میدری خبر داد: مرگ ۶۹۳ کارگر بر اثر حادثه کار در سال ۱۴۰۳ سهام عدالت از فردا (چهارشنبه ۹ مهر ۱۴۰۴) شارژ می‌شود+ جزئیات سقوط ۲۷۰۰ تومانی قیمت نقره (۸ مهر ۱۴۰۴) پیش‌بینی بورس چهارشنبه ۹ مهر ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار فردا (چهارشنبه، ۹ مهر ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۹ مهر ۱۴۰۴ از نمایش محصولات تا بیان مطالبات | روایتی از هفتمین نمایشگاه صنعت مبلمان در مشهد آغاز به‌کار نمایشگاه صنایع شیمیایی و صنعت مبلمان در مشهد + فیلم (۸ مهر ۱۴۰۴) وزیر صمت: توسعه همکاری منطقه‌ای، سیاست اصولی و محور اساسی دیپلماسی اقتصادی ایران است اتصال ۱۶ هزار و ۴۰۰ خانوار خراسان رضوی به شبکه فیبرنوری گزارش مرکز آمار از افزایش ۱۱ درصدی قیمت گوشت قرمز و مرغ ظرف یک ماه (مهر ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۸ مهر ۱۴۰۴) | تویوتا لوین چند؟ بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۸ مهر ۱۴۰۴) | پراید ۵۰۰ میلیونی شد فصل رشد دلار رسمی | کدام شرکت‌های بورسی از رشد نرخ ارز تاثیر می‌پذیرند؟ مشتریان بانک‌ها سطح‌بندی می‌شوند | محدودیت سالانه واریز و برداشت تعیین شد سکه‌های پارسیان گران شدند (۸ مهر ۱۴۰۴) + جدول روند صعودی بورس ادامه می‌یابد؟ | جهش ۲برابری ارزش معاملات خُرد (۸ مهر ۱۴۰۴) ابهام بزرگ در بازار برنج؛ شکاف عجیب قیمت برنج وارداتی چرا تورم حبوبات از ۶۰درصد عبور کرد؟ تأمین ۶.۵ میلیارد دلار برای واردات کالا‌های اساسی و دارو در نیمه نخست ۱۴۰۴ رشد قیمت دینار عراق، لیر ترکیه و درهم امارات در بازار مشهد (۸ مهر ۱۴۰۴) تجارت خارجی ۵۴ میلیارد دلاری ایران در نیمه اول سال ۱۴۰۴ | تبادلات تجاری کشور با ۱۰۰ کشور جهان دلار امروز در مشهد چند قیمت خورد؟ (۸ مهر ۱۴۰۴) خطر کم‌برآوردی نیاز واقعی کشور به مسکن حراج سکه فردا (۹ مهر ۱۴۰۴) برگزار می‌شود | واریز وجه تا ساعت ۲۳ امشب قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۸ مهر ۱۴۰۴) | سیب‌زمینی و پیاز کیلویی چند؟ شوخی با سفره مردم! | تهران سهمیه برنج مشهد را نمی‌دهد نرخ واقعی دستمزد مشخص شد | به‌روزنشدن دستمزد چه آسیبی می‌زند؟
سرخط خبرها

تامین کالاهای اساسی با مشکل مواجه نیست

  • کد خبر: ۱۵۱۴۴۹
  • ۰۲ اسفند ۱۴۰۱ - ۲۱:۰۶
تامین کالاهای اساسی با مشکل مواجه نیست
سرپرست دفتر بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی وزارت جهاد کشاورزی گفت: تنظیم بازار بر اساس عرضه و تقاضا شکل می‌گیرد، اما مشکلی در تامین کالاهای اساسی وجود ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود امرالهی در قرارگاه ملی نظارت و بازرسی بر بازار ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان، اظهار داشت: مشکلی در تامین کالا‌های اساسی وجود ندارد، اما با توجه به اینکه بازار بر اساس عرضه و تقاضا تنظیم می‌شود، اکنون شاهد افزایش تقاضا در بازار هستیم.

وی با بیان اینکه اکنون ۱۰ هزار تن گوشت منجمد برزیلی وارد بندر شهید رجایی شده است، خاطرنشان کرد: روزانه حداقل ۳۰۰ تن محصول پروتئینی وارد بازار کشور می‌شود، اما در تامین گوشت گرم وارداتی محدودیت‌هایی وجود دارد؛ زیرا در پاکستان و روسیه سه کشتارگاه مطابق با سیاست‌های سازمان دامپزشکی تایید شده است.

همچنین محمدعلی اسفنانی معاون پیشگیری سازمان تعزیرات حکومتی، تصریح کرد: طی سال‌ها مشکل تنظیم بازار وجود داشته و در حال حاضر نیز چندین قرارگاه زیر نظر سازمان‌ها و وزارتخانه‌های مختلف وجود دارد، اما مشخص نیست این تعداد قرارگاه چه نتیجه‌ای در جامعه دارد، بنابراین با آسیب‌شناسی درست می‌توان بخشی از این قرارگاه‌ها را ساماندهی کرد.

وی با اشاره به لایحه تشکیل سازمان بازرگانی اظهار داشت: از نظر حقوقی موارد بسیاری برای تشکیل این سازمان وجود دارد، زیرا مقرر شده تا جایگزین بخش بازرگانی وزارت صمت باشد و بر اساس پیش‌نویس، در صورت تشکیل، سازمان حمایت و بخشی از وزارت جهاد کشاورزی در ذیل آن قرار بگیرند که وضعیت نگاه به بازار را تغییر خواهد داد.

در این نشست حسین فرهیدزاده رئیس سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان با اشاره به مصادف شدن ایام نوروز و ماه مبارک رمضان، خاطرنشان کرد: موضوع هماهنگی ذیل کمیته ملی اقدام مشترک است تا فرآیند مشترکی در حوزه نظارت پیش گرفته شود.

وی تصریح کرد: در کمیته اقدام مشترک، سازمان تعزیرات حکومتی، وزارت جهاد و بسیج اصناف و اتاق اصناف حضور دارند و ما به‌عنوان سازمان حمایت از اعضای فعال آن هستیم، بر همین اساس که برای اقدام در جهت منافع عمومی باید از تمام ظرفیت‌ها استفاده شود، از جمله ایجاد سامانه شفافیت فروشگاهی که بر اساس مصوبه مقرر شده ۲۰۰ هزار فروشگاه حتماً به این طرح بپیوندد.

فرهیدزاده تاکید کرد: حدود سه میلیون و ۸۰۰ هزار واحد تولیدی، صنفی و شرکت پخش در کشور وجود دارد که برای بررسی آن‌ها نیاز به استفاده از تمام ظرفیت‌های کشور است.

وی تاکید کرد: بازرسی‌ها باعث هدررفتن انرژی و اختلال در کنترل می‌شود که با در نظر گرفتن یک مشی واحد در این خصوص، نیاز به بهره‌مندی از یک روش مناسب است تا از تمام ظرفیت‌ها بتوانیم به‌درستی استفاده کنیم.

قاسم نوده فراهانی رئیس اتاق اصناف ایران اظهار داشت: در دو ماه رمضان و نوروز نیاز به همکاری بیشتری وجود دارد، زیرا قیمت کالا‌ها افزایش یافته و در کنار آن نیز برخی‌ها نیز اجحاف می‌کنند.

رئیس اتاق اصناف ایران تصریح کرد: بازار را عرضه و تقاضا و سپس رقابت تنظیم می‌کند، بخش‌های صنفی از بازرسی‌های متعدد شاکی هستند به همین دلیل تقاضا داریم که در این دو ماه از حضور بازرسان مشترک با حضور نماینده صنف استفاده شود.

وی با بیان اینکه گرانی و گران‌فروشی در بازار مشهود است، تاکید کرد: از یک سو گران‌فروشی مردم را اذیت می‌کند و از سوی دیگر توزیع نکردن به‌موقع کالا توسط کارخانه‌ها نیز موجب آسیب شده است، در حال حاضر کارخانه‌ها به صورت قطره‌چکانی محصولات خود را به بازار عرضه می‌کنند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->