ژاپن عملیات نظامی رژیم اسرائیل در نوار غزه را محکوم کرد درگیری شدید بین حریدی‌ها و نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی گزارش تکان‌دهنده سازمان ملل از غزه: هزاران فلسطینی در پی دستورات تخلیه اسرائیل در حال فرار هستند دیدار نخست وزیر پاکستان با ولیعهد عربستان درباره جنگ غزه مسمومیت ۱۳۰ نظامی صهیونیست بر اثر غذای گندیده فرافکنی انگلیس درباره «مکانیسم ماشه»: ایران گام‌های ملموس بردارد ایران: آینده افغانستان باید به دست افغان‌ها رقم بخورد قیمت خرید تضمینی گندم نباید کمتر از ۳۰ هزار تومان باشد پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است هشدار کویت درباره عواقب تجاوزات اسرائیل اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها نیازمند اتخاذ «تدابیر ویژه» است واکنش وزارت امور خارجه به اقدام اکوادور علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اردوغان: اقدامات اسرائیل محکوم به شکست است پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای امضای ۷۵۰۰ اسرائیلی پای طومار صلح | کشور فلسطین را به رسمیت بشناسید مشارکت روسیه در تدوین قطعنامه ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای وزیر جنگ سابق اسرائیل: عملیات «پیجرها» زودتر از موعد اجرا شد عراقچی: با رویکردی مسئولانه وارد گفت‌و‌گو با آژانس شده‌ایم اتحادیه اروپا ادعا‌های خود درباره برنامه هسته‌ای ایران را تکرار کرد واکنش روسیه به ایده منطقه پرواز ممنوع بر فراز اوکراین تلاش بنگاه دروغ‌پراکنی اینترنشنال برای بحران‌سازی | تاریخ بیانیه آلمان تحریف شد تجمع معترضان انگلیسی به سفر ترامپ + عکس (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) عبور آمار شهدای حملات اسرائیل به غزه از مرز ۶۵ هزار نفر (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) آمریکا، ۴ گروه مقاومت عراقی را تروریست نامید روسیه برای مذاکره با اوکراین اعلام آمادگی کرد صدای انفجار در نزدیکی فرودگاه حلب شنیده شد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) حمله موشکی جدید یمن به اراضی اشغالی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سردار رادان: فضا برای مفسدان اقتصادی ناامن می‌شود| گمرکات باید کامل در تصرف اشراف اطلاعاتی پلیس باشد

  • کد خبر: ۱۵۳۷۱۳
  • ۱۵ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۲
سردار رادان: فضا برای مفسدان اقتصادی ناامن می‌شود| گمرکات باید کامل در تصرف اشراف اطلاعاتی پلیس باشد
رئیس پلیس کشور با تاکید بر تمرکز ویژه برای مقابله با مفسدان اقتصادی گفت: باید فضا برای مفسدان اقتصادی ناامن شود؛ از طرفی، استقرار پلیس در گمرکات باید هدفمند، هوشمند، توسعه و سازمان یافته باشد، گمرکات باید به صورت کامل در تصرف اشراف اطلاعاتی پلیس باشند.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار احمدرضا رادان در همایش سراسری پلیس امنیت اقتصادی فراجا با خداقوت به آحاد مدیران، افسران، درجه داران  و نیرو‌های پلیس امنیت اقتصادی اظهار داشت: به محضر خانواده مکرم شهدایی که در این جلسه شرف حضور دارند تعظیم و عرض سلام و ادب دارم؛ ان شاء الله که در قبال خون شهدا شرمنده نباشیم و از مقام شفاعتشان برخوردار باشیم.

وی با تبریک ایام و اعیاد شعبانیه و به ویژه فرا رسیدن نیمه شعبان، افزود: ان شاء الله با درک صحیح از ماه شعبان برای ورود به ماه رمضان و کسب توفیقات ماه ضیافت الهی بهره‌مند شویم.

رئیس پلیس کشور با اشاره به ارائه گزارش توسط سردار " حسین رحیمی"؛ رئیس پلیس امنیت اقتصادی، ادامه داد: از گزارش جامع و کامل سردار "رحیمی" و زحمات همه شما عزیزان در پلیس امنیت اقتصادی قدردانی می‌کنم؛ انصافا تلاش‌ها و زحمات شما در پلیس امنیت اقتصادی قابل تقدیر و ستایش است.

این مقام ارشد انتظامی در ادامه با اشاره به تمرکز دشمن بر جنگ ترکیبی علیه کشور مطرح کرد: یکی از ارکان جنگ ترکیبی دشمن، جنگ اقتصادی با ما است و دشمن در صدد است از مسیر این جنگ به ما ضربه بزند که تاکنون نتوانسته و زین پس هم نخواهد توانست.

سردار رادان خطاب به مدیران، افسران و نیرو‌های پلیس امنیت اقتصادی با بیان اینکه شما افسران این جنگ هستید، تاکید کرد: به حقیقت وجودی ماموریت، اهمیت و حساسیت آن آگاه باشید؛ بنده بر تشدید اقدامات مقابله‌ای با مفسدان اقتصادی تاکید ویژه‌ای دارم.

این مقام ارشد انتظامی با بیان اینکه پلیس امنیت اقتصادی یک سازمان "نهادی" است، تاکید کرد: برای مبارزه با مفسدان اقتصادی و البته توسعه امنیت اقتصادی باید عمل "انقلابی" و "جهادی" را سرلوحه کار قرار دهید.

وی با تاکید بر لزوم تشدید اقدامات مقابله‌ای با قاچاق بر لزوم تدوین برنامه "انقلابی" برای مقابله با قاچاق به ویژه جلوگیری از ورود کالای قاچاق به کشور تاکید و تصریح کرد: استقرار پلیس در گمرکات باید هدفمند، هوشمند، توسعه و سازمان یافته باشد و گمرکات باید به صورت کامل در تصرف اشراف اطلاعاتی پلیس باشند.

سردار رادان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره بر اهمیت توسعه امنیت اقتصادی، عنوان کرد: ما حتما بایستی از سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی حمایت کنیم که می‌خواهند چرخ اقتصادی را بچرخانند.

گفتنی است، در پایان این مراسم از خانواده معظم شهدا و مدیران برتر پلیس امنیت اقتصادی تقدیر شد.  

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->