«عین‌الاسد» تعطیل می‌شود | مستشاران نظامی آمریکا در مسیر خروج دائمی از عراق آیا ادارات ایلام در روز شنبه (یکم شهریور ۱۴۰۴) تعطیل است؟ گفتگوی تلفنی پوتین با محمدبن سلمان پهپاد اسرائیلی در جنوب لبنان سقوط کرد تهدید پوتین از سوی ماکرون پزشکیان از ارمنستان عازم بلاروس شد پزشکیان با رئیس جمهور ارمنستان دیدار کرد پزشکیان: از مذاکرات صلح آذربایجان و ارمنستان حمایت می‌کنیم آیا ادارات قزوین شنبه تعطیل است؟ (یکم شهریور ۱۴۰۴) ترامپ: ۷۹ درصد دونباس متعلق به روسیه است عراقچی با وزیر امور خارجه ارمنستان دیدار کرد نخست‌وزیر ارمنستان: فرصت‌های جدیدی برای همکاری‌های ریلی با ایران ایجاد می‌شود نماینده رهبر انقلاب از آیت‌الله نوری همدانی عیادت کرد| دیدار با آیات عظام مکارم و سبحانی (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) پاشینیان در دیدار با پزشکیان: عدم تغییر مرز‌ها تصمیم قطعی و خطوط قرمز ارمنستان است ترامپ: زلنسکی باید برای پایان جنگ امتیازاتی بدهد وزیر امور خارجه: ارمنستان اطمینان داد از خاکش تهدیدی متوجه ایران نمی‌شود + فیلم وزارت بهداشت غزه: ۴۰۳ فلسطینی در ۲۴ ساعت گذشته به شهادت رسیده‌اند کودتای ۲۸ مرداد؛ نقاشی دیو روی دیوار ایران! ۳۶۰ کارمند سازمان ملل در جنگ غزه کشته شده‌اند رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: ایران، آذربایجان و ارمنستان اجازه حضور بیگانگان در منطقه را نخواهند داد وزارت بهداشت فلسطین: هر ۴۰ دقیقه، یک کودک در غزه شهید می‌شود پزشکیان: ایران خواهان تثبیت صلح در منطقه قفقاز بوده و خواهد بود آیت الله علم الهدی: گروهک منافقین، ابزار اصلی دشمن برای مقابله با جمهوری اسلامی ایران است | ضرورت به‌روزرسانی اسناد تروریسم و مقابله رسانه‌ای با منافقین قطر پاسخ حماس به پیشنهاد آتش بس را بسیار مثبت دانست جزئیات سفر پزشکیان به بلاروس اعلام شد پزشکیان: نگرانی از حضور نیرو‌های ثالث در مرز مشترک ارمنستان باید برطرف شود نشست خبری رئیس جمهور ایران و نخست وزیر ارمنستان برگزار شد (۲۸ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کدام صنایع دفاعی ایران در نمایشگاه دفاعی عراق عرضه شده است؟

  • کد خبر: ۱۵۳۶۷۲
  • ۱۵ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۶
کدام صنایع دفاعی ایران در نمایشگاه دفاعی عراق عرضه شده است؟
صنایع دفاعی جمهوری اسلامی ایران در یازدهمین نمایشگاه امنیت و صنایع دفاعی کشور عراق با حضور بیش از پنجاه کشور جهان شرکت کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، در یازدهمین نمایشگاه امنیت و صنایع دفاعی عراق که با حضور بیش از هفده کشور خارجی از جمله آمریکا، فرانسه، کانادا، چین، ژاپن و برخی دیگر از کشور‌های اروپایی بر پا شده است، جمهوری اسلامی ایران  غرفه‌های خود  را به فناوری‌های هوشمند، موشک‌های نقطه زن و بمب‌ها و موشک‌های هدایت شونده اختصاص داده است که مشاهدات میدانی حاکی از استقبال کم‌نظیر مقام‌های عالی کشور عراق و بازدیدکنندگان حکایت دارد.

در این نمایشگاه بمب قائم و موشک الماس (١) برای هواپیمای بدون سرنشین، راکت فدک، موشک ضد زره دهلاویه، راکت انداز ١٠٥  میلی متر با سه راکت ضد نفر و ضد زره، انواع مهمات‌های کالیبر کوچک و متوسط و دو مدل سلاح انفرادی کا-٧ و مصاف٢ از محصولات سازمان صنایع دفاع  و باطری صنعتی، باطری خودرویی، انواع باطری نظامی (حرارتی و روی- نقره) و باطری‌های نیکل کادمیوم از محصولات سازمان توسعه منابع انرژی  ارائه شده است.

ماهواره رصد، سیستم موقعیت یابی ملی، مخزن سوخت بالگرد، فناوری پارچه‌های پیش آغشته و دستگاه اسمارت لاین (اندازه گیری مشخصات خطوط توزیع توان الکتریکی با لیزر) از محصولات دانشگاه مالک اشتر در این نمایشگاه به نمایش درآمده است، همچنین توانمندی‌های سازمان جغرافیایی در زمینه‌های داده برداری مرزی با هواپیمای با سرنشین و بی سرنشین و راه اندازی دستگاه GNSS (سیستم موقعیت یابی مکان) در این نمایشگاه در معرض نمایش عموم قرار گرفته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->