حمله تروریستی به مرکز آموزش پلیس پاکستان| ۳ مهاجم در درگیری کشته شدند ترامپ نشستی با رهبران جهان درباره غزه در مصر برگزار می‌کند ادعای تروئیکا: اسنپ‌بک اقدام درستی بود واکنش دختر شهید سلیمانی به آتش‌بس در غزه ۶ هزار کامیون کمک‌های بشردوستانه منتظر ورود به غزه بازداشت شبکه ترور وابسته به رژیم صهیونیستی در لبنان حکیم: عراق باید پل ارتباط و نقطه توازن در منطقه باشد تاکید کابل بر اهمیت بندر چابهار برای تجارت هند و افغانستان ۱۱ نظامی پاکستانی در تازه‌ترین حمله تروریستی کشته شدند پوتین: اعتبار جایزه صلح نوبل تا حد زیادی از بین رفته است هشدار ایران درباره پیامدهای تحرکات نظامی مداخله‌جویانه آمریکا در کارائیب واکنش کاخ سفید به ناکامی ترامپ در دستیابی به جایزه صلح نوبل نتانیاهو: اسرائیل با چالش‌های بزرگی در منطقه روبرو است ‌می‌رسد نوای «نَصرٌ مِن اللّه» از حریم رضا (ع) | راهپیمایی «بشارت نصر» در مشهد برگزار شد آیت‌الله علم‌الهدی: آسایش مردم در بهبود معیشت و نه زندگی غربی است | ضرورت برخورد جدی قوه قضائیه و مجریه با محتکران اقتصادی عضو کمیسیون امنیت ملی: بیانیه شورای همکاری خلیج فارس تاثیری بر روابط ایران و همسایگان ندارد جایزه صلح نوبل به ماریا ماچادو، رهبر اپوزیسیون ونزوئلا، رسید آیا سقف حقوق و بیمه کارگران ساختمانی اصلاح می‌شود؟ حمایت روسیه از احتمال اعطای نوبل صلح به ترامپ لاوروف: غرب ناقض واقعی برجام است، نه ایران یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است
سرخط خبرها

آیت‌الله جوادی‌آملی خطاب به سردار رادان: نگرانی خانواده‌های دانش‌آموزان را در پی حوادث اخیر برطرف کنید

  • کد خبر: ۱۵۳۰۷۸
  • ۱۲ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۳
آیت‌الله جوادی‌آملی خطاب به سردار رادان: نگرانی خانواده‌های دانش‌آموزان را در پی حوادث اخیر برطرف کنید
مرجع تقلید شیعیان با بیان اینکه پلیس مسئول امنیت کشور است، گفت: لازم است تا با تلاش و کوشش خود، نگرانی خانواده‌های دانش آموزان را در پی حوادث اخیر رفع کنید و برای بچه‌های مدرسه و اولیای آن‌ها امنیت بیاورید.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله جوادی‌آملی در دیدار سردار "احمدرضا رادان" با وی بیان داشت: پلیس مسئول امنیت کشور است، امنیت با علم، فهم، تدبیر و ادب به دست می‌آید و امور نظامی در این زمینه دارای سهم کمتری است.

مرجع تقلید شیعیان بیان داشت: قرآن کریم می‌فرماید که شما فرزندان ابراهیم خلیل هستند و باید راه پدر را بروید، ابراهیم خلیل بعد از بنای مسجد و کعبه آن را کافی ندانست و گفت این مسجد یک شهر آباد هم می‌خواهد و سپس گفت شهر آباد، باید امنیت آن حفظ شود ﴿وَإِذْ قَالَ إِبْرَاهِیمُ رَبِّ اجْعَلْ هَذَا بَلَدًا آمِنًا﴾، لذا اگر ما نیز قرآنی می‌اندیشیم باید امنیت را برای همگان حفظ کنیم.

وی اظهار داشت: بر همین اساس لازم است تا با تلاش و کوشش خود، نگرانی خانواده‌های دانش آموزان را در پی حوادث اخیر رفع کنید و برای بچه‌های مدرسه و اولیای آن‌ها امنیت بیاورید.

آیت‌الله جوادی‌آملی بیان بیان داشت: هیچ کار و حادثه‌ای در نظر شما سنگین نباشد، بلکه به کار بگویید ما صاحب کار داریم و آن خداست که کل این عالم به اراده اوست و او کار‌های سنگین را اداره می‌کند و اگر ارتباط خود را با خدای خود صمیمی کنید می‌توانید با او مناجات و راز نیاز داشته باشید.

مرجع تقلید شیعیان خاطرنشان کرد: بردن نام امام و رهبری و بسم الله گفتن و این‌ها کافی نیست؛ در جنگ هشت ساله دوران دفاع مقدس که جنگ جهانی علیه ما بود و همه کشور‌ها به‌جز چند کشور فقیر از متجاوز حمایت می‌کردند، سربلند بیرون آمدیم، چون نگاه اسلامی حاکم بود و الان نیز باید آن نگاه بر کشور حاکم باشد.

آیت‌الله جوادی‌آملی اظهار داشت‌: باید جهانی فکر کرد و جهانی حرف زد، فکر جهانی این است که با دیگران تعامل و ارتباط برقرار شود، هر چند باید مواظب کید دشمنان هم بود و پس از ارتباط، انگشتان خود را بشمریم! اما این تعامل و این ارتباط باید وجود داشته باشد.

مرجع تقلید شیعیان در پایان اظهار امیدواری کرد: تا به برکت قرآن و اهل بیت عصمت و طهارت (ع) این سرزمین و امنیت آن تا ظهور حضرت صاحب الامر حفظ شود و به مسئولان نظامی و انتظامی نیز توفیق خدمت و آسیب‌شناسی و دشمن‌شناسی عنایت کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->