فصل چهارم «زخم کاری» چگونه به پایان می‌رسد؟ + فیلم جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در مسیر تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان» مروری بر تازه‌ترین اخبار و اتفاقات چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فیلم‌ها و چهره‌های برتر یک تن از پنج تن قائمه ادبیات خراسان | از چاپ تازه دیوان غلامرضا قدسی‌ رونمایی شد حضور «رابرت پتینسون» در فیلم جدید کریستوفر نولان فصل جدید «عصر خانواده» با اجرای «محیا اسناوندی» در شبکه دو + زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (یکم و دوم آذر ۱۴۰۳) + زمان پخش حسام خلیل‌نژاد: دلیل حضورم در «بی‌پایان» اسم «شهید طهرانی‌مقدم» بود نوید محمدزاده «هیوشیما» را روی صحنه می‌برد
سرخط خبرها

برگزاری اختتامیه جشنواره رادیویی «پژواک» در اردیبهشت ۱۴۰۲

  • کد خبر: ۱۵۸۳۴۸
  • ۲۲ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۱
برگزاری اختتامیه جشنواره رادیویی «پژواک» در اردیبهشت ۱۴۰۲
اردیبهشت آیین اختتامیه جشنواره مستند رادیویی پژواک برگزار خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علی بخشی‌زاده معاون صدا با اشاره به اینکه تجربه مستندسازی در رادیو یک دانش کلان بود که نیاز داشت به تخصصی‌ترین شکل ممکن در بیاید، تصریح کرد: برگزاری جشنواره پژواک همان بستر رودخانه‌ای است که می‌تواند این جریان فکری را به دریای دانش برنامه‌سازی تخصصی رادیو برساند. با برگزاری این جشنواره تلاش کردیم برنامه‌سازی را چه از منظر ساختار و چه از منظر موضوع، تخصصی‌تر کرده که ماحصل آن تجربه‌اندوزی و مهارت‌آموزی است.

معاون صدا تاکید کرد: جشنواره پژواک، هم در حوزه ترویج و تبیین ساختار‌های مستندسازی، به شکل تخصصی، توانست مسیر جدیدی را ایجاد کند و هم از نکاه موضوعی، توانست مناظر جدیدی را برای مخاطب نمایان سازد.

بخشی زاده افزود: در دومین جشنواره ملی پژواک کوشش کردیم که نهضتی برای مستندسازی رادیو بنا کنیم که چکیده‌ای از تجربیات، مهارت‌ها و دانش برنامه‌سازی مستند را در خود بپروراند و پژواک، به گمان من افشره‌ای از این دانش گرانبها برای نسل آینده رسانه ملی است.

اختتامیه دومین جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک با هدف شناسایی و معرفی استعداد‌های حوزه مستند، ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲ در سالن همایش‌های بین‌المللی صداوسیما برگزار می‌شود.

هدف از برگزاری این جشنواره، احیای ساختار و ارتقای جایگاه مستند در برنامه‌های رادیویی و آموزش و بازآموزی مهارت‌های مستندسازی رادیویی است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->