جایزه نوبل ادبیات سال ۲۰۲۵ به «لاسلو کراسناهورکایی» اهل مجارستان رسید مجموعه نمایشی «دو نفره‌ها» در رادیو + زمان پخش انتشار دوبله فیلم «چهار شگفت‌انگیز: اولین قدم‌ها» از فیلیمو مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (جمعه، ۱۸ مهر ۱۴۰۴) برنامه‌های گالری‌های مشهد در روز‌های آتی (۱۷ مهر ۱۴۰۴) انتشار اشعار منتشرنشده «شیموس هینی» برنده نوبل پرواز بر فراز کلمات | درباره ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی و راهکار‌هایی که شما را ترغیب به خواندن می‌کند حکایت بهروز و وصیت سه‌جانبه دبیر هجدهمین جشنواره هنر‌های تجسمی فجر معرفی شد تقدیر از «هوشنگ مرادی کرمانی» به مناسبت هفته کودک نامزد‌های نوبل ادبیات ۲۰۲۵ معرفی شدند تبلور اندیشه‌های مکتب شیعه در هنر استاد محمود فرشچیان فصل دوم «دکستر: رستاخیز» در راه است هماوردیِ تجدد و سنت | گفت‌و‌گو با علی صنعوی درباره ترجمه رمان «زمستان در مادرید» که به جنگ داخلی اسپانیا می‌پردازد برنامه «انارستان» روی شبکه افق کتاب «پستچی پهپادی» در کتابفروشی‌ها
سرخط خبرها

مستند «رویای یک اسب» در راه ایتالیا

  • کد خبر: ۱۵۸۰۹۷
  • ۲۱ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۵
مستند «رویای یک اسب» در راه ایتالیا
مستند «رویای یک اسب» به کارگردانی مرجان خسروی بالدی در هفتادویکمین جشنواره ترنتو شرکت می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مستند «رویای یک اسب» به کارگردانی مرجان خسروی بالدی و تهیه‌کنندگی ساجده سرائی و میلاد خسروی بالدی به هفتادویکمین دوره جشنواره ترنتو در ایتالیا راه یافت.

جشنواره فیلم ترنتو، Trento از سال ۱۹۵۲ آغاز به کارکرده و از جشنواره‌های معتبر و قدیمی بین‌المللی است که هرساله بهترین مستندها، آثار داستانی و فیلم‌های کوتاه را با موضوع کوه‌ها، ماجراجویی و اکتشاف در سراسر جهان را گردهم می‌آورد و به بازگویی رابطه پیچیده و جذاب انسان و طبیعت می‌پردازد.

هفتادویکمین دوره این جشنواره، امسال از ۲۸ آپریل تا ۷ می (۸ الی ۱۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲) به میزبانی شهر ترنتو در کشور ایتالیا برگزار خواهد شد.

«رویای یک اسب» داستان دختر ۱۵ساله عشایری را روایت می‌کند که به دور از فضای مدرن شهری در اندیشه آرزو‌های بزرگی است، آرزو‌هایی فراتر از کوه‌هایی که او را احاطه کرده‌اند.

این مستند کوتاه که ششمین ساخته مرجان خسروی بالدی است پیش‌ازاین جشنواره، موفق به کسب جایزه بهترین فیلم مستند از جشنواره فیلم جنایت و مکافات Crime and Punishment ترکیه و جایزه بهترین کارگردان جوان از جشنواره فیلم‌های کوهستانی تگرنزی Tegernsee آلمان شده و تا کنون در ۱۷ جشنواره معتبر جهانی از جمله بیگ اسکای، کراکف لهستان، نانسی فرانسه، سائوپائولوی برزیل، بلگراد صربستان، شارجه امارات، مذهب امروز ایتالیا و… حضور داشته است.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->