پایان مأموریت دزد «ضبط و آچار» در خیابان‌های مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کاظمی عنوان کرد: افزایش ۶۷ درصدی بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ خبر جدید در خصوص واریز معوقات حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (پنجشنبه، ۱۷ مهر ۱۴۰۴) شرایط بهره‌برداری مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی چگونه است؟ ناگفته‌های رئیس سازمان بهزیستی از جنگ ۱۲ روزه | روایت اعلام آمادگی ۲۲ هزار پزشک متخصص برای خدمت رایگان در عرض ۲۴ ساعت! درباره مجله «پست و تلگراف» که توسط اداره پست ایران منتشر شده است | اولین نشریه اداراتی ایران مددجویان در راه خانه بخت | آیین اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در خراسان رضوی برگزار شد آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر رئیس سازمان بهزیستی کشور: مدارس، کانون جدید فرهنگی و اجتماعی محلات می‌شوند | طرح «سلام»، مقدمه خدمات جدید به اقشار مختلف مردم تشریح اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی | طرح‌هایی برای عبور از ناترازی و توازن مالی در حال اجراست گلایه از  صف‌های طولانی ام آرآی در مشهد  | فقط ۱۹ دستگاه برای چند میلیون نفر هر دمنوشی درمان نیست | هشدار پزشک طب سنتی درباره مصرف خودسرانه دارو‌های گیاهی شربت سرفه ساخت هند کودکان را می‌کشد؛ نخورید! آمار ازدواج و طلاق طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ در خراسان‌رضوی | ازدواج اوج گرفت، طلاق عقب‌نشینی کرد مشهد، میزبان اولین مرکز «مهر و گفت‌و‌گو» | اجرای آزمایشی طرح ملی «سلام» در منطقه قاسم‌آباد مشهد + فیلم (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بدهی ۷۰ هزار میلیارد تومانی دولت به تأمین‌اجتماعی بابت هزینه درمان | چرا مصوبه سران قوا اجرا نمی‌شود؟ سیگار کشیدن خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد معطلی ۶ماهه بازنشستگان تأمین‌اجتماعی برای دریافت معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ و بیمه تکمیلی آزمون کارشناسان رسمی دادگستری سال ۱۴۰۴ برگزار شد (۱۷ مهر) شهادت مامور مبارزه با مواد مخدر در درگیری با قاچاقچیان مسلح در محور نهبندان - زاهدان (۱۶ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پیش‌بینی ۲۴ ساعته کیفیت هوا تا پایان سال آینده

  • کد خبر: ۱۵۳۱۴
  • ۲۹ دی ۱۳۹۸ - ۱۹:۲۹
پیش‌بینی ۲۴ ساعته کیفیت هوا تا پایان سال آینده
پس از چند روز تنفس مشهدی‌ها در هوای آلوده، سرانجام هوای دومین کلان‌شهر کشور در روز هوای پاک، سالم شد تا دست‌کم در روزی که متعلق با پاک بودن هواست، از هوایی نسبتا سالم و البته زمستانی لذت ببرند.

به گزارش شهرآرانیوز، به مناسبت این روز، سازمان‌های متولی محیط‌زیست برنامه‌های مختلفی داشتند. حضور خبرنگاران استان در مرکز پایش آلاینده‌های زیست‌محیطی شهرداری مشهد و آشنایی با فرایند کاری این مرکز هم یکی از این برنامه‌ها بود.

مدیر محیط‌زیست و توسعه پایدار شهری شهرداری مشهد هم پس از این بازدید با حضور در جمع خبرنگاران و برگزاری نشستی خبری با اشاره به استقرار 103 ایستگاه و دستگاه سنجش آلاینده‌ها در مشهد، اظهار کرد: این ایستگاه‌ها شاخص‌های مربوط به کیفیت هوا، آلایندگی صوتی، امواج الکترومغناطیس و اشعه ماورای بنفش «UV» را در اختیار ما می‌گذارد.

محمد پذیرا با اشاره به انجام مطالعات مربوط به پیش‌بینی کیفیت هوای شهر مشهد، گفت: برای این کار زیرساخت‌هایی نظیر به دست آوردن سیاهه منابع آلاینده شهر و مطالعات مربوط به هواشناسی نیاز است که این اقدامات در حال انجام است و تا پایان سال آینده می‌توانیم کیفیت هوای شهر مشهد را برای 24ساعت آینده پیش‌‌بینی کنیم.

وی با اشاره به وضعیت مناسب شهر مشهد در رابطه با وضعیت آلایندگی الکترومغناطیس افزود: خوشبختانه شهر مشهد به‌عنوان اولین شهر در خاورمیانه سنجش وضعیت اشعه ماورای بنفش را انجام می‌دهد و برای این موضوع 10 ایستگاه اشعه یو وی در نقاط مختلف شهر نصب شده است.

پذیرا با اشاره به برخورد با 39هزار و 500مورد تخلف زیست‌محیطی از ابتدای سال، گفت: 70درصد این برخوردها مربوط به آلودگی هوا بوده و 55درصد از موارد مربوط به آلودگی هوا در رابطه با معاینه فنی خودروها بوده است. خوشبختانه با اجرای طرح ال.ای.زد در مشهد این‌گونه تخلفات زیست‌محیطی به‌طور قطع کاهش خواهد یافت.

وی افزود: همچنین 10درصد برخوردهای زیست‌محیطی ما در رابطه با آلودگی صوتی و 5درصد مربوط به آلودگی نوری بوده و بقیه هم مربوط به دیگر موارد آلاینده بوده است.

مدیر محیط‌زیست و توسعه پایدار شهری شهرداری مشهد درباره ارائه سیاهه منابع آلاینده شهر مشهد توسط دانشگاه شریف نیز گفت: این سیاهه در حال تکمیل شدن است و به احتمال زیاد تا اوسط بهمن‌ماه تحویل ما داده خواهد شد.

پایین آمدن کیفیت هوای مشهد

مسئول مرکز پایش آلاینده‌های زیست‌محیطی شهرداری مشهد هم در این نشست خبری با اشاره به بدتر شدن وضعیت هوای مشهد در امسال نسبت به سال گذشته، اظهار کرد: امسال در شهر مشهد 31روز هوای پاک، 228روز هوای سالم، 44روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس و 2روز هوای ناسالم برای تمامی گروه‌ها به ثبت رسیده است و این در حالی است که در 305روز ابتدایی سال97، 31روز هوای پاک و 38روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس ثبت شده است.

رضا اسماعیلی افزود: در 6ماه ابتدایی سال، مناطق شرقی و جنوب‌شرقی مشهد و یک بخش از بولوار خیام بیشترین بار آلایندگی را داشته‌اند.

علیرضا ظهیری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->