ترامپ به عربستان خواهد رفت آخرین وضعیت درگیری‌های شدید میان حامیان بشاراسد و تحریرالشام (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) آمریکا: عراق باید وابستگی خود به انرژی ایران را هرچه سریع‌تر کاهش دهد پلیس تهران: شایعه کشف و خنثی‌سازی بمب در ایستگاه مترو تجریش نادرست است شورای نظامی آزادسازی سوریه اعلام موجودیت کرد| نیروهای تحریرالشام از طرطوس رانده شدند+ویدئو سخنگوی گردان‌های قسام: برای هر احتمالی آماده‌ایم؛ دشمن خطا کند اسرا کشته می‌شوند برخورد قضایی با عوامل برگزاری مراسم جایزه طراحی داخلی در پی اعمال خلاف عفت عمومی نشست ویژه اروپا در واکنش به قطع کمک‌های نظامی آمریکا به اوکراین کنایه و انتقاد نماینده مردم مشهد به دولت درخصوص عدم افزایش حقوق کارمندان و بازنشستگان! عارف: زائران سرزمین وحی با تبیین شرایط کشور می‌توانند با ایران‌هراسی مقابله کنند قالیباف: مسائل کشور از جایی گره خورد که اداره امور از دست مردم خارج شد بازدید پزشکیان از نمایشگاه دارو و تجهیزات پزشکی پارک علم و فناوری پردیس نشست قالیباف با جمعی از خیران کشور مأموریت‌های ۲۴ساعته پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی مسکو به ایده چتر هسته‌ای فرانسه برای اروپا واکنش نشان داد آغاز سخنرانی رئیس جمهور در جمع نخبگان پردیس استان تهران | پزشکیان: افزایش اختیارات استانداران در حال بررسی است آغاز سفر رئیس جمهور به شرق استان تهران (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) | پزشکیان وارد پردیس شد ظهوریان: دولت صف وام ازدواج را کوتاه کند | تصویب منابع تسهیلات ازدواج در مجلس عارف: راهبردی برتر را که متضمن منافع ملی باشد، دنبال می‌کنیم جنگنده کره جنوبی به‌اشتباه یک منطقه روستایی را بمباران کرد پشت پرده مذاکرات مخفیانه مقامات آمریکایی با اپوزیسیون اوکراین پزشکیان به پویش ملی «نه به تصادف» پیوست توسعه همکاری های ایران و ازبکستان | اشتراکات فرهنگی و تاریخی دو کشور ارزشمند است فرمانده ارتش صهیونیستی: امسال، سال جنگ خواهد بود برلین: هرچه سلاح در توانمان بود، به کی‌یف ارسال کردیم عملیات موشکی روسیه علیه اوکراین درشهر زادگاه زلنسکی با ۲ کشته و ۲۹ زخمی دولت ترامپ مذاکره مستقیم با حماس را تأیید کرد رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی: وزیر دادگستری قصد نابودی اسرائیل را دارد
سرخط خبرها

فرمانده کل ارتش: ارتش با اقتدار از تمامیت ارضی کشور حراست کرده است

  • کد خبر: ۱۴۹۰۰۸
  • ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۶
فرمانده کل ارتش: ارتش با اقتدار از تمامیت ارضی کشور حراست کرده است
فرمانده کل ارتش در پیامی به مناسبت دهه فجر تاکید کرد: ارتش بصیرت انقلابی و اقتدار ماموریت‌های اصلی خود را که حراست و پاسداری از استقلال، تمامیت ارضی و نظام جمهوری اسلامی ایران است پیگیری کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران به مناسبت چهل وچهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران پیامی صادر کرد. متن پیام بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

والفجر و لیال عشر

وقوع انقلاب اسلامی ایران در سال ۱۳۵۷، به عنوان یک پدیده بزرگ جهانی در دهه‌های پایانی قرن بیستم، تأثیرات بسیار گسترده و عمیقی در ابعاد مختلف بر ایران، منطقه غرب آسیا و جهان برجای گذاشت. ملت بزرگ ایران در پرتو آموزه‌های متعالی اسلام، دل و جان به رهبری آسمانی حضرت امام (ره) سپردند و با وحدت و یگانگی، تحولی عظیم آفریدند که در تاریخ ماندگار شد و تاثیرات و بازتاب‌های گسترده و عمیقی بر سطح منطقه و نظام بین‌الملل بر جای گذاشت.

انقلاب اسلامی در عصر جاهلیت مدرن به وقوع پیوست، در دورانی که دو تفکر کمونیسم و لیبرالیسم مبتنی بر الحاد و دین‌گریزی، سراسر جهان را زیر سلطه قرار داده بودند و تمام تحولات مهم و راهبردی به‎طور مستقیم یا غیرمستقیم از جانب ابرقدرت‌ها طراحی و هدایت می‌شد.

انقلاب اسلامی ایران با ارایه الگویی متعالی و متکی بر اندیشه‌های ناب اسلامی، یک نظام مستقل و قدرتمند را در ایران مستقر ساخت. سقوط نظام شاهنشاهی و استقرار حکومت دینی پس از ۱۴۰۰ سال، کسب استقلال سیاسی و ایجاد نظام مبتنی بر ولایت‌فقیه با مشروعیت و اقتدار در ایران، از دستاورد‌های مهم آن بوده است.

انقلاب اسلامی ایران با مقاومت و ایستادگی مقتدرانه، راه توسعه و تعالی را در پیش گرفت، به گونه‌ای که اکنون پس از چهل و چهار سال با فروپاشی کمونیسم و احتضار لیبرالیسم، با شتاب در مسیر تحقق تمدن نوین اسلامی گام برمی‌دارد و با گذشت چهل و چهار سال از حیات پر برکتش، شعار‌های جهانی آن همچنان زنده و آرمان‌های انقلاب کماکان در کانون توجهات است و مقتدرانه از منافع و امنیت ملی ایران دفاع کرده و در مقابل زورگویان و قدرت‎های استکباری ایستاده و موجب سربلندی ملت ایران و ملت‌‍‌های مظلوم جهان شده است.

امروز انقلاب اسلامی به دلیل ماهیت و عملکرد و تعقیب جدی آرمان‌ها و وفادار ماندن به شعار‌های اصلی و اساسی، در معرض دشمنی و خصومت قدرت‌های استکباری قرار دارد. دشمن در سال‌های اخیر با اتخاذ راهبرد‌های مختلف در صدد سد کردن مسیر حرکت انقلاب اسلامی و وارد آوردن ضربه به نظام جمهوری اسلامی بوده است؛ اما با بصیرت و مقاومت مردم و رهبری حکیمانه مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)، دسیسه‌های دشمن یکی پس از دیگری با شکست مواجه شده است. از این رو دشمن با اتکا به عملیات روانی و رسانه‌ای، یک جنگ گسترده ترکیبی را علیه ملت و نظام اسلامی شکل داده است.

ارتش جمهوری اسلامی ایران با الهام از مکتب عاشورا ۴۸ هزار شهید والامقام تقدیم اسلام، انقلاب و میهن اسلامی کرده است و در همه مقاطع از جمله دشمنی‌های اخیر، با بصیرت انقلابی و اقتدار ماموریت‌های اصلی خود که حراست و پاسداری از استقلال، تمامیت ارضی و نظام جمهوری اسلامی ایران است پیگیری کرده است.

ارتش جمهوری اسلامی ایران ضمن تبریک چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی به محضر رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله‌العالی) و ملت غیور و انقلابی ایران آمادگی خود را برای جان‎فشانی در دفاع از آرمان‌های والای انقلاب اسلامی و امام راحل عظیم الشان در راستای اجرای تدابیر فرماندهی معظم کل قوا در هر میدانی، اعلام می‌نماید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->