اعترافات اعضای باند سرقت خشن در مشهد| فروش گوشی‌های آیفون سرقتی فقط ۱۰۰ هزار تومان! صفویه، سلطان جانمایی ایران در کریدور‌های تجاری و بین المللی هشدار جدی نسبت به پیامد‌های کاهش نرخ باروری در ایران قتل خونین دلارفروش ۷۲ ساله در آستارا محدودیت‌های ترافیکی در محورهای منتهی به مشهد در روز‌های آخر هفته زلزله ۶.۹ ریشتری در فیلیپین | کلیسای کاتولیک ویران شد + فیلم (۸ مهر ۱۴۰۴) ورود ۸۵ نوع مخدر جدید به چرخه اعتیاد جهان در ۵ ماه گذشته پاییز و سویه‌های جدید کووید صداهای بلند و نامتعارف، آسیب جدی و دائمی به گوش وارد می‌کنند | گوشتان را نخراشید علت انتشار دود غلیظ در آسمان امروز اهواز چه بود؟ (سه‌شنبه، ۸ مهر ۱۴۰۴) سخنگوی آموزش و پرورش: تلاش می‌کنیم توزیع شیر در مدارس را از مهر آغاز کنیم تمهیدات جدید سازمان تعلیم و تربیت کودک برای بهبود عملکرد کودکستان‌ها | استقرار کارشناسان آموزشی در سراسر کشور گزارشی از اشتباهات آزمایشگاهی و بررسی دلایل بروز آن | آزمایش در بوته آزمایش! نماینده مجلس: حق ۴۰۰ نفر از اساتید دانشگاه با بازنشستگی ناگهانی تضییع شد انتقاد احسان عظیمی‌راد به وزیر آموزش و پرورش: چرا به اعتراض داوطلبان آزمون کیفیت‌بخشی رسیدگی نمی‌کنید؟ کمبود ۱۰ درصدی پزشکان در طرح "پزشک خانواده و نظام ارجاع" دانشگاه علوم پزشکی مشهد| اعتبار ناکافی، مانع اصلی گسترش طرح در شهرهای پرجمعیت نرخ آزمون آیلتس افزایش یافت (۸ مهر ۱۴۰۴) وزیر آموزش و پرورش: تبیین دستاورد‌های موشکی، در ۳ کتاب درباره جنگ ۱۲روزه تدوین شده است کشف بیش از ۹۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در سیستان و بلوچستان نفس‌های گرفته مردم مشهد | افزایش مراجعه به اورژانس‌ها در روز‌های آلوده انتقاد یک نماینده مجلس از اجرانشدن کامل قانون جوانی جمعیت فرار از صحنه دزدی با شگرد هالیوودی | عملیات «راپل» شکست خورد! ماجرای شایعه کشت خشخاش در کشور چه بود؟ شهاب‌سنگ ۲۱ کیلویی در موزه برج آزادی تهران به نمایش درآمد ساکنان مناطق پتروشیمی می‌توانند اهدای خون انجام دهند بی‌حسی پا‌ها از زانو به پایین را جدی بگیرید | زنگ خطر بیماری‌های عصبی و عروقی استاندار خراسان رضوی: تاب‌آوری مردم دلیل بر تحمیل شرایط دشوار نیست تشرف ۱۴۰ هزار سالمند از سراسر کشور به حرم امام‌رضا(ع) | شورای تخصصی سالمندان در کمیته امداد ایجاد می‌شود درصورت تلاطم در بازار زعفران، از کشاورزان خراسان رضوی حمایت می‌شود
سرخط خبرها

چند درصد جمعیت کشور باسواد هستند؟ (۲۲ اسفندماه ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۵۴۸۲۷
  • ۲۲ اسفند ۱۴۰۱ - ۲۰:۵۸
چند درصد جمعیت کشور باسواد هستند؟ (۲۲ اسفندماه ۱۴۰۱)
رئیس سازمان نهضت سوادآموزی کشور گفت: در کشوربیش از ۹۷ درصد از افراد در بازه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال باسواد هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا عبدی در خصوص مصوبات جلسه شورای آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: طبق مصوبات جلسه قرار بر این شد تمام اعضا به‌صورت یکپارچه برای حل معضل بی‌سوادی در کنار نهضت سوادآموزی و آموزش پرورش قرار بگیرند که یکی از راهکار‌های این امر سند سرانجام بخشی بی‌سوادی در استان است.

عبدی با تأکید بر این که در تلاشیم تا ۳ سال آینده سواد کشور را به سطح میانگین بین‌المللی برسانیم، گفت: در کشور ۹۷.۱ درصد از افراد در بازه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال باسواد هستند که این عدد در اوایل انقلاب حدود ۴۸ درصد بوده است.

رئیس سازمان نهضت سوادآموزی در شورای آموزش و پرورش استان اصفهان اظهار داشت: نهضت سوادآموزی در ۷ دی ۱۳۵۸ به دستور امام (ره) تشکیل شد و این پیام یکی از بی‌نظیرترین پیام‌های علمی و آموزشی دنیا است.

عبدی با تأکید بر اهمیت توسعه مفهوم سواد گفت: اگر دنبالیم نظام دانایی رقم بخورد نباید به خواندن و نوشتن محدود شویم بلکه باید به توسعه مفهوم سواد توجه کنیم و در این مسیر تازه نهضت را آغاز کردیم که همه در آن نقش دارند.

رئیس سازمان نهضت سوادآموزی کشور با بیان این که به برکت اندیشه امام (ره) در دنیا در بحث تعلیم و تربیت صاحب جایگاه هستیم، بیان داشت: یکی از نقاط قوت نهضت سوادآموزی این است که ما را به سمت آموزش تابعی سوق می‌دهد، برای مثال کتاب کشاورزان و عشایر از یکدیگر متفاوت است، یعنی آموزش با مسائل زندگی فرد همگام است تا این آموزش پایدار باشد.

وی خاطرنشان کرد: شورای عالی پشتیبانی سوادآموزی به مدیریت معاون اول رئیس‌جمهور ۲ ماه قبل پس از ۷ سال وقفه برگزار شد و یکی از جلساتی بود که مصوبات کم‌نظیری داشت و یکی از مصادیق آن طراحی گام دوم نهضت سوادآموزی بود که در این مسیر است که تعاریف جدید سواد ارائه می‌شود.

عبدی با بیان این که از دیگر نقاط قوت نهضت سوادآموزی این است که در مکان، زمان، آموزش‌دهنده و محتوا انعطاف دارد، اظهار داشت: در اقدامات جدید آدرس و مشخصات حدود ۴ میلیون بی‌سواد را شناسایی کردیم و در ادامه نیاز به حمایت داریم تا آموزش‌دهندگان به آدرس‌ها مراجعه کنند.

معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان این که عده‌ای از افراد سواد قرآنی دارند که نباید این افراد را بی‌سواد به حساب بیاوریم و دنبالیم به این افراد نیز مدرک بدهیم تا بار بی‌سوادی را کاهش دهیم، خاطرنشان کرد: در آموزش رسمی ظرفیت‌هایی داریم و در این راستا مواردی مانند آموزش از راه دور و آزمون تعیین پایه را داریم، اما این ظرفیت‌ها به‌درستی به مردم معرفی نشده است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->