ورود معترضان به ساختمان شهرداری مارسی فرانسه در پی تشدید ناآرامی‌ها

  • کد خبر: ۴۵۳۰۹۹
  • ۲۵ مهر ۱۴۰۵ - ۱۹:۲۷
مارسی فرانسه
همزمان با ادامه اعتراضات و ناآرامی‌ها در فرانسه، معترضان در شهر مارسی وارد ساختمان شهرداری شدند و تنش‌ها در این شهر افزایش یافت.

به گزارش شهرآرانیوز، در جریان ادامه اعتراضات و ناآرامی‌های فرانسه، معترضان در مارسی به شهرداری این شهر حمله ور شده و با شکاندن درب آن وارد ساختمان شدند.

بر اساس اعلام این رسانه، معترضان خشمگین با استفاده از موانع امنیتی که از خیابان برداشته بودند، به در کوبیدند. آنها موفق شدند وارد ساختمان شهرداری شوند.

این در حالیست که شبکه فرانسوی بی‌اف‌ام‌تی‌وی پیشتر گزارش داد که دفتر گردشگری شهر لیون در میدان بلکور، هم‌زمان با ادامه اعتراضات و ناآرامی‌ها در فرانسه، طعمه حریق شد.

افراد نقاب‌دار پس از شکستن پنجره‌ها و تخریب بخش‌هایی از ساختمان، آن را به آتش کشیدند. ب‌اف‌ام‌تی‌وی همچنین از وقوع غارت در محل خبر داد و اعلام کرد نیرو‌های پلیس و آتش‌نشانی در راه هستند.

فرانسه حدود یک ماه است که با موجی از ناآرامی‌ها روبه‌روست؛ ناآرامی‌هایی که پس از اعتراض گروهی از دانش‌آموزان در حومه پاریس به شرایط نامناسب مراکز آموزشی آغاز شد.

همچنین راهپیمایی روز شنبه در پاریس به دلیل درگیری معترضان با پلیس و بازداشت چند نفر با تأخیر برگزار شد.

پاریس، پایتخت فرانسه و شماری دیگر از شهر‌های این کشور روز شنبه شاهد تجمع‌های اعتراضی گسترده بودند. هم‌زمان با حضور دانش‌آموزان دبیرستانی و اعضای جنبش جلیقه‌زرد‌ها در خیابان‌های پاریس، نخستین درگیری‌ها میان معترضان و نیرو‌های پلیس نیز گزارش شد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.