افزایش قیمت داروی راپامیون صحت ندارد واکنش پلیس به حادثه پیست اتومبیلرانی ورزشگاه آزادی حادثه هولناک در پیست آزادی | برخورد خودروی مسابقه با عکاس و فیلمبردار + فیلم تصادف زنجیره‌ای در جاده شاندیز| یک تن کشته و ۴ نفر مصدوم شدند (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۷۶۰ متهم به سرقت و معتاد متجاهر در مشهد دستگیر شدند (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تأکید استاندار خراسان رضوی بر گسترش نهضت عدالت آموزشی بدون تشریفات ۲۵ مصدوم در پی آتش سوزی یک کارخانه در شهرک صنعتی توس مشهد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: امروز شاهنامه متنی برای یکایک شهروندان جهان است پلنگ زخمی البرز تلف شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) هشدار خودمراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون حمایت از خانواده مجلس: باید به سمت ترویج داشتن فرزند سوم و چهارم حرکت کنیم مهم‌ترین چالش‌های پیش روی صنعت گیاهان دارویی استاندار خراسان رضوی بر ضرورت حمایت از خانواده‌ها در طرح جوانی جمعیت تأکید کرد آیا گوش‌ها هم آلرژی می‌گیرند؟ خوراکی‌هایی که باعث افزایش اشتها و پرخوری می شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | احتمال بارش باران در مشهد طی فردا رئیس ستاد ملی جمعیت کشور: کمک مالی به خانواده‌ها در سال اول زندگی نوزادان، مشوقی برای افزایش نرخ فرزندآوری است وزیر بهداشت تأکید کرد: جوانی جمعیت، نیازمند عزم ملی و همکاری بین‌دستگاهی است صدور مجوز استخدام ۸۵ هزار نفر در آموزش و پرورش| در حوزه آیین‌نامه ارتقای رتبه‌بندی معلمان تا هفته آینده نتایج مثبتی حاصل می‌شود (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس: مجلس تمام‌قد در حمایت از خانواده و فرزندآوری ایستاده است برگزاری دومین همایش رویش امید در مشهد | جمعیت و فرزندآوری، مهم‌ترین رکن در تحقق ایران قوی است پیش‌بینی رگبار باران و وقوع رعدوبرق در ۱۷ استان طی امروز و فردا (۲۵ و ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم نسل ماهیان سفید خزری در معرض نابودی است راه‌اندازی سامانه‌ای جدید برای گزارش تخلفات پزشکی ۱۰۵ هزار زوج نابارور در کشور درمان شدند شوک در دادگاه کیفری خراسان رضوی؛ فاش شدن جزئیات قتل ناموسی با نقشه‌ای شیطانی در خانه وحشت هتل‌های پنج‌ستاره جدید در مشهد احداث می‌شوند | افزایش ظرفیت اسکان پنج‌ستاره زائران تا پایان سال ۱۴۰۴ خانه‌مسافر‌ها در کمتر از ۷ روز رسمی می‌شوند | راه‌اندازی دبیرخانه دائمی شورای راهبردی گوهرسنگ‌ها در مشهد کشف ۱۵ قطعه چکاوک وحشی در مرز دوغارون تایباد سرقت موتورسیکلت در مشهد مقابل چشمان حیرت‌زده مالک!
سرخط خبرها

پیش‌بینی ۲۴ ساعته کیفیت هوا تا پایان سال آینده

  • کد خبر: ۱۵۳۱۴
  • ۲۹ دی ۱۳۹۸ - ۱۹:۲۹
پیش‌بینی ۲۴ ساعته کیفیت هوا تا پایان سال آینده
پس از چند روز تنفس مشهدی‌ها در هوای آلوده، سرانجام هوای دومین کلان‌شهر کشور در روز هوای پاک، سالم شد تا دست‌کم در روزی که متعلق با پاک بودن هواست، از هوایی نسبتا سالم و البته زمستانی لذت ببرند.

به گزارش شهرآرانیوز، به مناسبت این روز، سازمان‌های متولی محیط‌زیست برنامه‌های مختلفی داشتند. حضور خبرنگاران استان در مرکز پایش آلاینده‌های زیست‌محیطی شهرداری مشهد و آشنایی با فرایند کاری این مرکز هم یکی از این برنامه‌ها بود.

مدیر محیط‌زیست و توسعه پایدار شهری شهرداری مشهد هم پس از این بازدید با حضور در جمع خبرنگاران و برگزاری نشستی خبری با اشاره به استقرار 103 ایستگاه و دستگاه سنجش آلاینده‌ها در مشهد، اظهار کرد: این ایستگاه‌ها شاخص‌های مربوط به کیفیت هوا، آلایندگی صوتی، امواج الکترومغناطیس و اشعه ماورای بنفش «UV» را در اختیار ما می‌گذارد.

محمد پذیرا با اشاره به انجام مطالعات مربوط به پیش‌بینی کیفیت هوای شهر مشهد، گفت: برای این کار زیرساخت‌هایی نظیر به دست آوردن سیاهه منابع آلاینده شهر و مطالعات مربوط به هواشناسی نیاز است که این اقدامات در حال انجام است و تا پایان سال آینده می‌توانیم کیفیت هوای شهر مشهد را برای 24ساعت آینده پیش‌‌بینی کنیم.

وی با اشاره به وضعیت مناسب شهر مشهد در رابطه با وضعیت آلایندگی الکترومغناطیس افزود: خوشبختانه شهر مشهد به‌عنوان اولین شهر در خاورمیانه سنجش وضعیت اشعه ماورای بنفش را انجام می‌دهد و برای این موضوع 10 ایستگاه اشعه یو وی در نقاط مختلف شهر نصب شده است.

پذیرا با اشاره به برخورد با 39هزار و 500مورد تخلف زیست‌محیطی از ابتدای سال، گفت: 70درصد این برخوردها مربوط به آلودگی هوا بوده و 55درصد از موارد مربوط به آلودگی هوا در رابطه با معاینه فنی خودروها بوده است. خوشبختانه با اجرای طرح ال.ای.زد در مشهد این‌گونه تخلفات زیست‌محیطی به‌طور قطع کاهش خواهد یافت.

وی افزود: همچنین 10درصد برخوردهای زیست‌محیطی ما در رابطه با آلودگی صوتی و 5درصد مربوط به آلودگی نوری بوده و بقیه هم مربوط به دیگر موارد آلاینده بوده است.

مدیر محیط‌زیست و توسعه پایدار شهری شهرداری مشهد درباره ارائه سیاهه منابع آلاینده شهر مشهد توسط دانشگاه شریف نیز گفت: این سیاهه در حال تکمیل شدن است و به احتمال زیاد تا اوسط بهمن‌ماه تحویل ما داده خواهد شد.

پایین آمدن کیفیت هوای مشهد

مسئول مرکز پایش آلاینده‌های زیست‌محیطی شهرداری مشهد هم در این نشست خبری با اشاره به بدتر شدن وضعیت هوای مشهد در امسال نسبت به سال گذشته، اظهار کرد: امسال در شهر مشهد 31روز هوای پاک، 228روز هوای سالم، 44روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس و 2روز هوای ناسالم برای تمامی گروه‌ها به ثبت رسیده است و این در حالی است که در 305روز ابتدایی سال97، 31روز هوای پاک و 38روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس ثبت شده است.

رضا اسماعیلی افزود: در 6ماه ابتدایی سال، مناطق شرقی و جنوب‌شرقی مشهد و یک بخش از بولوار خیام بیشترین بار آلایندگی را داشته‌اند.

علیرضا ظهیری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->