سفر محرمانه مشاور امنیت ملی تایوان به آمریکا در سایه تهدیدات نظامی چین شوک در میدان سوریه؛ حمله رژیم صهیونیستی به پایگاه‌های ترکیه و زمزمه جنگ با آنکارا | تحلیل تنش تل‌آویو-ترکیه واکنش ترامپ به سقوط وال‌استریت: فرار به زمین گلف در بحبوحه جنگ تجاری! افشاگری رئیس برکنارشده شاباک درباره اختلاف با نتانیاهو: درخواست حکم امنیتی برای تعویق دادگاه برنامه هسته‌ای ایران و جنگ غزه؛ محور سفر نتانیاهو به آمریکا انهدام خودروی بمب‌گذاری‌شده داعش در غرب الانبار عراق اظهارات تلافی‌جویانه نخست‌وزیر کانادا: آماده‌ایم جای آمریکا را در رهبری اقتصاد جهان بگیریم رسانه روسی نوشت: آمریکا و ایران، مسائل را بدون رژیم صهیونیستی حل می‌کنند شهادت نزدیک به ۱۳۰۰ نفر در کمتر از ۲۰ روز در غزه رئیس جمهور، شهرام دبیری، مسافر قطب جنوب را از دولت اخراج کرد عربستان حملات رژیم صهیونیستی به غزه را محکوم کرد ۲ حمله هواپیماهای متجاوز آمریکایی به استان صعده یمن دستگاه امنیتی آمریکا در تلاطم | برکناری ژنرال تیموتی هاگ بدون توضیح! انصارالله هشدار داد: آتش‌بس در غزه، شرط صلح منطقه‌ای حمله موشکی روسیه به اوکراین؛ ۱۲ کشته و بیش از ۵۰ زخمی در یک روز + جزئیات انفجارها سخنگوی القسام هشدار داد: نیمی از اسرای زنده صهیونیست در خط مقدم حمله ارتش اشغالگر | مسئولیت جان آن‌ها با نتانیاهو است مجمع جهانی بیداری اسلامی بیانیه داد: سازش‌کاران با صهیونیست‌ها به سرنوشت بدی دچار می‌شوند آنروا از کشتار روزانه ۱۰۰ کودک پرده برداشت غیرقابل‌پیش‌بینی‌بودن تصمیم نهایی ترامپ درباره ایران به روایت یک رسانه عبری‌زبان پاسخ تجاری چین به آمریکا؛ اعمال تعرفه‌های تلافی‌جویانه بر واردات آمریکایی تعرفه‌های اروپا علیه آمریکا از ماه آینده اعمال می‌شود فیدان: آنکارا به هیچ وجه موافق حمله به ایران نیست رهبر انصارالله: محاصره و کشتار در غزه، جنایتی وحشیانه با حمایت آمریکا است دفاع معاون پیشین ترامپ از اظهارات جنگ‌طلبانه او علیه ایران ناپدیدشدن بیش از ۷ هزار نظامی اوکراینی در کورسک رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: شرط مذاکره با آمریکا، داشتن موضع برابر و دوری از قلدرمآبی است دشمن به دنبال این است که امید به آینده را از مردم ایران بگیرد یونیسف: روزانه ۱۰۰ کودک در غزه کشته یا زخمی می‌شوند
سرخط خبرها

توافق عربستان و سوریه برای بازگشایی سفارتخانه‌های خود

  • کد خبر: ۱۵۶۱۵۶
  • ۰۳ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۹:۵۸
توافق عربستان و سوریه برای بازگشایی سفارتخانه‌های خود
خبرگزاری رویترز به نقل از منابع آگاه گزارش داد که سوریه و عربستان پس از ۱۰ سال قطع روابط برای از سرگیری روابط و بازگشایی سفارتخانه های دو کشور به توافق رسیده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، رویترز امروز (پنجشنبه) با اعلام این خبر اضافه کرد که احیای روابط ریاض و دمشق مهمترین تحول در اقدامات کشور‌های عربی برای عادی‌سازی روابط با دولت سوریه خواهد بود که پس از آغاز جنگ داخلی این کشور در سال ۲۰۱۱ توسط بسیاری از کشور‌های غربی و عربی قطع و دمشق از سوی این کشور‌ها تحریم شد.

یک منبع آگاه به رویترز گفت: «حسام لوقا» رئیس بخش اطلاعات سوریه به مدت چند روز به عربستان سعودی سفر کرد و طی گفتگو با مقامات سعودی برای بازگشایی سفارت‌های دو کشور با آن‌ها به توافق رسید.

این خبرگزاری هویت این منابع را به دلیل حساسیت موضوع فاش نکرد و در عین حال اشاره کرد که دفتر رسانه‌ای دولت و وزارت خارجه عربستان و دولت سوریه به درخواست‌ها برای اظهار نظر پیرامون این موضوع پاسخ ندادند.

این در حالی است که چند روز پیش در راستای اقدامات آینده برای احیای روابط بین دو کشور درباره برقراری اولین تماس سیاسی در ریاض بین مقامات سوریه و عربستان سخن به میان آمد.

در این پیوند، منابع محلی در گفتگو با روزنامه الوطن سوریه آنچه که توسط یک روزنامه کویتی مبنی بر سفر محرمانه سرلشکر «ماهر الاسد» به ریاض پایتخت عربستان منتشر شده را تکذیب و تاکید کردند که این خبر بی‌اساس است و منعکس کننده الگوی شتابزده و شایعاتی است که برخی رسانه‌ها بر اساس آن عمل می‌کنند.

پیشتر منابع روز یکشنبه گذشته به خبرگزاری روسی «اسپوتنیک» گفتند که عربستان سعودی قصد دارد به زودی کنسولگری خود را در دمشق، پایتخت سوریه بازگشایی کند.

این منابع گفتند که میانجی‌گری روسیه و امارات منجر به غلبه بر موانع پیش روی این دو کشور عربی شده است در حالی که گفته می‌شود کنسولگری عربستان در دمشق پس از عید فطر بازگشایی می‌شود.

«بشار اسد» رئیس جمهور سوریه نیز در جریان سفر اخیر خود به مسکو در مصاحبه با شبکه «روسیه الیوم» به صراحت اعلام کرده بود که سوریه دیگر عرصه‌ای برای درگیری بین عربستان و ایران همانطور که در برخی مراحل و با این وضعیت و از سوی برخی طرف‌ها وجود داشت، نیست.

وی با اشاره به اینکه سیاست خارجی عربستان در قبال سوریه طی چند سال گذشته مسیر دیگری را در پیش گرفته است و ریاض نه در امور داخلی سوریه دخالت و نه از هیچ یک از گروه‌ها حمایت کرده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->