تبریک پزشکیان به مردم ایران به مناسبت عید فطر تنها راه صیانت از پول ملی، ارتقای حکمرانی ریال است پیام تبریک رئیس‌جمهور به سران و مردم کشورهای اسلامی به مناسبت عید فطر فردا (دوشنبه ۱۱ فروردین) نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب اقامه می‌شود اطلاعیه دفتر مقام معظم رهبری: هلال ماه شوال رویت شد | فردا (دوشنبه ۱۱ فروردین) عید سعید فطر است ترامپ ضمن تهدید مجدد کشورمان: در حال مذاکره با ایران هستیم پیام قالیباف به کشورهای اسلامی به مناسبت فرا رسیدن عید فطر طرح رژیم صهیونیستی درباره مذاکرات آتش‌بس در غزه چیست؟ (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) سبک، سریع، دقیق و مرگبار| گزارش اختصاصی شهرآرانیوز از جزئیات سلاح جدید یگان‌های تکاوری ارتش و سپاه پزشکیان عید سعید فطر را به سران و مردم کشورهای اسلامی تبریک گفت نخست‌وزیر لبنان با ولیعهد سعودی دیدار کرد(۱۰ فروردین ۱۴۰۴) قانون دوره ششم شورا‌های شهر تا ۲۷ خرداد ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد عارف: تحقق شعار سال نیازمند حفظ آرامش و امنیت کنونی در کشور است نتانیاهو بازهم خواستار خلع سلاح حماس شد تأکید آیت‌الله علم‌الهدی بر اولویت‌بندی پروژه‌های شهری| مردم باید در جریان ظرفیت‌های شهر قرار بگیرند حمله یمن به فرودگاه بن‌گوریون با موشک بالستیک (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) جزییات پاسخ ایران به نامه رئیس جمهور آمریکا از زبان پزشکیان کنترل شهرک زاپوریژیا در دونتسک به دست ارتش روسیه افتاد (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) ۲۰ فلسطینی در حملات هوایی رژیم صهیونیستی به نوار غزه به شهادت رسیدند (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) شلیک دو فروند موشک از یمن به سمت فلسطین اشغالی (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) مهاجرانی: مذاکره غیرمستقیم با آمریکا در دستورکار قرار گرفته است توضیح وزارت امور خارجه در مورد حواشی رسانه‌ای مرتبط با تبادل نامه بین ایران و آمریکا ماجرای سوء‌قصد ناموفق به پوتین چه بود؟ دبیرکل حزب الله لبنان: دولت لبنان باید هرچه سریع‌تر بازسازی را آغاز کند قالیباف: ناترازی‌ها در مدیریت و نوع نگاه است اطلاعیه پلیس درباره صورت خونین یکی از تحصن‌کنندگان حجاب چه بود؟ | خودزنی، فحاشی، پرخاشگری و هتک حرمت برخی از تحصن‌کنندگان دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با فرستاده دبیرکل سازمان ملل در امور یمن گفت‌و‌گو ایران و ژاپن درباره موضوع هسته‌ای و رفع تحریم‌ها (۹ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سفیر انگلیس با اطلاع قبلی از کشور خارج شده است

  • کد خبر: ۱۴۸۹۷
  • ۲۵ دی ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۳
سفیر انگلیس با اطلاع قبلی از کشور خارج شده است
سفیر انگلیس در تهران طبق ضوابط و با اطلاع قبلی از ایران خارج شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، کسب اطلاع کرد که «راب مک ایر» سفیر انگلیس در تهران با اطلاع قبلی و طبق ضوابط از ایران خارج شده است.

بر اساس پروتکل‌های دیپلماتیک، هر سفیر و نماینده دیپلماتیکی می‌تواند با ارائه یادداشت برای مرخصی یا هر کار دیگری به کشورش برود.

سفیر انگلیس در تهران که در تجمع شنبه شب گذشته در مقابل دانشگاه امیرکبیر حاضر شده بود، برای دقایقی بازداشت شد.

این دیپلمات انگلیسی بعد از ظهر یکشنبه به دلیل رفتار نامتعارف و حضور در تجمعات غیرقانونی توسط دستیار وزیر امور خارجه و مدیرکل اروپا به وزارت امور خارجه فراخوانده شد و مراتب اعتراض رسمی جمهوری اسلامی ایران به سفیر و دولت انگلیس ابلاغ شد.

در این دیدار به مک‌ایر یادآوری شد که حضور سفرای خارجی در تجمعات غیرقانونی هیچ تناسبی با مسؤولیت‌های ایشان به عنوان نماینده سیاسی کشور متبوع خود ندارد و مخالف مفاد کنوانسیون ۱۹۶۱ روابط دیپلماتیک وین است و دولت انگلیس باید در این خصوص توضیح دهد.

کنوانسیون وین درباره روابط کنسولی تصریح کرده است: تمامی اشخاصی که از مزایا و مصونیت‌ ها بهره‌مندند،  بدون آن که به مزایا و مصونیت‌ های آنان لطمه‌ای وارد آید مکلفند قوانین و مقررات دولت‌پذیرنده را محترم شمرده و از مداخله در امور داخلی آن دولت خودداری کنند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->