یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟
سرخط خبرها

فرمانده کل سپاه: ۱۴۰۱ سالِ ایستادگی مردم ایران بود| هرچه فشار‌ها و دشمنی‌ها بیشتر باشد پاسخ ملت ایران قاطع‌تر خواهد بود

  • کد خبر: ۱۵۴۵۴۴
  • ۲۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۳
فرمانده کل سپاه: ۱۴۰۱ سالِ ایستادگی مردم ایران بود| هرچه فشار‌ها و دشمنی‌ها بیشتر باشد پاسخ ملت ایران قاطع‌تر خواهد بود
فرمانده کل سپاه  با تقدیر از ایستادگی مثال‌زدنی ملت ایران در مقابل دشمنان گفت: سالی که گذشت سال ایستادگی مردم ایران در مقابل دشمنان بود و حضور مردم در صحنه، دشمن را مایوس کرد و پیروزی‌های امروز به دلیل همین استقامت است.

به گزارش شهرآرانیوز، سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران صبح امروز در مراسم بزرگداشت یاد و خاطره شهدای عملیات بدر و خیبر که در حسینیه ثارالله ارومیه برگزار شد، با تبریک ایام ماه شعبان اظهار داشت: آذربایجان مهد میلاد باکری‌ها و آوردگاه رزم کاظمی‌ها و شوشتری‌ها و هزاران فرمانده رزمنده شهید گلگون کفن است و برای بنده افتخار است که در ایام پایان سال در خدمت این مردم هستم.

وی با تقدیر از ایستادگی مثال‌زدنی ملت ایران در مقابل دشمنان گفت: سالی که گذشت سال ایستادگی مردم ایران در مقابل دشمنان بود و حضور مردم در صحنه دشمن را مایوس کرد. اینکه هرساله از شکوه مقاومت این شهیدان تجلیل می‌کنیم و این ایام همواره رایحه دل‌انگیز شهدای بدر و خیبر مشام زنده دلان را نوازش می‌دهد علتش عزتی است که خدای متعال در نام این شهدا قرار داده است و هرساله زنده بودن این شهدا را به ما گوشزد می‌کند.

فرمانده کل سپاه پاسداران راز عزت و جاودانگی شهیدان را یقین آن‌ها دانست و تاکید کرد: همانگونه که در فرمایشات مقام معظم رهبری درباره شهدا و به‌خصوص شهید باکری جلوه‌گر بود شهدا جلوه‌های عرفانی و ملکوتی را به تصویر کشیدند که نشان از یقین و ایمان آن‌ها دارد.

سرلشکر سلامی با اشاره به شهدای عملیات‌های بدر و خیبر افزود: شهید باکری را همگان به‌عنوان شخصی مودب، با تواضع و باتقوا می‌شناختند و این شهید بر قله فضیلت‌ها ایستاده بود و در تواضع و فروتنی یک پهلوان نامدار بود، و در پذیرش خطر پیشتاز بود. پذیرش خطر و پیشگام‌بودن در همه میادین از خصوصیات فرماندهان اسلام است و همانگونه که سیدالشهدای جبهه مقاومت حاج قاسم سلیمانی فرمود فرماندهان دفاع مقدس اول خود پیشتاز در میادین خطر می‌شدند و به سربازان امید و روحیه می‌دادند.

فرمانده کل سپاه پاسداران با اشاره به فشار بی‌سابقه و دشمنی‌های دامنه‌دار علیه ملت ایران افزود: این حجم از دشمنی و فشار در طول تاریخ بشر بی‌سابقه است، اگر تنها یکی از عملیات‌های متعدد دشمنان در طول این ۴۴ سال، بر علیه هر یک از کشور‌های قدرتمند دنیا انجام می‌گرفت آن کشور و نظام را از هم می‌پاشید، اما به دلیل ایمان و استقامت مردم و جانفشانی شهدا امروز نام ایران برقله عزت جهان می‌درخشد.

سرلشکر سلامی دلیل استقامت امت را تبعیت از استقامت امام و رهبری دانست و تصریح کرد: استقامت بی‌بدیل رهبر انقلاب در مقابل حجم سنگین دشمنی‌ها باعث شد تا فرماندهان و سربازان نیز مستحکم و با ایمان شوند و این ایمان و استقامت امام باعث استقامت امت شد.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با یادآوری حضور دشمن‌شکن مردم در صحنه‌های مختلف تاکید کرد: دشمنان بدانند هرچه قدر فشار‌ها و دشمنی‌های بیشتر باشد پاسخ ملت ایران قاطع‌تر و دشمن شکن‌تر خواهد بود و ملتی که ایمان به خدا دارد از هیچ ابرقدرتی باک ندارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->