پاتک سپاهان به آلومینیوم ایوب العملود به کار پرسپولیس نیامد برانکو: طارمی استثنایی و زیرک است مامه تیام از باشگاه استقلال دور شد| رضایتنامه ۵۰۰ هزار دلاری گندوز در راه عربستان؟ بلیت‌های استقلال و صنعت نفت، نیم‌بها شد نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی فوتسال ایران و چین | بانوان فوتبالیست جهانی شدند ضرر یک میلیون دلاری شهریاری و سمیعی به استقلال| سکوت مدیران سابق در مقابل محکومیت‌ها خرید‌های پرسپولیس؛ بازسازی یا تسکین روانی؟ محکومیت ۴۰۶ هزار دلاری استقلال نتیجه و ویدئو خلاصه بازی والیبال فولاد سیرجان و اوساکا | ناکامی عطایی و شاگردانش در آسیا رازورمز احیای بارسلونا به دست ژنرال آلمانی میراث شوم فرگوسن در منچستریونایتد بیرانوند به استقلال می‌آید، حسینی لژیونر می‌شود سهل‌انگاری فدراسیون اتومبیل‌رانی در حادثه فوت حمیدرضا درجاتی؟! نتیجه و ویدیو خلاصه بازی چلسی و منچستریونایتد در لیگ انگلیس(۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)| ادامه رقابت برای سهمیه لیگ قهرمانان درباره تعطیلی پیست موتورسواری مجموعه‌ ورزشی ثامن | پیست استاندارد نیست! حمیدرضا درجاتی، عکاس ورزشی که در پیست آزادی دچار سانحه شد درگذشت (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تلاش ژاوی برای آرام کردن فضای بازی با رئال!

  • کد خبر: ۱۵۵۶۸۴
  • ۲۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۰:۴۸
تلاش ژاوی برای آرام کردن فضای بازی با رئال!
ژاوی به دنبال آرامش بازیکنان تیمش در آستانه بازی حساس ال‌کلاسیکو است.
کوروش راوی
خبرنگار کوروش راوی

به گزارش شهرآرانیوز، تیم بارسلونا در حالی که با اختلاف ۹ امتیازی نسبت به رئال مادرید، بر صدر جدول لالیگا تکیه زده است، فردا شب (یکشنبه) به مصاف رقیب دیرینه در ورزشگاه خانگی خود می‌رود.

ژاوی هزناندز سرمربی آبی‌واناری‌ها در کنفرانس خبری پیش از این بازی به سوال‌های خبرنگاران پاسخ داد.

بازی با رئال مادرید: ما می‌خواهیم به نسبت ال‌کلاسیکو قبلی در نیمه‌نهایی جام حذفی، کنترل بیشتری بر بازی داشته باشیم و توپ را بیشتر در اختیار داشته باشیم.

اولین جدال با رئالی‌ها در خانه: من خیلی هیجان‌زده هستم چراکه این اولین ال کلاسیکو من در نیوکمپ است. من همیشه طردار بارسا بوده‌ام و خواهم بود.

پیروزی بر رئال و قهرمانی در لالیگا: اگر فردا پیروز شویم، پیروزی مهمی خواهد بود، اما مطمئناً باعث تعیین قهرمان لیگ نخواهد شد. هنوز امتیازات زیاد و بازی‌های سختی باقی مانده است. هیچ‌چیز در بازی فردا تعیین‌کننده نخواهد بود.

مصدومیت نابغه آبی‌واناری‌ها: پدری روز گذشته آسیب دید و اگر ۱۰۰ درصد آماده نباشد، بهتر است در ترکیب تیم حضور نداشته باشد، استراحت و به‌خوبی ریکاوری کند.

جدال وینیسیوس-آرائوخو در سمت چپ: آرائوخو بازیکن قدرتمند و سرعتی است و این توانایی را دارد که حس می‌کند بازیکن حریف چه کاری می‌خواهد انجام دهد. او یکرهبر و یک برنده در دوئل‌هاست. او در حال حاضر یکی از بهترین مدافعان جهان است.

مهاجم برزیلی: رافینیا از آن دسته از بازیکنی است که من به صورت ویژه به او علاقه دارم. او می‌داند چطور تلاش کند و از بار انتقادات خارج شود. او شخصیت بزرگی را در طول یک سال حضورش در بارسا از خود نشان داده است
منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->