بازدید فرماندار مشهد از پمپ‌بنزین‌های مستقر در محور‌های مشهد به چناران | سوخت‌گیری عادی خودرو‌ها در جریان است عضو شورای اسلامی شهر مشهد: ما اهل پناهگاه نیستیم، وسط میدان منتظر فرمان ولی امر مسلمین می‌مانیم عضو شورای اسلامی شهر مشهد: امیدوارم وعده صادق سه مستمر و قوی‌تر باشد عضو شورای اسلامی شهر مشهد: جمهوری اسلامی ایران دست برتری آتش را دارد مشهدالرضا (ع) و روز‌های تاریخی پیش رو ماجرای انهدام شیء ناشناس در آسمان مشهد چه بود؟ (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) سفره غذای ۴۰ هزار نفری عید غدیر در پارک ملت مشهد گسترده شد (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) خبر کشف وانت حامل مواد انتحاری در مشهد، کذب است | مشهد در امنیت کامل است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا روز سه‌شنبه فرماندار مشهد: شهر در شرایط بسیار نرمالی قرار دارد | آماده خدمت‌رسانی و مدیریت بحران هستیم شرایط پیچیده طارمی در اینتر بعد از حمله جنایتکارانه اسرائیل به ایران از غدیر تا قدس؛ مشهد هم‌پیمان ولایت و مقاومت | اجتماع شبانه مردم در حمایت از وعده صادق ۳ در میدان شهدا مشهد + فیلم حال‌وهوای موکب‌های غدیر در شهر مشهد و شادی مردم از عملیات وعده صادق ۳ + فیلم فعالیت رایگان حمل‌و نقل عمومی مشهد | افزایش فعالیت خط ۳ قطارشهری تا ساعت ۲۲ امشب و فردا شب (۲۳ و ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) بیانیه شورای اسلامی شهر مشهدمقدس در محکومیت تجاوز رژیم صهیونی به جمهوری اسلامی ایران مردم مشهد مقدس در محکومیت حمله وحشیانه اسرائیل به خیابان آمدند + فیلم (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) سرویس‌دهی رایگان حمل‌ونقل عمومی مشهد برای راهپیمایی مردم مشهد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) برگزاری راهپیمایی گسترده مردم مشهد در محکومیت حمله اسرائیل به ایران (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) تمام پرواز‌های فرودگاه مشهد لغو شد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به ایران (جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم و عکس جلوگیری از هدر رفت ۶ هزار مترمکعب آب با ذخیره‌سازی در دریاچه بوستان غدیر
سرخط خبرها

۲۴ اکیپ ثابت و سیار هلال‌احمر در مسیر جاده‌های استان مستقر می‌شوند

  • کد خبر: ۱۵۵۶۷۱
  • ۲۷ اسفند ۱۴۰۱ - ۲۲:۱۹
۲۴ اکیپ ثابت و سیار هلال‌احمر در مسیر جاده‌های استان مستقر می‌شوند
محسن ذاکریان گفت: در مجموع ۲۴ پایگاه خدمات بشردوستانه سازمان جوانان در طرح نوروزی به مسافران خدمات ارائه خواهند داد؛ ۱۲ اکیپ ثابت در نقاط خطرپذیر، ۶ ایستگاه سیار در جاده‌های اصلی منتهی به مشهد و ۶ اکیپ موقت در شهرستان‌های استان تا در طرح نوروزی سال جدید، خدمات ایمنی و سلامت را به زائران ارائه کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، محسن ذاکریان در گفت‌وگوی اختصاصی با شهرآرانیوز با اشاره به جزئیات اجرای بیست و سومین طرح ملی خدمات بشردوستانه در پیک زیارتی نوروزی مشهد اظهار کرد: البته این طرح محدود به خراسان رضوی نیست و از ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ تا ۱۳ فروردین سال آینده در سطح مراکز استان‌ها برگزار خواهد شد. با این حال، جمعیت هلال‌احمر خراسان رضوی برنامه‌ریزی کرده تا به‌صورت ویژه در شهرستان‌های استان، ۱۲ اکیپ ثابت را در نقاط خطرپذیر مستقر خواهد کرد؛ نقاط همچون ۲۰ کیلومتری ورودی شهرها، جاذبه‌های گردشگری و در مجموعه‌هایی همچون استراحتگاه‌های بین‌راهی که مسافران نوروزی در آن‌ها مستقر می‌شوند.

وی افزود: علاوه بر این شش ایستگاه سیار هم به همت معاونت جوانان جمعیت هلال‌احمر در جاده‌های اصلی منتهی به مشهد مستقر خواهد شد. شش اکیپ موقت هم از ۲۴ اسفند تا ۴ فروردین در شهرستان‌های استان فعال خواهند بود تا در طرح نوروزی سال جدید، خدمات ایمنی و سلامت را برای زائران اجرایی کنند.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان با بیان اینکه در مجموع ۲۴ پایگاه خدمات بشردوستانه سازمان جوانان در طرح نوروزی به مسافران خدمات ارائه خواهند داد، خاطرنشان کرد: طرح ملی خدمات بشردوستانه در حوزه پیشگیری، آموزش، ایمنی و سلامت فعال است تا سفر‌های نوروزی با کمترین تلفات سپری شود و همه جوانانی که آموزش دیده‌اند و می‌توانند در این حوزه‌ها در خدمت مسافران باشند، مستقر شده‌اند تا چندین پروژه را به سرانجام برسانند، اما علاوه بر این، پیوست فرهنگی دقیقی هم برای بیست و سومین طرح ملی خدمات بشردوستانه تعریف شده که اجرا خواهد شد.

«بهرفت» و «سلامت‎گر سفر» برای امنیت سفر‌ها

وی ادامه داد: در حوزه بهبود رفتار‌های ترافیک ساز، طرح «بهرفت» در دستورکار قرار دارد و بر این اساس، مددکاران ما با استقرار در ایستگاه‌ها، میثاق نامه بهرفت را به امضای رانندگان می‌رسانند تا در قالب یک تعهد اخلاقی، ایمن برانند و با سرعت مطمئنه حرکت کنند و در شرایط خاص همچون بارندگی و مه، مراقب قوانین راهنمایی و رانندگی باشند.

ذاکریان تصریح کرد: طرح «سلامت‎گر سفر» هم یکی دیگر از طرح‌هایی است که براساس، نوجوانان و نونهالانی که داخل خودرو‌ها هستند، ابتدا خیلی کوتاه در ایستگاه‌های ویژه کودک آموزش ببینند و در ادامه نقش سلامت‎گر سفر را برعهده گرفته و نکات ایمنی و رانندگی مطمئنه را به والدین خود تذکر می‌دهند. در این طرح از رانندگان درخواست می‌شود تا در ۳۰ کیلومتری شهرها، حتماً توقف کنند و کودکان، ناظر بر اجرای این طرح خواهند بود.

وی تأکید کرد: علاوه بر این، برای افزایش نشاط اجتماعی کودکان، ایستگاه‌های فضای دوستدار کودک برپا خواهد شد تا به‌موازات خیمه‌های اقامه نماز و برنامه‌هایی با هدف حفظ محیط‌زیست، بیست و سومین طرح ملی خدمات بشردوستانه در پیک زیارتی نوروزی مشهد بیش از همه رنگ و بوی فرهنگی داشته باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->