دستگاه‌های اجرایی استان تهران فردا (۷ تیر) تعطیل شدند وزارت خارجه روسیه سفیر آلمان را احضار کرد (۶ تیر ۱۴۰۴) تقدیر الیاس حضرتی از محمود کریمی بابت توجه ویژه به موضوع «وطن» درخواست ایران از سازمان جهانی بهداشت برای محکومیت تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا گزارشگران ویژه سازمان ملل حمله آمریکا به ایران را محکوم کردند وال‌استریت‌ ژورنال خبر داد: همدستی آمریکا با تل‌آویو برای حمله به ایران معرفی جنگنده جی ۱۰ چینی و خرید احتمالی ایران معاون استاندار خراسان رضوی: مسئولیت کارگزاران نظام با این حمایت مردم، بسیار سنگین‌تر شده است پژمان‌فر خبر داد: تداوم فعالیت صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران در حوزه انرژی هسته‌ای آیت‌الله علم‌الهدی: انسجام مردم ارزشمندتر از هر دستاورد نظامی است | مردم، بزرگ‌ترین عامل امنیت کشور رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان: مالکیت بمب‌های اتمی از سوی رژیم صهیونیستی مغایر با معاهده NPT است رویترز مدعی بازداشت گسترده مهاجران ایرانی در آمریکا شد اختلاف نظر شدید سناتور‌های آمریکایی بر سر خسارات ادعایی ترامپ به صنعت هسته‌ای ایران معاون‌اول قوه‌قضائیه: پرونده مزدوران و وطن‌فروشان با سرعت و دقت رسیدگی می‌شود آتش‌بس با حمله اسرائیل به جنوب لبنان نقض شد (۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش بودجه کمک به اوکراین از سوی پنتاگون در سال ۲۰۲۶ پاپ لئو: ناامید کننده است که می‌بینیم قوانین بین‌المللی دیگر الزام‌آور نیستند یک نماینده مجلس: صهیونیست‌ها در برنامه تغییر نظام و ایجاد ناآرامی در کشور شکست خوردند پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ادعایی درباره توافق آمریکا با چین دادستانی رژیم صهیونیستی با تعویق دو هفته‌ای جلسه دادگاه نتانیاهو مخالفت کرد رئیس جمهور فرانسه: هدف این است که دوباره شاهد ازسرگیری ارتقای هسته‌ای ایران نباشیم تلگراف نوشت: آمریکا و اسرائیل متحمل یک شکست تمام‌عیار شدند | برنامه هسته‌ای ایران دست‌نخورده باقی مانده است پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تبادل اطلاعات کاخ سفید با کنگره درباره ایران محدود می‌شود حادثه امنیتی مرگبار برای نظامیان صهیونیست در غزه (۶ تیر ۱۴۰۴) جزئیات انفجار مهیب در باکو (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بازدید فرمانده کل سپاه از مناطق زلزله‌زده خوی| سرلشکر سلامی: عملیات مردم‌یاری سپاه ادامه خواهد داشت+ فیلم و عکس

  • کد خبر: ۱۴۸۶۹۷
  • ۱۵ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۴
بازدید فرمانده کل سپاه از مناطق زلزله‌زده خوی| سرلشکر سلامی: عملیات مردم‌یاری سپاه ادامه خواهد داشت+ فیلم و عکس
فرمانده کل سپاه در سفر به خوی، بر امدادرسانی سپاه تا تثبیت کامل شرایط و رفع مشکلات مردم در مناطق زلزله‌زده تاکید کرد و گفت: عملیات مردم‌یاری سپاه ادامه خواهد داشت.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران صبح امروز (شنبه) به‌منظور بازدید از مناطق زلزله‌زده وارد فردوگاه خوی شد تا با حضور در مناطق زلزله زده در جریان آخرین وضعیت مردم و نحوه امدادرسانی به زلزله‌زدگان قرار گیرد.

فرمانده کل سپاه بلافاصله به مناطق آسیب‌دیده از زلزله رفت و در جریان میزان خسارت و نحوه امدادرسانی نیرو‌های سپاه به مردم زلزله‌زده قرار گرفت.

بازدید فرمانده کل سپاه از مناطق زلزله‌زده خوی| سرلشکر سلامی: عملیات مردم‌یاری سپاه ادامه خواهد داشت+ عکس

وی با حضور در چادر زلزله‌زدگان ضمن گفت گوی رودررو با مردم در جریان مشکلات آنان قرار گرفت و به نیرو‌های قرارگاه حمزه سیدالشهدا (س) مستقر در منطقه دستور داد تا اسکان، تغذیه، درمان و سلامت مردم را با جدیت دنبال کنند.

بازدید فرمانده کل سپاه از مناطق زلزله‌زده خوی| سرلشکر سلامی: عملیات مردم‌یاری سپاه ادامه خواهد داشت+ عکس

فرمانده کل سپاه در دیدار چهره به چهره با زلزله‌زدگان بر امدادرسانی سپاه تا تثبیت کامل شرایط و رفع مشکلات مردم در مناطق زلزله‌زده تاکید کرد و گفت: عملیات مردم‌یاری سپاه ادامه خواهد داشت.

سرلشکر سلامی با حضور در چند چادر زلزله زدگان در جریان مشکلات آنان قرار گرفت و به فرماندهان سپاه حاضر در منطقه دستور داد سریعا مشکلات این خانواده‌ها برطرف شود.

بازدید فرمانده کل سپاه از مناطق زلزله‌زده خوی| سرلشکر سلامی: عملیات مردم‌یاری سپاه ادامه خواهد داشت+ فیلم و عکس

در حاشیه بازدید فرمانده کل سپاه از یکی از چادرها، جوانی با اشاره به اینکه در زلزله جهیزیه‌اش آسیب دیده است و قرار بوده که به زودی مراسم جشن ازدواج شان را برگزار کنند، از سرلشکر سلامی درخواست مساعدت کرد که فرمانده کل سپاه به سردار حزنی دستور داد یک سری جهیزیه به این جوان تحویل شود.

بازدید فرمانده کل سپاه از مناطق زلزله‌زده خوی| سرلشکر سلامی: عملیات مردم‌یاری سپاه ادامه خواهد داشت+ عکس

‌براساس این گزارش، از همان ساعات اولیه وقوع زلزله، ارسال تجهیزات سنگین مهندسی از قبیل بیل بکهو به همراه هشت دستگاه کمپرسی و خودرو‌های سنگین مهندسی در دستور کار سپاه قرار گرفت و هم اکنون نیز بخش قابل توجهی از ادوات مهندسی قرارگاه حمزه سیدالشهدا (س) نیروی زمینی سپاه در عملیات امدادرسانی و مردم یاری به هم میهنان زلزله زده در شهرستان خوی حضور دارند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->