خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴) انصارالله: به یک جنایتکار اجازه تهدید یمن را نمی‌دهیم ۱۳۰ پهپاد اوکراینی فقط در یک شب سرنگون شدند (۹ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۱۰ هزار نظامی صهیونیست در جنگ غزه کشته و زخمی شدند ترامپ به دموکرات‌ها حمله کرد ادعای آمریکا درباره توافقنامه چارچوب دفاعی ۱۰ ساله با هند یک بالگرد در مزرعه‌ای در شمال انگلیس سقوط کرد (۹ آبان ۱۴۰۴) رسوایی خاندان ویندزور به اوج رسید؛ اندرو از سلطنت خلع شد پایان مذاکرات افغانستان و پاکستان در استانبول با توافق بر ادامه آتش‌بس واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای در آمریکا اتحاد کم سابقه ارتش لبنان و حزب‌الله در برابر رژیم اسرائیل جنجال تازه در اسرائیل؛ نامزدی پسر نتانیاهو برای سمت هم‌رتبه وزیر دیدار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن با معاون سیاسی وزارت امور خارجه برگزاری یازدهمین نشست کمیته مشورت‌های راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در مسقط هکرها اسناد سری شرکت اسرائیلی را به فروش گذاشتند سردار سلیمانی: دشمن از روز اول جنگ ۱۲ روزه طعم شکست را چشید تظاهرات گسترده حریدی‌ها در قدس با شعار سربازی نمی‌رویم | پرچم اسرائیل در آتش + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

زیاد النخاله: تا زمان اخراج اشغالگران از فلسطین به مبارزه و مقاومت ادامه می‌دهیم

  • کد خبر: ۱۵۸۷۰۶
  • ۲۵ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۳
زیاد النخاله: تا زمان اخراج اشغالگران از فلسطین به مبارزه و مقاومت ادامه می‌دهیم
دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین با اشاره به اینکه امروز پرچم‌های مقاومت در همه مکان‌ها برافراشته شده تاکید کرد که تا زمان اخراج اشغالگران از فلسطین به مبارزه و مقاومت ادامه خواهیم داد.

به گزارش شهرآرانیوز، «زیاد النخاله» دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در سخنانی به مناسبت روز جهانی قدس اعلام کرد: قدس عنوانی است که فلسطین در آن خلاصه می‌شود و ما این روز بزرگ را جشن می‌گیریم و این مناسبت عظیم را گرامی می‌داریم و در آن بر وحدت امت اسلامی برای قدس و مسجدالاقصی تاکید می‌کنیم.

دبیرکل جنبش جهاد اسلامی در نشست مجازی «منبر قدس» اظهار داشت: امام خمینی (ره) هنگام نام‌گذاری این روز به نام روز قدس، چقدر الهام گرفته بود.

زیاد النخاله تاکید کرد که تا زمان آزادسازی سرزمین خود و پاک کردن قدس از لوث وجود اشغالگران صهیونیست، به مبارزه ادامه می‌دهیم. ملت مبارز فلسطین و قهرمانان مجاهد ما که در سراسر فلسطین و کرانه باختری حضور دارند، امروز سپر قدس هستند.

وی گفت: ما در روز قدس تاکید می‌کنیم که امت ما واحد بوده و پیام آن نیز واحد است و قدس عنوان پیروزی ما خواهد بود. همه عرصه‌های مقاومت بر حضور و حمایت از ملت فلسطین و مقاومت آن‌ها تاکید می‌کند و پرچم‌های مقاومت در همه جا برافراشته شده است. امروز امت اسلامی بار دیگر متوجه می‌شود که سال‌های ذلت و عادی‌سازی با دشمن چقدر سخت و تحقیرآمیز بود. اما اکنون ما به گام‌های مثبت در منطقه برای خاموش کردن آتش نزاعی که آمریکا و رژیم صهیونیستی به پا کرده بودند، خوشبین هستیم.

دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین اظهار داشت: در این مناسبت بزرگ به همه ملت‌های آزاده جهان و به ویژه ملت بزرگ و شجاع و قهرمان فلسطین که همواره در حال مبارزه و جهاد برای دفاع از مسجدالاقصی هستند درود می‌فرستم و روز قدس را به همه آن‌ها تبریک می‌گویم. خدا را شاکریم که دل‌های ملت‌ها را به سمت قدس شریف سوق داده تا برای آزادسازی آن از شر اشغالگران تلاش کنند.

وی تصریح کرد: ما در این روز باشکوه بر وحدت ملت خود برای آزادی قدس و مسجدالاقصی تاکید می‌کنیم. قدس همه تاریخ و جغرافیا را خلاصه کرده و عنوان ظهور امتی می‌شود که به پیروزی و آزادسازی فلسطین و قدس و مسجدالاقصی ایمان دارند.

زیاد النخاله در ادامه به جنایات اشغالگران صهیونیست در مسجدالاقصی علیه فلسطینیان اشاره کرده و اظهار داشت، صحنه‌های جنایات صهیونیست‌های قاتل در مسجدالاقصی، برای اثبات واقعیت موجودیت صهیونیستی کافی است تا همه اعراب و مسلمانان و سایر ملت‌های جهان حقیقت این رژیم اشغالگر را ببینند؛ اشغالگرانی که معتقدند خون آن‌ها از خون دیگر انسان‌ها با ارزش‌تر است.

دبیرکل جهاد اسلامی تاکید کرد که ما به جهاد و مقاومت خود ادامه می‌دهیم؛ تا روزی که جنایتکاران صهیونیست را از سرزمین خودمان بیرون کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->