ادعای رسانه صهیونیستی: ایران قصد حذف وزیر جنگ اسرائیل را داشت وزیر خارجه آلمان علت حمایت کشورش از تجاوز به ایران را توجیه کرد تعداد شهدای نیروی دریایی ارتش درپی حمله رژیم صهیونیستی به ۴ تن رسید حضور هیئتی از رهبران حماس در مراسم تشییع شهدای اقتدار تأکید یک نماینده مجلس بر رسیدگی فوری به لایحه ساماندهی اتباع خارجی با توجه به شرایط کشور جان بولتون: ترامپ در حمله به ایران انگیزه‌های شخصی داشت سردار فدوی: بالاترین درجه معنوی در سپاه شهادت است عارف: مردم به رغم اعتراض به برخی از مسائل کشور، برای دفاع از ایران به میدان آمدند | لزوم بازنگری سیاست‌ها و اقدامات چهار دهه گذشته پزشکیان در وزارت کشور: قدر این مردم را باید بدانیم که با هر تفکری پای کشورشان ایستادند چند کودک و زن فلسطینی در حملات جدید صهیونیست‌ها به غزه به شهادت رسیدند شروط فعالیت در حوزه پهپادهای نظامی + جزئیات اعتراف گروسی به توانمندی ایران | تهران می‌تواند ظرف چند ماه تولید اورانیوم غنی‌شده را آغاز کند شاهد روباه | حمایت روبیو از گروسی سردار قاآنی همراه با همسرش در مراسم خاک‌سپاری شهیدان محمود باقری و حاجی‌زاده (۸ تیر ۱۴۰۴) + فیلم شرط‌های مجلس برای واردات پهپاد غیرنظامی + جزئیات کانال ۱۳ عبری: حملات موشکی ایران، به تأسیسات استراتژیک و پایگاه‌های ارتش اسرائیل آسیب جبران‌ناپذیر زده است قالیباف: خائنان به ایران جایی بهتر از فاضلاب تاریخ ندارند + فیلم عزم فرانسه برای به‌رسمیت‌شناختن کشور فلسطین سرلشکر موسوی: در صورت تکرار تجاوز پاسخ محکمی می‌دهیم اقرار میدل‌ایست‌آی به شکست اسرائیل از ایران تظاهرات گسترده صهیونیست‌های ساکن تل آویو برای مطالبه آتش بس غزه دبیر کل حزب الله لبنان: قادر به شکست رژیم اسرائیل هستیم بزرگداشت شهدای هفتم تیر و شهدای اقتدار در مشهد برگزار شد تمجید سخنگوی وزارت امور خارجه از ارکستر سمفونیک تهران شهادت ۷۲ زن و کودک ایرانی بر اثر حمله رژیم اسرائیل سفیر ایران در چین: هیچ واهمه‌ای از مذاکره نداریم پیام رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به مناسبت سالروز بمباران شیمیایی سردشت
سرخط خبرها

قالیباف: سازمان برنامه و بودجه مکلف به بارگذاری میزان تخصیص‌ها در سامانه شد

  • کد خبر: ۱۵۷۲۷۳
  • ۱۵ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۲:۰۳
قالیباف: سازمان برنامه و بودجه مکلف به بارگذاری میزان تخصیص‌ها در سامانه شد
رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اشکالات جدی در اجرای سند مالی کشور در سال‌های گذشته گفت: سازمان برنامه و بودجه ملکف شد بعد از تخصیص هر ردیف و هر اقدامی در بودجه آن را به مجلس گزارش کند و برای آن سامانه ای طراحی شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدباقر قالیباف سه شنبه شب در نخستین نشست شورای هماهنگی مجلس شورای اسلامی در سال جدید افزود: بودجه امسال نسبت به سال‌های گذشته بر اساس تدبیر رهبر معظم انقلاب مبنی براین که سقف بودجه نباید تغییر کند، در مجلس ۳.۹ درصد و با تغییر در مجمع در نهایت حدود پنج درصد تغییر داشت که این میزان تغییر غیرقابل مقایسه با سال‌های دیگر است.

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: تقریبا همه وزرا که برای دیدار نوروزی به مجلس آمدند از اصلاحات بودجه راضی بوده و و صراحتا تاکید داشتند که مجلس توانسته ایرادات موجود در لایحه بودجه را رفع کند.

وی با اشاره به مهم‌ترین اقدام مجلس در خصوص بررسی بودجه عنوان کرد: در بیش از ۴۰ سال گذشته دولت‌ها لایحه را ارائه می‌کردند و مجلس بعد از اعمال تغییراتی، آن را در قالب قانون بودجه به سازمان برنامه و بودجه ارسال می‌کرد؛ که در جداول اعمال کند، اما اینکه آن‌ها چه می‌کردند را مجلس مطلع نمی‌شد.

رئیس نهاد قانونگذاری کشور با بیان اینکه تلاش شد همه اطلاعات مربوط به بودجه سال‌های گذشته را در سامانه‌ای جمع آوری شوند، عنوان کرد: از روزی که دولت لایحه بودجه ۱۴۰۲ را به مجلس ارائه کرد، آن را در سامانه بارگذاری کردیم و سایر بودجه‌ها و عملکرد‌ها را حتی از سال ۹۵ در این سیستم قرار دادیم و مرتب چک کردیم که هر تغییری در کمیسیون تلفیق و صحن انجام شد به صورت روزانه در آن اعمال شود و در نهایت به جداول رسیدیم.

قالیباف درباره ابلاغ قانون بودجه به صورت کتاب به دولت برای اجرا اظهار داشت: برای نخستین بار، دولت مکلف شده است از طریق سازمان برنامه و بودجه، بعد از تخصیص هر ردیف و هر اقدامی که در بودجه مصوب شده است، موضوع را در این سیستم نیز بارگذاری کند؛ لذا می‌توانیم گزارش هفتگی و ماهانه درباره تخصیص اعتبارات را در کمیسیون‌ها و صحن مجلس داشته باشیم و بر آن نظارت کنیم.

در ابتدای این جلسه رؤسای کمیسیون‌های تخصصی و اعضای هیأت رئیسه مجلس دغدغه‌ها و مسائل خود را پیرامون موضوعات مختلف کشور مطرح کردند که مهم‌ترین آن‌ها درباره اهمیت اولویت بندی اقدامات مجلس در سال پایانی آن، پیگیری نحوه اجرای قوانین مصوب مجلس در دولت، اجرای دقیق رتبه بندی فرهنگیان و سایر قوانین مهمی که مجلس به تصویب رسانده، توجه ویژه به بخش کشاورزی، عدم دخالت مجمع تشخیص مصلحت در مصوبات مجلس، ضرورت محرومیت زدایی و رسیدگی به معیشت مردم بود.

همچنین در این نشست سیدشمس الدین حسینی رئیس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۲ نیز گزارشی از عملکرد این کمیسیون بعد از تغییراتی که مجمع تشخیص مصلحت نظام در مصوبه نهایی مجلس در خصوص بودجه اعمال کرد، ارائه داد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->