کشف بیش از سه‌هزار قرص و داروی ممنوعه از یک عطاری در بولوار توس مشهد + فیلم بازی جرئت‌و‌حقیقت از دندان‌ساز یک زورگیر حرفه‌ای ساخت دستگیری جمشید ژاپنی، سرکرده باند لاشخورها بریدن گلوی زن در حمام خانه‌اش و فاش شدن رابطه پنهانی آتش‌سوزی انبار مواد غذایی در خیابان مصلی مشهد (۲ مرداد ۱۴۰۳) قتل درپی درگیری خانوادگی مقابل دادسرا موادفروش حرفه‌ای در پوشش مسافربر به دام پلیس افتاد (۲ مرداد ۱۴۰۳) جنایت‌های تکان دهنده مرد قصاب در مشهد خودکشی پس از شلیک خونین به همسر در خیابان‌ حریق منزل مسکونی در بلوار توس مشهد (۲ مرداد ۱۴۰۳) آیا همه زندانیان می‌توانند از پابند الکترونیک استفاده کنند؟ منع بیماران مبتلا به سرطان از سفر زیارتی اربعین تصادف رانندگی در بزرگراه پیامبر اعظم مشهد یک مصدوم بر جای گذاشت (۲ مرداد ۱۴۰۳) تغذیۀ سالم راهی برای افزایش ایمنی بدن در برابر هوای آلوده طراحی کیت تشخیص «مننژیت» پژوهشگران مشهدی آیا ادارات استان اصفهان روز پنجشنبه (۴ مرداد ۱۴۰۳) تعطیل است؟ کشف ۱۹ هزار لیتر سوخت قاچاق توسط مرزبانان خراسان رضوی بارش باران تابستانی در جاده‌های خراسان رضوی + فیلم (۲ مرداد ۱۴۰۳) آتش‌نشانان مشهدی مانع انفجار نشت الکل در شهرک صنعتی شدند (۲ مرداد ۱۴۰۳) تاکنون ۲۵۰۰ نفر به اداره گذرنامه خراسان رضوی مراجعه کردند | سریعترین راه صدور گذرنامه با اپلیکیشن «پلیس من» جزئیات تازه از جنایت تولیدکننده پادکست در کانادا | چرا راوی «آخرین شاهد» همسرش را به قتل رساند؟ جزئیات تعطیلی چهارساعته واحد‌های صنفی مشهد از ۳ مرداد ۱۴۰۳ تا ۲۰ روز آینده | تابلو‌های تبلیغاتی اصناف خاموش شود
سرخط خبرها

از مشخص نبودن مبنای تعرفه ها تا وعده های مسئولان؛ پرستاران چه می گویند؟

  • کد خبر: ۱۵۷۷۹۵
  • ۱۹ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۹
از مشخص نبودن مبنای تعرفه ها تا وعده های مسئولان؛ پرستاران چه می گویند؟
تجمع دوباره پرستاران مشهدی مقابل استانداری خراسان رضوی در حالی صبح امروز شنبه ،صورت گرفت که آنان بیش از آنکه امیدوار به رفع مشکل باشند، نگرانی خود را بابت عدم پرداخت مطالباتشان اعلام کردند.

به گزارش شهرآرانیوز ، تعدادی از پرستاران مراکز درمانی مشهد ، امروز با حضور در مقابل استانداری خراسان رضوی نسبت به محاسبه مبالغ دریافتی خود و تعیین میزان ضرایب دستمزدهای خود،برای دومین بار دست به تجمع زدند تا بتوانند از طریق مسئولین این مشکل خود را حل نمایند.

یکی از پرستاران حاضر در جمع گفت: با آنکه مبنای مشخصی برای تعرفه‌های پرستاری اعلام نشده است، اما قرار بر این بوده است قیمت گذاری از حداقل ۷ تا حداکثر ۳۰ میلیون تومان باشد.

وی ادامه داد:، اما برخلاف این مسئله، اولین واریزی از صفر تا ۱۰۰ هزار تومان بوده است و قول داده بودند در واریزی جدید این مشکل رفع شود؛ اما متاسفانه تغییری حاصل نشد.

پرستار دیگری که در این جمع حضور داشت تا انتقاد از پرداخت‌ها به پرستاران شب کار عنوان کرد: براساس شیفت ها، کمترین پرداختی برای ما شب کار‌ها بوده است و هیچ ضریبی به ما تعلق نگرفته است و همین باعث شده است که دریافتی ما بسیار کم باشد.

این پرستار با گلایه از رفتار برخی مدیران دانشگاه گفت: به اتفاق چند تن از همکارانمان در بیمارستان شریعتی، رونوشتی از درخواست مان را به دکتر صالحی مقدم دادیم؛ اما در کمال تعجب از دفتر ایشان اخراج شدیم.

یکی دیگر از حاضران گفت: ما اولین مرکز درمانی‌ای بودیم که برای مقاله با کرونا آماده شدیم و زحمات زیادی هم کشیدیم، اما کارانه دریافتی ما ۳۰ هزار تومان و کارانه یکی دیگر از مراکز درمانی که برای کودکان می‌باشد، یک میلیون تومان واریز شده است.

پرستاران دیگری نیز در این گفتگو حاضر بودند که یکی از آن‌ها با انتقاد از وضع موجود تصریح کرد: ما مشکلی با دریافتی همکاران خود نداریم؛ بلکه ایراد اساسی ما به طرحی است که در حال اجراست؛ انگار آقایان خواسته اند ثابت کنند پس از ۱۵ سال فقط این قانون را اجرا کرده ایم.

وی ادامه داد: در جلسه امروز با مسئولان استانداری از اضافه کار ساعتی ۱۵ هزار تومان گلایه کردیم که حتی همین آقایان هم متعجب شدند و ابراز تجعب کردند. متاسفانه پرداخت‌های دانشگاه در شرایطی اسف بار است و ما حتی حق لباسمان را هم که یک میلیون تومان است دریافت نکرده ایم.

این پرستار اعلام کرد: چهارشنبه گذشاته هم جلسه‌ای با همکاران بیمارستان‌های قائم (عج) و امام رضا (ع) برگزار کرده بودند، ولی ثمری نداشت؛ متاسفانه معاون محترم درمان دانشگاه فقط وعده می‌دهند و هیچ حمایتی نمی‌شود. با این حال مسئولان استانداری وعده دادند که دوشنبه هفته جاری دیداری با فعالان صنفی و مسئولان دانشگاه برگزار کنند تا به مشکلات ما رسیدگی شود. البته چندان امیدوار به تغییر نیستیم.

پرستار اورژانس پیش درمانی مشهد، یکی دیگر از کسانی بود که با ما گفتگو کرد. به گفته این پرستار، براساس قانون مجلس شورای اسلامی، بسته‌های خدمتی استاندارد برای جامعه پرستاران پیش بینی شده است و متاسفانه وزارت بهداشت با تفسیری حق به جانب، ارائه این بسته‌ها را مبتنی بر تخت عنوان کرده است؛ این در حالی است که بسته‌ها باید براساس خدمت باشد و در اینجا، اجحاف بزرگی به پرستاران اورژانس می‌شود.

وی ادامه داد: در نظام بازتوزیع درآمدها، مقرر شده است از محل درآمد حاصل از تعرفه، ۳ درصد به پرستاران اورژانس اختصاص یابد؛ این در حالی است که حدود ۱۰ درصد از جمعیت پرستاران در اورژانس مشغول به فعالیت هستند و روش مذکور ضمن آنکه ابهامات زیادی دارد، به هیچ عنوان کافی نیست و مشکلات ما را برطرف نمی‌کند.

این پرستار اورژانس یادآور شد: اضافه کار اجباری تا ۱۷۵ ساعت که ساعتی ۱۵ هزار تومان می‌باشد اصلا کمکی به ما نمی‌کند و از سوی دیگر، فوق العاده خاصی که وزارتخانه باید از محل درآمد‌های خود بدهد نیز پرداخت نمی‌شود؛ زیرا هربار که درخواست خود را مطرح کردیم عنوان شده است که درآمدی نداشته ایم.

گفتنی است قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری پس از ۱۵ سال به اجرا درآمد که با توجه به اشکالاتی که در شیوه پرداخت‌ها صورت گرفته است، سبب گلایه پرستاران مشهدی شد. گفته می‌شود در سال ۱۴۰۱ تصویب شد تعرفه به صورت سه ماه علی‌الحساب پرداخت شود که البته پس از پرداخت، اعتراضاتی را به دنبال داشت و تجمع اعتراضی صبح امروز هم نسبت به پرداخت ۹ ماه باقیمانده سال گذشته بوده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->