رئیس‌جمهوری که در کاخ‌سفید هم عطر و کفش تبلیغ می‌کند هیئت پارلمانی ایران به عراق سفر کرد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) عناصر داعش به السویدا در پوشش نیرو‌های قبایل عرب سوریه نفوذ کردند صالحی: با فردای ایران بازی نکنیم آمار کشته‌های السویداء به ۹۴۰ نفر رسید درگیری‌ها در استان السویداء سوریه به کجا رسید؟ احمد توکلی در بیمارستان بستری شد جلسه شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا به ریاست پزشکیان برگزار شد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) ادعای تازه ترامپ: سه سایت هسته‌ای ایران نابود شده‌اند مردم آمریکا از بازداشت پدر ایرانی در مقابل مهدکوک فرزندش خشمگین شدند آیت الله نعیم آبادی، عضو مجلس خبرگان رهبری درگذشت پزشکیان: تحمیل زور و فشار پذیرفتنی نیست پزشکیان به مناسبت سالگرد انقلاب ساندینیستی نیکاراگوا پیام تبریک صادر کرد تأکید آیت‌الله علم‌الهدی بر لزوم تداوم خط اخلاص شهید رئیسی و جایگاه راهبردی مؤسسه خراسان در جبهه فرهنگی انقلاب | مؤسسات انتشاراتی باید میدان را تصرف کنند، نه‌اینکه صرفاً کتاب بفروشند وزیر امور خارجه: آتش بس فعلی میان ایران و رژیم صهیونیستی شکننده است زینی وند: تقویم انتخابات در ستاد انتخابات کشور نهایی شد پزشکیان با رئیس و معاونان بنیاد شهید و امور ایثارگران دیدار کرد همه چیز درباره ادامه مذاکرات احتمالی ایران با آمریکا | دیپلماسی در گرو منافع ملی حفاظت از اتحاد ملی، مأموریت اهل قلم و کلام نظامیان صهیونیست باز هم شکار القسام شدند + ویدئو پزشکیان موافقت‌نامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا را ابلاغ کرد واکنش ریاست معنوی دروزی‌ها در سوریه درباره آتش‌بس فراگیر پوشاندن صورت در کرانه باختری ممنوع شد ویدئو | اعترافات شخصی که عکس و لوکیشن بیمارستان فارابی کرمانشاه را برای هدف قرار دادن به عوامل رژیم اسرائیل ارسال کرده بود کمیسیون امنیت ملی درباره مکانیسم ماشه، ۳۱ تیرماه جلسه برگزار خواهد کرد پاکستان: آمریکا بزرگ‌ترین شریک تجاری ماست اولین واکنش آرژانتین به وحشی‌گری رژیم صهیونیستی در غزه!
سرخط خبرها

امام‌جمعه قم: مسمومیت دانش‌آموزان توطئه جریانی خائن است؛ عاملان به اشدِ مجازات برسند

  • کد خبر: ۱۵۳۱۲۲
  • ۱۲ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۷
امام‌جمعه قم: مسمومیت دانش‌آموزان توطئه جریانی خائن است؛ عاملان به اشدِ مجازات برسند
امام جمعه قم با اشاره به مسمومیت دانش‌آموزان در مدارس گفت: این اقدام غیر‌انسانی که سبب نگرانی خانواده‌ها شده توسط جریان خائن انجام می‌شود و مردم انتظار دارند افراد مقصر را محاکمه و به اشد مجازات برسانند.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سیدمحمد سعیدی در خطبه‌های نماز جمعه قم، اظهار داشت: منافقین ریشه‌کن شدنی نیستند و تا حق و صراط مستقیم در دنیا وجود دارد همواره راه انحرافی هم وجود دارد. منافقین از هر مار سمی خطرناک‌تر هستند، چون ظاهر مار سمی مشخص است، ولی منافق ظاهرش نرم و باطنش سمی و خطرناک است، خداوند در قرآن کریم به صورت مرتب منافقین را معرفی کرده و به افشای اسرار آن‌ها اصرار دارد.

امام‌جمعه قم بیان کرد: روز شنبه مصادف با سالروز میلاد حضرت علی اکبر (ع) است، امام حسین (ع) درباره ایشان فرمودند "اشبه الناس خَلقا و خُلقا و منطقا برسولک... "، میلاد حضرت علی اکبر (ع) به نام روز جوان نامگذاری شده و جوانان باید با الگوگیری از ایشان از حیله دشمنان در امان باشند.

تولیت حرم حضرت معصومه (س) با اشاره به مسمومیت دانش‌آموزان در مدارس عنوان کرد: این اقدام غیرانسانی که سبب نگرانی خانواده‌ها شده توسط جریان خائن انجام می‌شود و مردم از مسئولین انتظار دارند این مسئله را ریشه‌یابی و افراد مقصر را محاکمه و به اشد مجازات برسانند.

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به آغاز جشن‌های نیمه شعبان گفت: انتظار می‌رود مردم در برگزاری این مراسم عظیم همت گماشته و از محتوای این مراسم که انتظار فرج امام زمان (عج) است غفلت نشود.

نماینده، ولی فقیه در استان قم تصریح کرد: رئیس جمهور در سفر به بوشهر درباره بازار ارز مطالبی گفت و بیان کرد همان گونه که ملت ایران در اغتشاشات اخیر دشمن را ناگام گذاشت در در زمینه بازار ارز دشمن را ناکام خواهد کرد.

آیت‌الله سعیدی گفت: مفهوم انتظار به معنای انتظار در هر امر و مشکلی است و به خصوص نسبت به امام زمان (عج) نگاه دیگری است و باید در زمینه انتظار تفکر، تحلیل، تبلیغ و تبیین انجام شود که در غیبت حضرت مهدی (عج) منتظر واقعی کسی است که از وضعیت موجود جهان رضایت ندارد و نسبت به آینده در سایه حکومت امام زمان (عج) ایمان و باور و امید دارد و برای رسیدن به آن حکومت جهانی تلاش خواهد کرد.

وی با بیان اینکه شخص منتظر از دعا برای ظهر امام زمان (عج) غفلت نمی‌کند، گفت: در عصر غیبت حضرت بقیه الله (عج) شخص منتظر در زمینه امر به معروف و نهی از منکر اهتمام دارد.

امام جمعه قم با اشاره به حدیثی از امام موسی کاظم (ع) خاطرنشان کرد: مردی از اهل قم مردم را به حق فرا می‌خواند و گروهی از پاره‌های آهن گرد وی را گرفته و از نبرد خسته نشده و هراسان نمی‌شوند و به خدا پناه می‌برند که بسیار از اهل حق گفتند این مرد امام خمینی است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->