسازیِ فوری

مدیرکل بازاریابی و تبلیغات وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با هدف اعتمادسازی و حفظ اشتغال از تهیه یک طرح ضربتی برای بازاریابی و تبلیغات گردشگری با مشارکت بخش خصوصی خبر داد.
 
لاریجانی چنین اقدامی را ضروری دانست و در توضیح فعالیت‌های لازم در این راه گفت: اعلام شرایط واقعی کشور از سوی سفارتخانه ها، رایزنان فرهنگی و نمایندگی‌های کشورمان در سایر کشور‌ها به ویژه در کشور‌های بازار هدف گردشگری، حضور در فضای مجازی به خصوص پیام رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی محبوب کشور‌های بازار هدف، حضور در نشریات و سایر رسانه‌های تخصصی گردشگری، حضور پررنگ در نمایشگاه‌های گردشگری، اجرای برنامه‌هایی نظیر هفته‌های فرهنگی، بازارچه‌های صنایع دستی، جشنواره‌های غذا‌های سنتی و موسیقی ایرانی که بتواند مردم کشور‌های هدف را مخاطب قرار دهد، برگزاری تور‌های آشناسازی برای خبرنگاران، تورپراتورها، بلاگر‌ها و افراد ذی نفوذ کشور‌های بازار هدف، دعوت از اینفلوئنسر‌ها و افراد اثرگذار در فضای مجازی، دعوت از سلبریتی‌ها و افرادی که مردم کشور‌های بازار هدف از آن‌ها تأثیر می‌پذیرند از جمله اقداماتی است که می‌تواند در راستای این اعتمادسازی صورت بگیرد.

پرواز‌های اروپایی هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران طبق برنامه انجام می‌شود

شرکت هواپیمایی هما با توجه به شایعاتی که در این روز‌ها به واسطه ناآرامی‌ها بر کشور حاکم شده است اعلام کرد که تمامی پروازهایش به مقاصد اروپایی از قبیل فرانکفورت، هامبورگ، لندن، آمستردام، پاریس، میلان و کلن طبق برنامه انجام می‌شود  و کنسل نشده است. پروازهای گوتنبرگ و استکهلم فعلا مجوز ندارند که به محض دریافت مجوز دوباره از سر گرفته خواهد شد.
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->