رئیس سازمان برنامه و بودجه: مطالبات گندمکاران و بازنشستگان با نظم در حالت پرداخت است ترامپ، ایلان ماسک را تهدید کرد ۸ فلسطینی در بمباران جبالیا به شهادت رسیدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تکمیل ۱۰ کیلومتر از جاده محور تربت حیدریه–زاوه سنای آمریکا رای به خروج سوریه از لیست کشور‌های سرکش داد ترامپ رأی دادگاه تجدیدنظر را به‌دست آورد القسام درباره کشته شدن یک اسیر اسرائیلی توسط رژیم صهیونیستی هشدار داد روسیه: اوکراین مبادله اسرا را به تعویق انداخته است قوه قضائیه: متهم به قتل الهه حسین‌نژاد سابقه تجاوز و سرقت نداشته است دستگیری عاملان شهادت قاضی احسان باقری عراقچی در گفت‌وگوی تلفنی با اسحاق‌دار بر ضرورت وحدت امت اسلامی تاکید کرد افشای یکی از بزرگ‌ترین ضربات اطلاعاتی تاریخ به رژیم صهیونیستی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اوکراین یک جنگنده سوخو-۳۵ روسیه را سرنگون کرد بهروزآذر: میزان خشونت علیه زنان در جامعه ۳۰ برابر مردان است | لزوم صدور گواهی سلامت روان برای رانندگان پزشکیان: فعالیت‌های هسته‌ای ایران کاملاً شفاف است انتخابات شوراهای شهر تهران «تناسبی» برگزار می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: هیچ خدمتی بالاتر از تأمین سلامت مردم نیست | حفظ کرامت انسانی از اولویت‌های بیمه سلامت سوخت بیمارستان‌های غزه تنها برای ۳ روز کافی است (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) واکنش آنروا به ممانعت رژیم صهیونیستی از ورود خبرنگاران بین‌المللی به غزه وزرای امور خارجه ایران و قزاقستان در تهران دیدار کردند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) کنایه سنگین صدراعظم آلمان به ترامپ: تو هم یک مهاجری! دیده‌بان حقوق بشر: تداوم تحرکات مشکوک رژیم صهیونیستی در جنوب سوریه یورش نیرو‌های امنیتی رژیم صهیونیستی به دفتر شبکه الجزیره در فلسطین رژیم صهیونیستی ادعا کرد: کشف جسد یک اسیر تایلندی در غزه گزارشگر سازمان ملل: اسرائیل تلاش می‌کند کودکان را گرسنه نگه دارد نخعی‌راد: لایحه امنیت زنان باید در مجلس بررسی شده و ایراد‌های آن رفع شود با موافقت الجولانی، آمریکا در سوریه پایگاه نظامی می‌سازد تعلیق مجوز صادرات تجهیزات هسته‌ای به چین از سوی آمریکا
سرخط خبرها

عصبانیت اردوغان از رسانه‌های منتقد | شبکه‌های منتقد درباره پسازلزله نقره داغ شدند

  • کد خبر: ۱۵۱۶۶۱
  • ۰۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۲۰:۲۷
عصبانیت اردوغان از رسانه‌های منتقد | شبکه‌های منتقد درباره پسازلزله نقره داغ شدند
شورای عالی رادیو و تلویزیون ترکیه شماری از شبکه‌های این کشور را که عملکرد دولت ترکیه در کمک‌رسانی به زلزله‌زدگان را مورد انتقاد قرار داده بودند، جریمه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز،  شورای عالی رادیو و تلویزیون ترکیه سه شبکه این کشور را که عملکرد دولت ترکیه در کمک‌رسانی به زلزله‌زدگان را مورد انتقاد قرار دادند، جریمه کرد.

«الهان تاسکی» از اعضای شورای رادیو و تلویزیون ترکیه در حساب کاربری خود در شبکه توئیتر اعلام کرد که شبکه‌های «خلق تی وی»، «تِله ۱» و «فوکس تی وی» جریمه نقدی شده‌اند و تعدادی از برنامه‌های این شبکه‌ها به دلیل «اطلاعات و واکنش‌هایی که در خصوص زلزله پخش کرده‌اند» تعلیق شده است.

شبکه‌های خلق تی‌و‌ی و تله ۱ علاوه بر توقیف پنج روزه یکی از برنامه‌های روزانه‌شان، به جزای نقدی معادل پنج درصد از حجم گردش مالی ماه دسامبر خود محکوم شده‌اند.

جریمه دیگری برابر با سه درصد از گردش مالی ماه ژانویه علیه شبکه خلق تی‌وی و فوکس تی‌وی اعمال شده است. شبکه تلویزیونی یادشده به نقد دولت «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه شناخته می‌شوند.

«جعفر ماهر اوغلو» مدیر شبکه خلق تی‌وی در واکنش به این تصمیم شورای عالی رادیو و تلویزیون ترکیه در حساب کاربری خود در شبکه توئیتر نوشت: «یک بار دیگر، اعمال تحریم‌های شورای عالی رادیو و تلویزیون ما را غافلگیر نمی‌کند. کسانی که با انتقاد از سرکوبگری به قدرت رسیده‌اند، اکنون همه چیز را ممنوع کرده‌اند و از ما توقع دارند که اطاعت‌پذیر باشیم.»

مردم ترکیه در مناطق زلزله‌زده این کشور از کم‌کاری گروه‌های امدادی مرکز مقابله با حوادث غیرمترقبه ترکیه (آفاد) در جمع آوری آوار‌های برجای مانده از زلزله اخیر در جنوب این کشور بار‌ها گلایه کرده‌اند.

وبگاه «بیانت» پیشتر در مطلبی در این زمینه به نقل از یک شهروند ترکیه‌ای نوشته بود: «ما روز‌ها مقابل آوار‌ها منتظریم. آفاد هیچ کاری نمی‌کند، می‌گویند باید صدایی بشنویم.»

این شهروند ترکیه‌ای که به نام او اشاره‌ای نشد، اضافه کرده بود: «آفاد چند روز بعد آمد.  «انتاکیه» خراب است نه جرثقیلی و نه کاروری وجود دارد. آن‌ها می‌گویند ما نمی‌توانیم کاری انجام دهیم، هیچ وسیله نقلیه‌ای وجود ندارد. اینجا مردم، بستگان خود را از آوار بیرون کشیدند.»

این شهروند ترکیه‌ای همچنین اظهار داشت: «همه چیز خیلی کند است. کار نجات باید سریع‌تر انجام شود. شاید صد‌ها هزار نفر در زیر خرابه‌ها باشند. آن‌ها به چه فکر می‌کنند؟ آیا مرده‌های ما را همراه با آوار دور می‌اندازند؟ چرا گروه‌های بیشتری به آنتاکیا اعزام نمی‌شوند؟»

رسانه‌های ترکیه‌ای همچنین در هفته‌های گذشته تصاویری منتشر کرده بودند که نشان می‌داد مردم این کشور در برخی از شهر‌های جنوبی با کمبود مواد غذایی مواجه هستند.

وبگاه‌های ترکیه‌ای «آی کری»، «۲۳ درجه» و خبرگزاری روسی «اسپوتنیک» با انتشار تصاویری گزارش داده بودند که شهروندان ترکیه‌ای برای تأمین موادغذایی خود به فروشگاهی در استان هاتای هجوم برده‌اند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->