غزه، لبنان ‌و موضوع هسته‌ای محور گفت‌وگوی عراقچی و همتای مصری سازمان ملل: حملات آمریکا به مظنونان قاچاق مواد مخدر غیرقانونی است تخت روانچی: هر مذاکره‌ای که نتایجش از قبل مشخص شده باشد، بی معنا است مقام روس: مسکو همیشه آماده انجام آزمایش هسته‌ای است شیخ نعیم قاسم: واشنگتن تجاوزات اسرائیل را توجیه می‌کند | آمریکا هیچ‌گاه میانجی صادق و بی‌طرفی نبوده است معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴) انصارالله: به یک جنایتکار اجازه تهدید یمن را نمی‌دهیم ۱۳۰ پهپاد اوکراینی فقط در یک شب سرنگون شدند (۹ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۱۰ هزار نظامی صهیونیست در جنگ غزه کشته و زخمی شدند ترامپ به دموکرات‌ها حمله کرد ادعای آمریکا درباره توافقنامه چارچوب دفاعی ۱۰ ساله با هند یک بالگرد در مزرعه‌ای در شمال انگلیس سقوط کرد (۹ آبان ۱۴۰۴) رسوایی خاندان ویندزور به اوج رسید؛ اندرو از سلطنت خلع شد پایان مذاکرات افغانستان و پاکستان در استانبول با توافق بر ادامه آتش‌بس واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای در آمریکا اتحاد کم سابقه ارتش لبنان و حزب‌الله در برابر رژیم اسرائیل
سرخط خبرها

رحمانی فضلی: یکی از عوامل تحقق مشارکت بالا حضور همه سلائق سیاسی است

  • کد خبر: ۱۵۰۱۰
  • ۲۶ دی ۱۳۹۸ - ۱۶:۵۷
رحمانی فضلی: یکی از عوامل تحقق مشارکت بالا حضور همه سلائق سیاسی است
عبدالرضا رحمانی‌فضلی وزیر کشور در نامه‌ای به قائم‌مقام شورای نگهبان، ضمن تبیین سخنان رئیس‌جمهور در جلسه دیروز دولت در عرصه انتخابات، بر ضرورت وحدت و انسجام و تحقق مشارکت حداکثری تأکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ 

متن کامل نامه رحمانی‌فضلی به کدخدایی قائم‌مقام دبیر شورای نگهبان به شرح زیر است:

سلام علیکم؛

توییت جنابعالی در خصوص صحبت‌های رئیس‌جمهور محترم در جلسه هیئت دولت را مشاهده کردم، ادبیات و واژه‌های به کار رفته در این متن در شأن رئیس‌جمهور قانونی و منتخب مردم و جنابعالی به عنوان یک حقوقدان با تجربه نمی‌باشد. لذا بر خود لازم می‌دانم نکات زیر را متذکر شوم.

1-با توجه به حضورم در جلسه دولت؛ فضای حاکم بر صحبت‌های ریاست محترم جمهور انقلابی، دلسوزانه و از سر خیرخواهی در جهت تقویت وحدت، انسجام، همگرایی و همدلی ایجاد شده پس از شهادت سردار اسلام سپهبد سلیمانی بود. در این راستا با شمردن عواملی که می‌تواند خدشه به این وحدت وارد نماید، از موضوع انتخابات به عنوان یک امر مهم و سرنوشت‌ساز نام بردند؛ در بیان موضوع نیز از واژه‌هایی چون "خواهش می‌کنم" "دقت شود" و ... استفاده نمودند، لذا در بیان نه قصد جنجال و حاشیه‌سازی داشتند و نه اقدام ضد ملی!

2- سال 1398 پر از فرصت‌ها و چالش‌ها است، از سیل فروردین ماه در بیش از 25 استان که هنوز آثار آن تاکنون در برخی از نقاط باقی است تا سیل دی‌ماه که در چند استان از جمله سیستان و بلوچستان مردم را درگیر نموده، تشدید خصومت‌های دولت آمریکا و افزایش دامنه تحریم‌های غیرقانونی و اقدامات اخیر تروئیکای اروپا، حوادث آبان‌ماه و در نهایت اقدام نظامی آمریکا علیه فرمانده بزرگ اسلام و شهادت ایشان و همراهان و شهادت جمعی از هموطنان در دو حادثه در کرمان و سانحه هوایی و ... همگی گویای شرایط خطیر کشور می‌باشد.

3-رمز موفقیت‌های ملت ما در آزمون‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی وحدت، انسجام و همبستگی ملی که همواره از زبان امام راحل (ره) و مقام معظم رهبری (دامةبرکاته) بدان تأکید شده، بوده است؛ لذا امروز هیچ مسئله‌ای نبایستی وحدت و انسجام کشور را خدشه‌دار نماید.

4-برگزاری انتخابات در اسفند ماه سال جاری فرصت بزرگی است، آنچه اهمیت دارد تحقق مشارکت حداکثری است، که در بیانات مقام ما عظمای ولایت مکرر بدان تأکید شده و مجریان و ناظران همگی بایستی زمینه‌های تحقق آن را فراهم کنند، قطعاً یکی از عوامل تحقق مشارکت بالا حضور همه سلائق سیاسی درون خانواده انقلاب اسلامی می‌باشد.

 5-انتظار می رود شورای محترم نگهبان و شخص جنابعالی به عنوان فرد مؤثر و فعال در خصوص انتخابات، صحبت‌های دلسوزانه و مشفقانه و قانونی رئیس‌جمهور را با نظر حسن و وسع در چارچوب قانون و تحقق ارکان چهارگانه (مشارکت، سلامت، امنیت و رقابت) در انتخابات پیش رو، تلقی نموده و در فرصت باقی‌مانده قانونی بررسی شکایات، امکان حضور و رقابت و مشارکت بیشتر را فراهم آورید.

6-قطعاً با همدلی، همکاری و همراهی بخش اجرا و نظارت انتخابات و اعتماد کامل به مردم در تشخیص درست سرنوشت خود می‌توانیم در خلق حماسه جدید و تقویت وحدت، انسجام و ناامید کردن دشمنان انقلاب اسلامی گام بلندی برداریم. به عون‌الله.

 

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->