سقوط یکی از ماهواره‌های استارلینک در آمریکا + فیلم اولین عکس‌ها از رابط کاربری One UI 7 منتشر شد پاسخ پازل امروز میجر (چهارشنبه ۲۳ آبان ۱۴۰۳) چگونه از زمان قطعی برق هر مشترک در مشهد مطلع شویم؟ + آموزش تصویری کار با سایت مالک «فرام‌سافتور»: درحال توسعه و ساخت ۲۶ بازی جدید هستیم اپل گویا در باریک‌کردن آیفون ۱۷ ایر به مشکلاتی خورده است هنگام تماشای فیلم چه اتفاقی در مغز ما می‌افتد؟ | محققان پاسخ می‌دهند ورود سازمان ملی هوش مصنوعی به پروژه‌های فضایی اینستاگرام دیگر بعد از ورود شما به برنامه به صورت خودکار به‌روز نمی‌شود طبق تحقیقی جدید تأثیر استفاده از شبکه‌های اجتماعی بر سلامت روان بسیار کم است شرکت Xpeng چین رباتی انسان‌نمای با ۶۰ مفصل معرفی کرد + ویدئو پاسخ پازل امروز میجر (دوشنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۳) ایجاد معاونت هوش مصنوعی ذیل سازمان فاوا شهرداری مشهد جواب پازل امروز میجر (یکشنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۳) آهنگ گروه «بیتلز» با کمک هوش مصنوعی نامزد جایزه گرمی شد روایت مدیرعامل تپسی از تهدید یک نانوایی مشهد توسط اسنپ: رستوران‌ها را هم از همکاری با ما می‌ترسانند معرفی پلتفرم «استعدادهای غزه»، راهی برای ارتباط با فریلنسرهای غزه + فیلم سئو در مشهد، راهی برای افزایش درآمد و فروش کسب و کارهای مشهدی پاسخ پازل امروز میجر (شنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۳) جواب پازل امروز میجر (جمعه ۱۸ آبان ۱۴۰۳) ۱۰ گوشی پرفروش جهان در سه ماهه‌ی سوم ۲۰۲۴ | آیفون ۱۵ درصدر
سرخط خبرها
توسط معاونت علمی انجام می‌شود؛

عرضه هشت خدمت اصلی به متخصصان ایرانی مقیم خارج از کشور

  • کد خبر: ۱۵۵۰۴
  • ۰۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۷
عرضه هشت خدمت اصلی به متخصصان ایرانی مقیم خارج از کشور
در راستای فراهم ساختن سبد حمایتی برای جذب محققان و پژوهشگران ایرانی خارج از کشور، هشت خدمت اصلی به متخصصان ایرانی مقیم خارج از کشور عرضه می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، فراهم ساختن سبد حمایتی شامل پیشنهادات مختلف برای جذب محققان و پژوهشگران ایرانی خارج از کشور یکی از اولویت‌های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری محسوب می‌شود که در این راستا هشت خدمت اصلی به متخصصان ایرانی مقیم خارج از کشور عرضه می‌شود.

بر اساس برآوردها نزدیک یک درصد از کل مجموع دانشجویان ایرانی در خارج از کشور تحصیل می‌کنند. این رقم در مقایسه با میانگین بین‌المللی که حدود ۳ درصد است، رقم بالایی محسوب نمی‌شود. در سال ۱۹۷۹ و پیش از انقلاب اسلامی، ایران رتبه اول را از نظر تعداد دانشجو در ایالات متحده داشت در حالی که اکنون با بیش از ۱۰ هزار نفر دانشجو در آمریکا، رتبه ۱۲ را در این زمینه داراست.

در ابتدای انقلاب ۱۷۰ هزار دانشجو در کشور وجود داشت و ۱۰۰ هزار دانشجوی ایرانی نیز در خارج از کشور تحصیل می‌کردند. این در حالی است که بر اساس آمارهای رسمی «اکنون بیش از ۴ میلیون و ۵۰۰ هزار دانشجو در کشور تحصیل می‌کنند که این تعداد نسبت به سال‌های ابتدایی انقلاب ۲۵ برابر شده است و تعداد دانشجویان ایرانی که در خارج از کشور تحصیل می‌کنند به ۴۸ هزار نفر رسیده و کمتر از نصف دوره سال‌های ابتدایی انقلاب است».

هر چند کشورهای توسعه یافته یا در حال توسعه‌ای مانند چین، مالزی و ترکیه نیز دارای تبادل و مهاجرت بالای نخبگان و متخصصان با خارج از کشور هستند، اما معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با تدوین برنامه‌ای منسجم سعی کرده است پیشنهادات حمایتی گوناگونی را پیش روی کارآفرینان و متخصصان ایرانی خارج از کشور قرار دهد.

در صدر این حمایت‌ها، ۸ خدمت قرار دارد که بیشتر جذب قشر دانشگاهی و پژوهشگر ساکن خارج از کشور را هدف قرار داده است. این حمایت‌ها شامل «حمایت از فعالیت‌های فناورانه و ایجاد شرکت‌های نوپا»، «تسهیلات پسا دکتری»، «حمایت از اشتغال در مراکز نوآوری و شتابدهنده‌ها به عنوان مربی و مشاور»، « تسهیلات دوره فرصت مطالعاتی»، «تسهیلات مسکن»، «حمایت از اشتغال در شرکت‌های معتبر داخلی»، «حمایت از برگزاری سخنرانی و کارگاه‌های تخصصی» و «حمایت از همکاری به عنوان اساتید مدعو و معین»است که به صورت مستقیم یا غیر مستقیم با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به ایرانیان نخبه متخصص و کار آفرین خارج از کشور عرضه می‌شود.

بر اساس این برنامه، شرکت‌های داخلی که ایرانیان نخبه را استخدام کنند می‌توانند مورد حمایت این معاونت قرار گیرند. علاوه بر انواع حمایت‌های مالی، گرنت و پژوهانه‌های مختلف، ایرانیان نخبه در صورت مراجعه به کشور می‌توانند از تسهیلات رفاهی مانند تسهیلات مسکن برخوردار شوند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->