آتش به جان طبیعت حفاظت شده ایلام افتاد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکورهای تجربی، هنر و زبان‌های خارجی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی
سرخط خبرها

از مشخص نبودن مبنای تعرفه ها تا وعده های مسئولان؛ پرستاران چه می گویند؟

  • کد خبر: ۱۵۷۷۹۵
  • ۱۹ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۹
از مشخص نبودن مبنای تعرفه ها تا وعده های مسئولان؛ پرستاران چه می گویند؟
تجمع دوباره پرستاران مشهدی مقابل استانداری خراسان رضوی در حالی صبح امروز شنبه ،صورت گرفت که آنان بیش از آنکه امیدوار به رفع مشکل باشند، نگرانی خود را بابت عدم پرداخت مطالباتشان اعلام کردند.

به گزارش شهرآرانیوز ، تعدادی از پرستاران مراکز درمانی مشهد ، امروز با حضور در مقابل استانداری خراسان رضوی نسبت به محاسبه مبالغ دریافتی خود و تعیین میزان ضرایب دستمزدهای خود،برای دومین بار دست به تجمع زدند تا بتوانند از طریق مسئولین این مشکل خود را حل نمایند.

یکی از پرستاران حاضر در جمع گفت: با آنکه مبنای مشخصی برای تعرفه‌های پرستاری اعلام نشده است، اما قرار بر این بوده است قیمت گذاری از حداقل ۷ تا حداکثر ۳۰ میلیون تومان باشد.

وی ادامه داد:، اما برخلاف این مسئله، اولین واریزی از صفر تا ۱۰۰ هزار تومان بوده است و قول داده بودند در واریزی جدید این مشکل رفع شود؛ اما متاسفانه تغییری حاصل نشد.

پرستار دیگری که در این جمع حضور داشت تا انتقاد از پرداخت‌ها به پرستاران شب کار عنوان کرد: براساس شیفت ها، کمترین پرداختی برای ما شب کار‌ها بوده است و هیچ ضریبی به ما تعلق نگرفته است و همین باعث شده است که دریافتی ما بسیار کم باشد.

این پرستار با گلایه از رفتار برخی مدیران دانشگاه گفت: به اتفاق چند تن از همکارانمان در بیمارستان شریعتی، رونوشتی از درخواست مان را به دکتر صالحی مقدم دادیم؛ اما در کمال تعجب از دفتر ایشان اخراج شدیم.

یکی دیگر از حاضران گفت: ما اولین مرکز درمانی‌ای بودیم که برای مقاله با کرونا آماده شدیم و زحمات زیادی هم کشیدیم، اما کارانه دریافتی ما ۳۰ هزار تومان و کارانه یکی دیگر از مراکز درمانی که برای کودکان می‌باشد، یک میلیون تومان واریز شده است.

پرستاران دیگری نیز در این گفتگو حاضر بودند که یکی از آن‌ها با انتقاد از وضع موجود تصریح کرد: ما مشکلی با دریافتی همکاران خود نداریم؛ بلکه ایراد اساسی ما به طرحی است که در حال اجراست؛ انگار آقایان خواسته اند ثابت کنند پس از ۱۵ سال فقط این قانون را اجرا کرده ایم.

وی ادامه داد: در جلسه امروز با مسئولان استانداری از اضافه کار ساعتی ۱۵ هزار تومان گلایه کردیم که حتی همین آقایان هم متعجب شدند و ابراز تجعب کردند. متاسفانه پرداخت‌های دانشگاه در شرایطی اسف بار است و ما حتی حق لباسمان را هم که یک میلیون تومان است دریافت نکرده ایم.

این پرستار اعلام کرد: چهارشنبه گذشاته هم جلسه‌ای با همکاران بیمارستان‌های قائم (عج) و امام رضا (ع) برگزار کرده بودند، ولی ثمری نداشت؛ متاسفانه معاون محترم درمان دانشگاه فقط وعده می‌دهند و هیچ حمایتی نمی‌شود. با این حال مسئولان استانداری وعده دادند که دوشنبه هفته جاری دیداری با فعالان صنفی و مسئولان دانشگاه برگزار کنند تا به مشکلات ما رسیدگی شود. البته چندان امیدوار به تغییر نیستیم.

پرستار اورژانس پیش درمانی مشهد، یکی دیگر از کسانی بود که با ما گفتگو کرد. به گفته این پرستار، براساس قانون مجلس شورای اسلامی، بسته‌های خدمتی استاندارد برای جامعه پرستاران پیش بینی شده است و متاسفانه وزارت بهداشت با تفسیری حق به جانب، ارائه این بسته‌ها را مبتنی بر تخت عنوان کرده است؛ این در حالی است که بسته‌ها باید براساس خدمت باشد و در اینجا، اجحاف بزرگی به پرستاران اورژانس می‌شود.

وی ادامه داد: در نظام بازتوزیع درآمدها، مقرر شده است از محل درآمد حاصل از تعرفه، ۳ درصد به پرستاران اورژانس اختصاص یابد؛ این در حالی است که حدود ۱۰ درصد از جمعیت پرستاران در اورژانس مشغول به فعالیت هستند و روش مذکور ضمن آنکه ابهامات زیادی دارد، به هیچ عنوان کافی نیست و مشکلات ما را برطرف نمی‌کند.

این پرستار اورژانس یادآور شد: اضافه کار اجباری تا ۱۷۵ ساعت که ساعتی ۱۵ هزار تومان می‌باشد اصلا کمکی به ما نمی‌کند و از سوی دیگر، فوق العاده خاصی که وزارتخانه باید از محل درآمد‌های خود بدهد نیز پرداخت نمی‌شود؛ زیرا هربار که درخواست خود را مطرح کردیم عنوان شده است که درآمدی نداشته ایم.

گفتنی است قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری پس از ۱۵ سال به اجرا درآمد که با توجه به اشکالاتی که در شیوه پرداخت‌ها صورت گرفته است، سبب گلایه پرستاران مشهدی شد. گفته می‌شود در سال ۱۴۰۱ تصویب شد تعرفه به صورت سه ماه علی‌الحساب پرداخت شود که البته پس از پرداخت، اعتراضاتی را به دنبال داشت و تجمع اعتراضی صبح امروز هم نسبت به پرداخت ۹ ماه باقیمانده سال گذشته بوده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->