چرا خبیری و خداداد عزیزی محروم شدند؟| دعوای بزرگ در اهواز درگیری خداداد عزیزی و یحیی گل‌محمدی در بازی فولاد و تراکتور+ ویدیو آیین افتتاحیه جام بین‌المللی دوومیدانی امام رضا (ع) برگزار شد؛ هیجان در خط استارت دیدار دو تیم فوتبال پیشکسوتان و تیم کارگری با حضور پزشکیان تلاش‌های نافرجام منصوریان برای رسیدن به نیمکت استقلال نقش چراغپور و شکوری در کادرفنی استقلال مشخص شد حضور خسرو حیدری در استقلال منتفی شد مجتبی جباری: چیزی جز قهرمانی در جام حذفی نمی‌خواهیم بوژوویچ: باشگاه استقلال باید همه دستمزدم را پرداخت کند رکوردشکنی بی‌سابقه باشگاه استقلال در تغییر سرمربی | آینده مبهم جباری وزیر ورزش عراق وارد مشهد شد (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) مجتبی جباری جانشین بوژوویچ شد مرضیه جعفری، سرمربی جدید تیم ملی فوتبال زنان شد+سوابق تمدید قرارداد فلیک با بارسلونا هواداران گالاتاسرای شاکی از موراتا پایان کار همیلتون در فرمول یک؟ مهدی تاج: باوجود VAR، نباید اشتباهات داوری به وجود بیاید پیشنهاد وسوسه‌بر‌انگیز الهلال به رافینیا | ۲۰۰ میلیون یورو برای چهار فصل!
سرخط خبرها

شاگرد سابق تیم ملی را از قلعه نویی گرفت؟

  • کد خبر: ۱۵۳۹۶۴
  • ۱۷ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۸:۴۰
شاگرد سابق تیم ملی را از قلعه نویی گرفت؟
شکست گل گهر سیرجان مقابل استقلال با درخشش رضا میرزایی حضور امیر قلعه نویی در تیم ملی را با اما و اگر مواجه کرده است.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، رضا میرزایی که ۳ سال در سپاهان شاگرد امیر قلعه نویی با درخشش مقابل گل گهر و به ثمر رساندن یک گل و گرفتن یک پنالتی بیشترین سهم را در پیروزی تیمش داشت. بردی که حالا سبب شده فدراسیون فوتبال با تردید به حضور امیرقلعه نویی در تیم نگاه کند.

پیش از این بازی زمزمه‌های بسیاری درباره معرفی سرمربی کنونی باشگاه گل گهر سیرجان به عنوان سرمربی تیم ملی به گوش می‌رسید، اما باخت گل گهر به استقلال فدراسیون نشین‌ها را برای انتخاب امیر به عنوان سرمربی جدید تیم ملی با تردید مواجه کرده است.

حتی گفته می‌شد، فدراسیون فوتبال قصد دارد بعد از بازی گل گهر و استقلال نام قلعه نویی را رسما معرفی کند که در روز پیروزی قلعه نویی مقابل استقلال این اتفاق می‌توانست با تایید همگان مواجه شود، اما حالا قلعه نویی در واپسین ثانیه‌ها بازی برده را با شکست عوض کرده و اعلام نامش به عنوان سرمربی تیم ملی به احتمال زیاد با واکنش کارشناسان و هواداران فوتبال مواجه خواهد شد.

شاید هم فدراسیون فوتبال منتظر مشخص شدن نتیجه مذاکرات با گزینه‌های خارجی است و شاید هم احیای دوباره گل گهر با امیرقلعه نویی تا نام این مربی را رسما به عنوان مرد اول نیمکت تیم ملی برگزیند.

فعل وانفعالات اخیر نشان می‌دهد رضا میرزایی که ارادت زیادی به قلعه نویی دارد و این موضوع را در مصاحبه خود بعد از بازی هم اعلام کرد، بیشترین لطمه را به استاد سابق خود زده است!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->