وزارت دفاع روسیه: اوکراین آتش‌بس را ۱۴۰۴۳ بار نقض کرد حماس: آزادی اسیر آمریکایی مقدمه آتش بس دائم است خبرنگار تلویزیون صهیونیستی اذعان کرد: آزادی الکساندر برای اسرائیل خسارت‌بار است بیانیه حماس درباره آزادی یک اسیر آمریکایی-صهیونیستی (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) بازدید سرلشکر باقری از کارخانجات نیروی دریایی ارتش در بندرعباس+تصاویر آمریکا و چین به توافق تجاری دست یافتند وزیر خارجه قطر: اطمینان داریم که امکان توافق میان ایران و آمریکا وجود دارد پزشکیان: کنارگذاشتن تأسیسات هسته‌ای قابل‌قبول نیست زلنسکی: منتظر دیدار با پوتین در ترکیه هستم مدنی‌زاده، گزینه وزارت اقتصاد، هفته آینده به مجلس می‌رود اژه‌ای در منزل شهید رئیسی حضور یافت روایت وزیر خارجه عمان از دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا عراقچی: غنی‌سازی حتماً باید ادامه پیدا کند | در موضوعات اختلافی به هم خیلی نزدیک شدیم+ فیلم روایت مقام آمریکایی از دور چهارم مذاکرات با ایران ۲۵ فلسطینی طی ساعات گذشته در غزه به شهادت رسیدند (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه: زمان و مکان دور پنجم مذاکرات ایران و آمریکا توسط هماهنگ‌کننده عمانی اعلام می‌شود ایران زیباست | چای ایرانی دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا در عمان به پایان رسید+فیلم (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقاد عراقچی از سیاست‌های راهبردی کشور‌های اروپایی | رکود فعلی اروپا در حال آسیب رساندن به تمامی طرفین است انتقال تیپ چتربازان رژیم صهیونیستی از سوریه به مرز‌های غزه سخنگوی وزارت خارجه: ایران آماده است به تعامل دیپلماتیک خود ادامه دهد بقائی: مذاکرات با تبادل پیام از طریق وزیر خارجه عمان ادامه دارد توافقات تهران-تاشکند برای ارتقای سطح همکاری‌ها اکونومیست: احتمالا شمار شهدای جنگ غزه ۱۰۹ هزار نفر باشد اعضای فراکسیون مستقلین مجلس با رئیس‌جمهور دیدار خواهند کرد روایت یک دیدار | اشرف گرامی از دومین تجربه حضورش به عنوان یکی از نمایندگان جامعه کارگری نزد مقام معظم رهبری می‌گوید تاکنون ۱۵۰۰ فلسطینی در جنگ غزه بینایی خود را از دست داده‌اند معرفی وزیر اقتصاد به مجلس به تعویق افتاد
سرخط خبرها

قالیباف: سازمان برنامه و بودجه مکلف به بارگذاری میزان تخصیص‌ها در سامانه شد

  • کد خبر: ۱۵۷۲۷۳
  • ۱۵ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۲:۰۳
قالیباف: سازمان برنامه و بودجه مکلف به بارگذاری میزان تخصیص‌ها در سامانه شد
رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اشکالات جدی در اجرای سند مالی کشور در سال‌های گذشته گفت: سازمان برنامه و بودجه ملکف شد بعد از تخصیص هر ردیف و هر اقدامی در بودجه آن را به مجلس گزارش کند و برای آن سامانه ای طراحی شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدباقر قالیباف سه شنبه شب در نخستین نشست شورای هماهنگی مجلس شورای اسلامی در سال جدید افزود: بودجه امسال نسبت به سال‌های گذشته بر اساس تدبیر رهبر معظم انقلاب مبنی براین که سقف بودجه نباید تغییر کند، در مجلس ۳.۹ درصد و با تغییر در مجمع در نهایت حدود پنج درصد تغییر داشت که این میزان تغییر غیرقابل مقایسه با سال‌های دیگر است.

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: تقریبا همه وزرا که برای دیدار نوروزی به مجلس آمدند از اصلاحات بودجه راضی بوده و و صراحتا تاکید داشتند که مجلس توانسته ایرادات موجود در لایحه بودجه را رفع کند.

وی با اشاره به مهم‌ترین اقدام مجلس در خصوص بررسی بودجه عنوان کرد: در بیش از ۴۰ سال گذشته دولت‌ها لایحه را ارائه می‌کردند و مجلس بعد از اعمال تغییراتی، آن را در قالب قانون بودجه به سازمان برنامه و بودجه ارسال می‌کرد؛ که در جداول اعمال کند، اما اینکه آن‌ها چه می‌کردند را مجلس مطلع نمی‌شد.

رئیس نهاد قانونگذاری کشور با بیان اینکه تلاش شد همه اطلاعات مربوط به بودجه سال‌های گذشته را در سامانه‌ای جمع آوری شوند، عنوان کرد: از روزی که دولت لایحه بودجه ۱۴۰۲ را به مجلس ارائه کرد، آن را در سامانه بارگذاری کردیم و سایر بودجه‌ها و عملکرد‌ها را حتی از سال ۹۵ در این سیستم قرار دادیم و مرتب چک کردیم که هر تغییری در کمیسیون تلفیق و صحن انجام شد به صورت روزانه در آن اعمال شود و در نهایت به جداول رسیدیم.

قالیباف درباره ابلاغ قانون بودجه به صورت کتاب به دولت برای اجرا اظهار داشت: برای نخستین بار، دولت مکلف شده است از طریق سازمان برنامه و بودجه، بعد از تخصیص هر ردیف و هر اقدامی که در بودجه مصوب شده است، موضوع را در این سیستم نیز بارگذاری کند؛ لذا می‌توانیم گزارش هفتگی و ماهانه درباره تخصیص اعتبارات را در کمیسیون‌ها و صحن مجلس داشته باشیم و بر آن نظارت کنیم.

در ابتدای این جلسه رؤسای کمیسیون‌های تخصصی و اعضای هیأت رئیسه مجلس دغدغه‌ها و مسائل خود را پیرامون موضوعات مختلف کشور مطرح کردند که مهم‌ترین آن‌ها درباره اهمیت اولویت بندی اقدامات مجلس در سال پایانی آن، پیگیری نحوه اجرای قوانین مصوب مجلس در دولت، اجرای دقیق رتبه بندی فرهنگیان و سایر قوانین مهمی که مجلس به تصویب رسانده، توجه ویژه به بخش کشاورزی، عدم دخالت مجمع تشخیص مصلحت در مصوبات مجلس، ضرورت محرومیت زدایی و رسیدگی به معیشت مردم بود.

همچنین در این نشست سیدشمس الدین حسینی رئیس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۲ نیز گزارشی از عملکرد این کمیسیون بعد از تغییراتی که مجمع تشخیص مصلحت نظام در مصوبه نهایی مجلس در خصوص بودجه اعمال کرد، ارائه داد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->