یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به شمال کرانه باختری معاون استاندار خراسان رضوی: توسعه روابط با استان‌های متناظر در ترکیه پیگیری می‌شود ولایتی: اجلاس خاخام‌های صهیونیست در باکو لغو شد هند موفق به تمدید معافیت تحریمی بندر چابهار از سوی آمریکا شد استاندار خراسان رضوی: مدیریت بهینه منابع در انتخابات پیش رو ضروری است سازمان ملل حملات جدید اسرائیل را به‌شدت محکوم کرد آملی لاریجانی: نتیجه حل مشکلات معیشتی باید سرسفره مردم دیده شود تاکید وزیر کشور بر توسعه روابط با افغانستان ماجرای بازگرداندن بانک آینده به علی انصاری از زبان نماینده مشهد پزشکیان: به دنبال راه‌حل‌های جامع برای مقابله با کم‌آبی هستیم فاز جدید عملیات مقاومت در کرانه باختری | مختصات دقیق مراکز فرماندهی و کنترل در عملیات جدید سرایا القدس ایران، تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد قالیباف: در جریان جنگ ۱۲روزه شدیدترین ضربات نظامی و روانی به اسرائیل وارد شد وزارت امور خارجه، تداوم حملات رژیم صهیونیستی به غزه را شدیدا محکوم کرد حملات مجدد رژیم صهیونیستی به غزه | آتش‌بس مجدد اسرائیل، فقط هفت ساعت دوام آورد (۷ آبان ۱۴۰۴) استقبال فرماندار مشهد از وزیر امور داخلی کشور ترکمنستان ادامه یورش نظامیان صهیونیست به قنیطره سوریه (۷ آبان ۱۴۰۴) تعطیلی دولت ترامپ، ۱۴ میلیارد دلار خسارت به اقتصاد آمریکا می‌زند عراقچی: موشک‌های ما بزرگ‌ترین عامل بازدارندگی و اقتدار ما بودند وزیر کشور: سیاست قطعی ایران، توسعه روابط با همسایگان است گروسی: افزایش غنی‌سازی اورانیوم در ایران مشاهده نشده است درخواست مجدد آمریکا از ارتش لبنان برای خلع سلاح حزب الله قطر: مذاکرات جدی میان آمریکا و ایران می‌تواند به توافقی بهتر منجر شود آژیر خطر در سرزمین‌های اشغالی به صدا درآمد (۷ آبان ۱۴۰۴) نظامیان اسرائیلی به سمت ارتش لبنان آتش گشودند انتخابات سراسری در هلند برگزار شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش برخی کارمندان سازمان‌های بین‌المللی در عملیات جاسوسی علیه یمن افشا شد
سرخط خبرها

دیدار نوروزی بعد از ۳‌سال

  • کد خبر: ۱۵۵۷۹۶
  • ۲۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۷:۲۹
دیدار نوروزی بعد از ۳‌سال
حضور رهبر معظم انقلاب در آغاز هر سال در حرم مطهر و ملاقات با جمعیت عاشق و ولایت‌مداری که در این اجتماع حضور پیدا می‌کنند، فرصت مناسبی است هم برای کسب معنویت و استمداد از این مضجع نورانی و هم صحبت  با مردم.

امسال بعد از سه سال که به‌دلیل شرایط بیماری کرونا و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی که از‌سوی ستاد ملی مقابله با ویروس کرونا ابلاغ شده بود، مردم حاضر در حرم مطهر امام مهربانی‌ها، حضرت علی‌بن‌موسی‌الرضا‌المرتضی علیه‌آلاف‌التحیه‌والثناء، روز اول سال۱۴۰۲ شاهد حضور مقام عظمای ولایت خواهند بود تا مثل همیشه کانون توجهات برای تعیین نقشه راه انقلاب و امت اسلام، قوت قلب دوستان و یأس امید‌های واهی دشمنان باشد.

طبیعی است که حضور رهبر معظم انقلاب در آغاز هر سال در حرم مطهر و ملاقات با جمعیت عاشق و ولایت‌مداری که در این اجتماع حضور پیدا می‌کنند، فرصت مناسبی است هم برای کسب معنویت و استمداد از این مضجع نورانی و هم صحبت  با مردم.

رهبر معظم انقلاب معمولا هر سال که به حرم مطهر تشریف می‌آورند، کمی برای مردم از سال گذشته می‌گویند و مقداری هم به سال آینده اشاره می‌کنند.
با توجه به جایگاه و شخصیت بی‌بدیل ایشان باید با تمام وجود به آنچه درباره مسائل مختلف بیان می‌کنند و به آن می‌پردازند، گوش داد.

‌معظم‌له نقشه راه سال آینده را با توجه به سال گذشته و همچنین با توجه به حوادث به‌‌وجود‌آمده در سراسر جهان به‌ویژه جهان اسلام برای مردم حاضر در اجتماع روز اول سال جدید بیان می‌کنند. بنابراین از‌این‌جهت فرصت بی‌بدیلی برای مردم است تا در آغاز هر سال سخن رهبر عالم، صادق، صمیمی، با‌تجربه و مهربان خودشان را بشنوند و به رهنمودهای ایشان عمل کنند.

 جمعیت حاضر در روز اول سال جدید در حرم رضوی از جهات مختلفی با دیگر‌اجتماع‌های مناسبتی حرم مطهر تفاوت دارد. مردم حاضر در این اجتماع از شهرهای مختلف ایران هستند و این‌طور نیست که بگوییم فقط مردم مشهد در این جمعیت حضور دارند و خیلی از مردم ایران به‌مناسبت آغاز سال جدید تلاش می‌کنند خود را به مضجع شریف امام‌رضا(ع) برسانند.

از طرفی این جمعیت با روحیه خاص و حال معنوی خود فرمایشات رهبری را می‌شنوند و این شنیدن با شنیدن مردمی که از تلویزیون به سخنان ایشان گوش می‌دهند، تفاوت دارد.

ما اگر بخواهیم برای خودمان کسب معنویت و فیض کنیم، به سراغ قبور ائمه(ع) خواهیم رفت؛ بنابراین رهبری هم با همین نگاه در کنار حرم امام رئوف حاضر می‌شوند و با استمداد از این مضجع شریف به سراغ سال جدید می‌روند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->