سخنگوی نیروهای مسلح یمن: فرودگاه بن گوریون را با موشک بالستیک فراصوت هدف قرار دادیم حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی | پرواز‌ها در فرودگاه بین‌المللی بن‌گوریون به حالت تعلیق درآمده‌اند ایران در حال بررسی درخواست اروپا برای ازسرگیری مذاکرات است ادارات ۶ شهر خوزستان فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) دورکار شدند آمادگی کامل مرز خسروی برای اربعین ۱۴۰۴ سفر رئیس موساد به واشنگتن؛ اسرائیل دست به دامن آمریکا شد عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: وزارت اقتصاد بر شرکت‌ها بورسی باید نظارت جدی داشته باشد دولت آلمان خواستار همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شد خودکشی ۱۸ نظامی اسرائیلی از ابتدای سال ۲۰۲۵ سازمان ملل: در مذاکرات هسته‌ای ایران و کشور‌های اروپایی دخالت نمی‌کنیم نرخ کرایه از مرز بین‌المللی شلمچه تا عتبات عالیات چقدر است؟ ۳ کشته در انفجار در یک مرکز نظامی آمریکا تماس تلفنی پوتین و اردوغان درباره تحولات سوریه نورمن: پیشنهاد تمدید ضرب‌الاجل فعال‌سازی مکانیسم ماشه مطرح شده است ردپای کولبران در ورود تجهیزات جاسوسی اسرائیل به ایران احتمال برگزاری مذاکرات جدید هسته‌ای میان ایران و اروپا در هفته آتی سخنگوی وزارت امور خارجه: با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم اکسیوس: ایران و سه کشور اروپایی هفته آینده دیدار می‌کنند (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم
سرخط خبرها

احتمال استیضاح وزیر آموزش و پرورش قوت گرفت

  • کد خبر: ۱۵۶۹۵۶
  • ۱۴ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۸
احتمال استیضاح وزیر آموزش و پرورش قوت گرفت
نائب رئیس کمیسیون آموزش مجلس از جلسه ویژه امروز این کمیسیون با حضور وزیر آموزش و پرورش خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی اسماعیلی نائب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، با اشاره به پیگیری‌های این کمیسیون برای واریز حقوق معلمان گفت: با وجود اینکه بعد از سالیان متمادی مجلس یازدهم توانست قانون رتبه بندی را که علاوه بر افزایش انگیزه معلمان، نیم نگاهی نیز به ترمیم معیشت این قشر زحمت‌کش و اثرگذار جامعه داشته باشد، به تصویب برساند، اما سوءمدیریت‌ها در مسیر نگارش آیین نامه و اجرای این قانون از سوی وزارت آموزش و پرورش شیرینی این قانون را به کام معلمان تلخ کرد.  

وی افزود: متاسفانه فرصت‌سوزی‌هایی که در بحث تعیین رتبه‌بندی معلمان از توسط وزارت آموزش و پرورش صورت گرفت، منجر شد که در یک اتفاق بی‌سابقه فرهنگیان ما آخرین کارکنان دولت باشند که حقوق اسفند ماه‌شان واریز می‌شد. این موضوع منجر به تحقیر معلمان ما شد بویژه اینکه وزارت آموزش و پرورش پس از کلی فشار اجتماعی در نهایت نیز نتوانست حقوق معلمان را به طور تمام و کمال پرداخت کند.  

نائب رئیس کمیسیون آموزش مجلس گفت: البته دولت و شخص رئیس‌جمهور محترم به موضوع ورود پیدا کرد تا عاملان این سو‌ءمدیریت به سرعت شناسایی و با آن‌ها با قاطعیت برخورد شود، اما به هر حال این ماجرا موجب سرخوردگی معلمان شد.   

اسماعیلی خاطرنشان کرد: با وجود ادعای مقامات وزارت آموزش و پرورش مبنی بر اینکه خطای سیستمی موجب تاخیر در پرداخت‌ها شده، اما شاهد بودیم که معاون اول رئیس‌جمهور رسما اعلام کرد که وزارت آموزش و پرورش مقصر این سو‌ءمدیریت بوده است. البته از نظر مجلس سازمان برنامه و بودجه نیز در بروز این سوءمدیریت بی‌تقصیر نبوده و به نظر می‌رسد لجبازی میان آموزش و پرورش و سازمان برنامه در این ماجرا بی‌تاثیر نباشد.  

براساس گزارش تسنیم، وی افزود: کمیسیون آموزش مجلس در راستای انجام وظایف نظارتی خود عصر امروز در جلسه‌ای ویژه با حضور وزیر آموزش و پرورش، آخرین وضعیت پرداخت حقوق معلمان را مورد بررسی قرار خواهد داد.

نائب رئیس کمیسیون آموزش مجلس همچنین درباره برخی گمانه‌زنی‌ها مبنی بر عدم حضور وزیر آموزش و پرورش در ایران در روز‌های پایانی سال گفت: به ما هم چنین گزارشی رسید که آقای نوری در روز‌های پایانی اسفند در سفر کربلا بوده، اما با این وجود اعتقاد ما این است حتی حضور وزیر نیز نمی‌توانست خیلی تاثیری در ساماندهی مسئله رتبه‌بندی می‌داشت. چرا که  ما از آذر ماه سال گذشته پیگیری‌هایی مکرری را برای تعیین تکلیف رتبه بندی معلمان داشتیم، ولی مقامات وزارتخانه هر بار این مسئله را موکول به آینده کردند؛ بنابراین از نظر ما بروز اتفاقات روز‌های پایانی سال قابل پیش‌بینی بود.  

اسماعیلی ادامه داد: البته این موضوع هیچ توجیهی برای عدم حضور آقای نوری در ایران در روز‌های پایانی سال نیست. به هر حال از قدیم گفته‌اند که احترام مسجد را متولی باید نگه دارد، وقتی آقای وزیر می‌داند که با وجود نزدیک شدن به روز‌های پایانی سال هنوز معلمان حقوق دریافت نکرده‌اند، برای حل‌وفصل این مسئله نباید آرام و قرار داشته باشد.  

وی با بیان اینکه مجلس پس از بررسی دقیق ابعاد ماجرای عدم پرداخت حقوق معلمان در این رابطه تصمیم‌گیری خواهد کرد، تاکید کرد: اگر ما به این نتیجه برسیم که آقای نوری صلاحیت لازم برای تصدی وزارت آموزش و پرورش را ندارد، موضوع استیضاح را مطرح خواهیم کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->