بیانیه وزارت امور خارجه در واکنش به اقدام غیرقانونی سه کشور اروپایی درباره اسنپ‌بک فرانسه: اسنپ‌بک به‌معنای پایان دیپلماسی با ایران نیست آکسیوس مدعی فعال‌سازی «اسنپ‌بک» علیه ایران شد | اروپا شرط گذاشت (۶ شهریور ۱۴۰۴) تماس تلفنی وزرای خارجۀ ۳ کشور اروپایی و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با عراقچی (۶ شهریور ۱۴۰۴) حملات اسرائیل علیه پایتخت یمن (۶ شهریور ۱۴۰۴) الحوثی: اسرائیل از کشتار جمعی کودکان لذت می‌برد | شهادت ۲۹۶۰ نفر از ابتدای شروع کمک‌های انسانی در غزه روسای کره شمالی، روسیه و ایران در رژه چین حضور پیدا می‌کنند سخنگوی سپاه: بیش از ۶۰ درصد افکار عمومی منطقه، ایران را پیروز جنگ می‌دانند ابراز علاقه پزشکیان به همکاری سازنده با چین رئیس‌جمهور، تکلیف ما و کلام معیار رهبر معظم انقلاب آغاز ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌های شهر و روستا از ۲۱ دی ماه ۱۴۰۴ | ۲۰ مهرماه آخرین زمان برای استعفای دواطلبان دولتی ظرفیت فرودگاه مشهد به ۱۸ میلیون نفر افزایش می‌یابد| هدف‌گذاری تولید ۳۰۰۰ مگاوات انرژی تجدیدپذیر در خراسان رضوی رافائل گروسی: مدرکی مبنی بر انتقال اورانیوم از اصفهان وجود ندارد ناوشکن‌ها و زیردریایی هسته‌ای آمریکا به نزدیکی ونزوئلا رسیدند پایتخت اوکراین هدف صد‌ها موشک و پهپاد قرار گرفت + فیلم و عکس فرمانده یگان حفاظت محیط زیست از جذب سربازان وظیفه به عنوان محیط‌بان خبرداد سخنگوی دولت: ناترازی برق هنوز کامل جبران نشده است سردار شکارچی: شکست را بر دشمن تحمیل کردیم | دشمن در محاسبات خود درباره ایران دچار اشتباه شد وزیر کشور گسترش انرژی‌های تجدیدپذیر را برنامه‌ اصلی و اولویت‌دار دولت چهاردهم دانست کشف کارگاه تولید بمب و تله انفجاری یک گروهک تروریستی در ایرانشهر (۶ شهریور ۱۴۰۴) اتحاد مقدس معماری امنیت پایدار وزیر نیرو: ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر ایران تا پایان سال به ۷۰۰۰ مگاوات می‌رسد وزیر دفاع به دیدار خانواده شهید سپهبد علی شادمانی رفت ادعای جدید ابراهیم متقی: انفجار بندر شهید رجایی کار اسرائیل بود سفیر اسرائیل در آمریکا از قطر و مصر ناراضی است | به حماس فشار بیاورید گروسی: دنبال دسترسی به سایت‌های آسیب‌دیده ایران هستیم
سرخط خبرها

فرمانده کل ارتش: امنیت وارداتی نیست

  • کد خبر: ۱۵۲۲۵۷
  • ۰۷ اسفند ۱۴۰۱ - ۲۲:۱۶
فرمانده کل ارتش: امنیت وارداتی نیست
ثابت محمد سعید رضا العباسی، وزیر دفاع عراق با حضور در ستاد ارتش، با امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران دیدار کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در دیدار ثابت محمد سعید رضا العباسی، وزیر دفاع عراق با وی، ضمن ابراز خرسندی از این دیدار و تاکید بر نزدیکی دو ملت ایران و عراق، گفت: ملت ایران اسلامی نسبت به مردم عراق علاقه قلبی خاصی دارند که یکی از دلایل این علاقه و قرابت، وجود عتبات‍ عالیات در کشور عراق است که با راهپیمایی اربعین این احساس درخشان‍تر و بیش از پیش شده است.

وی با بیان اینکه ما همواره از درگاه خداوند بزرگ برای ملت بزرگ عراق، آرزوی عزت روزافزون، پیشرفت، ثبات و امنیت داریم، افزود: ما دلمان می‌خواهد عراق همواره سربلند و سرافراز باشد.  پیشرفت، ثبات و عزت عراق را پیشرفت و ثبات خودمان می‌دانیم و هر کاری هم در راستای توسعه، پیشرفت و امیت عراق از دستمان بربیاید انجام خواهیم داد.

امیر سرلشکر موسوی با تاکید بر اینکه امنیت وارداتی نیست، خاطرنشان کرد: کشورهای غربی با هدف ایجاد امنیت وارد کشورها می‍شوند، ولی هدفی جز چپاول ثروت آنها ندارند و کاری نیز برای ایجاد امنیت انجام نمی‍دهند. امنیت منطقه باید توسط خود  کشورها و با تکیه بر ظرفیت‍های ملت‍ها و منطقه ایجاد شود.

فرمانده کل ارتش، با اشاره به تبادل دانشجو بین دو کشور عراق و ایران، گفت: دوره گذشته در دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش 6 نفر از افسران عراقی حضور داشتند که پس از فارغ‍التحصیلی به عراق بازگشتند و در دوره جاری نیز تعداد 8 دانشجو در دافوس مشغول طی دوره فرماندهی و ستاد هستند.

وی گفت: از استقرار دولت در عراق بسیار خوشحالیم. امنیت عراق را امنیت خودمان می دانیم و همانطور که به مرزهای خود حساس هستیم به مرزهای عراق نیز حساس هستیم. عراق، ایران و سوریه سابقه طولانی و تجربه‍ای ارزشمند در مبارزه با تروریسم دارند و آمادگی داریم این تجربیات را ارائه بدهیم.

امیر سرلشکر موسوی تصریح کرد: دشمنان ایران، عراق و دشمنان اسلام به نزدیکی و اخوت این دو کشور راضی نیستند و انواع توطئه‍ها و کارهای شیطانی را هم در عراق و هم در ایران انجام می‍دهند که این قرابت انجام نشود. اما این شیطنت‍ها هیچ تاثیری در روابط و احساسات قلبی ما نسبت به شما ندارد و آماده هستیم برای تعمیق این برادری و دوستی گام‍های بلندتری برداری

در ادامه این دیدار ثابت محمد سعید رضا العباسی، وزیر دفاع عراق وزیر دفاع عراق با تشکر از میزبانی جمهوری اسلامی ایران، از نقش کشورمان در مبارزه با گروه های تکفیری و داعش تشکر کرد و گفت: ما شاهد بودیم که چگونه رزمندگان ایرانی در مبارزه با داعش و کمک به ما جنگیدند و  شهید دادند و ما قدردان این اقدام جمهوری اسلامی ایران و همکاری آن ها هستیم.

وی با گرامیداشت یاد و خاطره دو فرمانده بزرگ مقاومت، شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس، افزود:  هیچ مانعی نمی‌تواند خللی در روابط برادرانه دو کشور و دو ملت ایجاد کند و امیدواریم این این روابط رو به گسترش باشد.

وزیر دفاع عراق با اشاره به تصمیم دولت عراق برای بازسازی نیروهای مسلح عراق پس از نبرد طولانی با جریان‌های تکفیری خاطرنشان کرد: قطعا از ظرفیت جمهوری اسلامی ایران در این خصوص استفاده خواهیم کرد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->