تغییر تیتراژ ابتدایی فصل دوم سریال The Last of Us بعد از اتفاقات دردناک قسمت دوم! + فیلم و عکس گوشی CMF Phone 2 Pro ناتینگ رونمایی شد + مشخصات و قیمت ویدئو | مقایسه ظاهری گلکسی S۲۵ Edge با گلکسی S۲۵ اولترا و آیفون ۱۶ توضیحات ایرانسل درباره اختلال سیم‌کارت‌های دائمی (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) چالش‌های استارتاپ‌های شهر معاون وزیر ارتباطات از حمله سایبری به زیرساخت‌های کشور خبر داد اختلال در خطوط دائمی ایرانسل مشهد|کاربران با پیام «عدم پرداخت قبض» مواجه شدند (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) اثرات مخرب رفتارهای ناسالم مانند سیگار کشیدن از چندسالگی آشکار می‌شود؟ چرا هوش مصنوعی به این زودی‌ها نمی‌تواند جای انسان‌ها را در مشاغل بگیرد؟ | محققان پاسخ می‌دهند نکاتی درباره شکل و رنگ دود انفجار بندر عباس + عکس و فیلم گوگل ترنسلیت به قابلیت یادگیری زبان مجهز می‌شود GTA 6 نیامده، دو رکورد دیگر را شکست + جزئیات تاریخ انتشار ساخت نوعی رنگ ضدعفونی‌ کننده برای بیمارستان‌ها تلسکوپ فضایی هابل با چهار تصویر جدید و زیبا ۳۵ سالگی‌اش را جشن گرفت پرسپولیس تنها نماینده ایران در مسابقات Efootball لیگ نخبگان آسیا تریلر جدید بازی Ghost of Yotei منتشر شد + زمان انتشار صورت خندان آسمان شب | زمان و شیوه رصد آرایش نادر ماه و زهره و زحل نتایج یک تحقیق جدید: کلاغ‌ها هندسه می‌فهمند! اولین شبکه ۱۰G جهان با سرعت دانلود ۱۰ گیگابیت‌برثانیه در چین راه‌اندازی شد ۲۵ درصد نسل Z فکر می‌کنند هوش مصنوعی خودآگاه شده است تسهیل‌گری سازمان تنظیم مقررات در زمینه هوش مصنوعی
سرخط خبرها

مرکز توسعه تجارت الکترونیکی: بیش از ۱۵ هزار کسب‌وکار خُرد اینماد بدون ستاره دارند

  • کد خبر: ۱۵۷۷۷۳
  • ۱۹ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۱
مرکز توسعه تجارت الکترونیکی: بیش از ۱۵ هزار کسب‌وکار خُرد اینماد بدون ستاره دارند
به گفته‌ سرپرست مرکز توسعه تجارت الکترونیکی، بیش از ۱۵ هزار کسب‌وکار خرد اینماد بدون ستاره دارند.

به گزارش شهرآرانیوز - امین کلاهدوزان اعلام کرد بر اساس گزارش فصل زمستان ۱۴۰۱ روزانه بیش از ۱۰۰ اینماد به‌طور خودکار از طریق وب‌سرویس پرداختیار‌ها اعطا می‌شود و تعداد کسب‌وکار‌های خرد دارای اینماد بدون ستاره از مرز ۱۵ هزار عبور کرده است. اکثر این کسب‌وکار‌ها تا پیش از طرح اینماد بدون ستاره امکان ثبت و استفاده از مزایای داشتن مجوز قانونی را نداشتند.

الزام اینماد کسب‌وکار‌های اینترنتی برای پرداختیار‌ها آذر ۱۴۰۰ اجرایی شد و اینماد بدون ستاره راهکاری بود که از سوی بخش خصوصی برای کسب‌وکار‌های خرد مطرح شد. کلاهدوزان در گفتگو با ایرنا گفت: «اینماد بدون ستاره در واقع فرایند ساده‌شده اعطای نماد تجارت الکترونیکی برای کسب‌وکار‌های خرد است که به عنوان اولین تجربه مجوز ثبت‌محور در کشور صرفاً با احراز هویت و دامنه عملیاتی شده و ظرف چند دقیقه قابل دریافت است.»

او در مورد تعریف کسب‌وکار خرد به کسب‌وکار‌هایی اشاره کرد که تعداد و مجموع مبلغ تراکنش‌هایشان در ماه کمتر از ۱۰۰ عدد و ۱۰۰ میلیون تومان باشد که به صورت سیستمی کنترل می‌شود. اگر کسب‌وکار خردی از این سطح تعیین شده فراتر برود موظف است ظرف ۱۰ روز مراحل کامل دریافت اینماد و اینماد ستاره‌دار را طی کند: «طی بررسی‌های انجام‌شده، کمتر از یک درصد کسب‌وکار‌ها از سطح فعالیت مجاز عبور کرده‌اند.»

از زمانی که داشتن اینماد اجباری شد، مخالفت‌های زیادی از سوی استارتاپ‌ها، کسب‌وکار‌های اینترنتی و فعالان حوزه اقتصاد دیجیتال در مورد آن صورت گرفت. حتی سازمان نصر تهران آذر ماه ۱۴۰۱ در بیانیه‌ای نوشت که اجباری شدن اینماد برخلاف مصوبات مجلس است: «ایجاد یک سامانه‌ی مجوزبنیان فراگیر جدید و تغییر ماهیت اینماد از یک نشان اعتباربخش اختیاری به رگولاتور کسب‌وکار‌های فضای مجازی، تبعات جدی در فرایند توسعه‌ی نوآوری و گسترش کسب‌و‌کار‌های خرد و نوآورانه داشته است.».

اما در نهایت شاپرک و بانک مرکزی با حمایت وزارت صمت بر این تصمیم پافشاری کردند و فقط برای کسب‌وکار‌های خرد این تخفیف را قائل شدند که بتوانند در روندی ساده‌تر اینماد بدون ستاره داشته باشند. هرچند همان زمان هم کارشناسان می‌گفتند که در عمل محدودیت‌های این‌چنینی راه به مقصد مد نظر مرکز که نظارت است نخواهد برد و از مقصود اصلی آن که اطمینان‌آوری برای پرداخت الکترونیکی و خرید اینترنتی است جا خواهد ماند.

کلاهدوزان عبور کسب‌وکار‌های اینترنتی دارای اینماد بدون ستاره از مرز ۱۵ هزار را نشان استقبال می‌داند. اما در شرایطی که دریافت اینماد اجباری شده، مشخص نیست استقبال چه معنایی دارد.

منبع: زومیت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->