ژاپن عملیات نظامی رژیم اسرائیل در نوار غزه را محکوم کرد درگیری شدید بین حریدی‌ها و نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی گزارش تکان‌دهنده سازمان ملل از غزه: هزاران فلسطینی در پی دستورات تخلیه اسرائیل در حال فرار هستند دیدار نخست وزیر پاکستان با ولیعهد عربستان درباره جنگ غزه مسمومیت ۱۳۰ نظامی صهیونیست بر اثر غذای گندیده فرافکنی انگلیس درباره «مکانیسم ماشه»: ایران گام‌های ملموس بردارد ایران: آینده افغانستان باید به دست افغان‌ها رقم بخورد قیمت خرید تضمینی گندم نباید کمتر از ۳۰ هزار تومان باشد پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است هشدار کویت درباره عواقب تجاوزات اسرائیل اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها نیازمند اتخاذ «تدابیر ویژه» است واکنش وزارت امور خارجه به اقدام اکوادور علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اردوغان: اقدامات اسرائیل محکوم به شکست است پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای امضای ۷۵۰۰ اسرائیلی پای طومار صلح | کشور فلسطین را به رسمیت بشناسید مشارکت روسیه در تدوین قطعنامه ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای وزیر جنگ سابق اسرائیل: عملیات «پیجرها» زودتر از موعد اجرا شد عراقچی: با رویکردی مسئولانه وارد گفت‌و‌گو با آژانس شده‌ایم اتحادیه اروپا ادعا‌های خود درباره برنامه هسته‌ای ایران را تکرار کرد واکنش روسیه به ایده منطقه پرواز ممنوع بر فراز اوکراین تلاش بنگاه دروغ‌پراکنی اینترنشنال برای بحران‌سازی | تاریخ بیانیه آلمان تحریف شد تجمع معترضان انگلیسی به سفر ترامپ + عکس (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) عبور آمار شهدای حملات اسرائیل به غزه از مرز ۶۵ هزار نفر (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) آمریکا، ۴ گروه مقاومت عراقی را تروریست نامید روسیه برای مذاکره با اوکراین اعلام آمادگی کرد صدای انفجار در نزدیکی فرودگاه حلب شنیده شد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) حمله موشکی جدید یمن به اراضی اشغالی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ماجرای کیوان صمدی و شکنجه در بازداشتگاهی مخفی چیست؟+ جزئیات

  • کد خبر: ۱۵۱۶۰۱
  • ۰۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۰
ماجرای کیوان صمدی و شکنجه در بازداشتگاهی مخفی چیست؟+ جزئیات
در ماه‌های اخیر که جنگ ترکیبی تمام عیاری علیه ایران شکل گرفته و سی‌ان‌ان به یکی از بازو‌های رسانه‌ای دشمن جهت القای اخبار دروغ و کذب درخصوص ایران تبدیل شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، در ماه‌های اخیر که جنگ ترکیبی تمام عیاری علیه جمهوری اسلامی ایران شکل گرفته، سی‌ان‌ان به یکی از بازو‌های رسانه‌ای دشمن جهت القای اخبار دروغ و کذب درخصوص ایران تبدیل شده است. در این پروژه، سی‌ان‌ان به عنوان یک رسانه انگلیسی زبان به ظاهر معتبر به انتشار گزارش‌های به اصطلاح تحقیقی با موضوع شکنجه در بازداشتگاه‌های ایران می‌پردازد.

نیکا شاکرمی و آرمیتا عباسی دو پرونده ویژه‌ای بوده‌اند که سی‌ان‌ان آن‌ها را سوژه گزارش‌های خود کرده بود. اما از آن جایی که این گزارش‌ها به منابع نانشناخته و غیرمستند استناد می‌کردند و ابهامات جدی در صحت و سقم آن‌ها وجود داشت و به نوعی اعتبار این رسانه را زیر سوال برده بود، سی‌ان‌ان این بار رویه خود را تغییر داده است.

برای نمونه پرونده آرمیتا عباسی که سی‌ان‌ان به نقل از منابع ناشناس مدعی شکنجه وی شده بود با آزادی این فرد و انتشار تصاویر وی به یک رسوایی بزرگ تبدیل شد. رسانه آمریکایی، اما در ادامه این پروژه، سعی کرده به سراغ افرادی با هویت مشخص برود.

اصل گزارش سی‌ان‌ان و ادعا‌های عجیب مطرح شده از شکنجه‌های مخوف که خواننده ایرانی را به یاد دوران ساواک یا سیاهچاله‌های قرون وسطی در اروپا می‌اندازد به زودی مورد بررسی قرار خواهد گرفت، اما در گزارش اخیر این رسانه نزدیک به حزب دموکرات حاکم بر آمریکا، تصویر فردی با هویت کیوان صمدی اهل اشنویه نیز منتشر شده است.

این فرد که در حال حاضر در ایران نیست، در مصاحبه با سی‌ان‌ان ادعا‌هایی در رابطه با شکنجه‌های مخوف در بازداشتگاهی مخفی را طرح کرده است. در پی انتشار این گزارش و ادعا‌های مطرح از سوی این فرد، موضوع به صورت ویژه مورد پیگیری قرار گرفت.

پیگیری‌ها از مراجع مختلف قضایی در استان آذربایجان غربی و حتی استان‌های همجوار حاکی از آن است که فردی با هویت کیوان صمدی و با مشخصاتی که در خبر سی ان ان ادعا شده، اصلا در حوادث اخیر کشور بازداشت نشده است.

اما این که فردی به نام کیوان صمدی کیست و چرا در حال حاضر سوژه خبرگزاری آمریکایی سی‌ان‌ان شده را باید در پشت پرده پروژه‌های کلان تبلیغاتی این روز‌ها علیه ایران جستجو کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->