افزایش ۳۵۰ درصدی فروپاشی روانی صهیونیست‌ها از ترس ایران انهدام ریز پرنده‌های اسرائیل در مشهد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) آغاز‌به‌کار دومین سال هیئت‌رئیسه جدید مجمع نمایندگان خراسان رضوی بقایی در پاسخ به سوال خبرنگار شهرآرانیوز: حمله اسرائیل به تهران، سبب آسیب به منزل سفیر سوئیس شد مجلس هیچ تصمیمی در خصوص خروج از NPT اتخاذ نکرده است اژه‌ای: اگر فردی با رژیم صهیونیستی همکاری کند، با توجه به شرایط جنگی مجازات می‌‌شود فعال‌شدن ایست‌های بازرسی بسیج مردمی و گشت‌های شبانه بقایی: شورای امنیت سازمال ملل دوپهلو حرف می زند و حمله اسرائیل را محکوم نمی‌کند ماجرای دود مشاهده‌ شده در محدوده گمرک سرخس چه بود؟ حجت‌الاسلام پژمان‌فر: دست قدرتمند نیرو‌های مسلح، رژیم صهیونیستی را بیچاره کرد | دیگر مذاکره بی‌فایده است انهدام اهداف متخاصم در اطراف نطنز (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) حمله صهیونیست‌ها به یک نمایشگاه کامیون در کرمانشاه (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) مدنی‌زاده سکان‌دار وزارت اقتصاد شد + فیلم قرارگاه منطقه‌ای شمال شرق نزاجا: آرامش و امنیت مردم برای ما اولویت مطلق است سپاه از شهادت ۲ تن از پاسداران ایجرود در زنجان خبر داد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) موافقت کمیسیون اقتصادی با وزیر پیشنهادی اقتصاد قالیباف: در رابطه با نفوذی‌های داخلی باید هوشمند باشیم | دشمن وحشی خود را پایبند به هیچ خط قرمزی نمی‌داند پزشکیان در مجلس: باید با وحدت و انسجام مقابل تجاوز جنایتکار نسل‌کش ایستاد آخرین وضعیت درمان دریابان شمخانی (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) چراغ سبز کمیسیون اقتصادی مجلس به وزیر پیشنهادی اقتصاد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) حضور پزشکیان در جلسه رأی اعتماد مدنی‌زاده در مجلس (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) گزارش‌ها از حمله به مشهد و فعال شدن پدافند هوایی | شواهد قطعی از حضور جنگنده اسرائیلی در دست نیست واکنش کشور‌های مختلف جهان به جنگ ایران با اسرائیل تشدید بی‌سابقه تنش‌ها | تبادل حملات مستقیم موشکی و پهپادی بین ایران و اسرائیل اطلاعیه شماره۶ سپاه پاسداران درباره عملیات وعده صادق ٣ (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) آغاز موج هشتم حمله ایران به اسرائیل (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم
سرخط خبرها

زیاد النخاله: تا زمان اخراج اشغالگران از فلسطین به مبارزه و مقاومت ادامه می‌دهیم

  • کد خبر: ۱۵۸۷۰۶
  • ۲۵ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۳
زیاد النخاله: تا زمان اخراج اشغالگران از فلسطین به مبارزه و مقاومت ادامه می‌دهیم
دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین با اشاره به اینکه امروز پرچم‌های مقاومت در همه مکان‌ها برافراشته شده تاکید کرد که تا زمان اخراج اشغالگران از فلسطین به مبارزه و مقاومت ادامه خواهیم داد.

به گزارش شهرآرانیوز، «زیاد النخاله» دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در سخنانی به مناسبت روز جهانی قدس اعلام کرد: قدس عنوانی است که فلسطین در آن خلاصه می‌شود و ما این روز بزرگ را جشن می‌گیریم و این مناسبت عظیم را گرامی می‌داریم و در آن بر وحدت امت اسلامی برای قدس و مسجدالاقصی تاکید می‌کنیم.

دبیرکل جنبش جهاد اسلامی در نشست مجازی «منبر قدس» اظهار داشت: امام خمینی (ره) هنگام نام‌گذاری این روز به نام روز قدس، چقدر الهام گرفته بود.

زیاد النخاله تاکید کرد که تا زمان آزادسازی سرزمین خود و پاک کردن قدس از لوث وجود اشغالگران صهیونیست، به مبارزه ادامه می‌دهیم. ملت مبارز فلسطین و قهرمانان مجاهد ما که در سراسر فلسطین و کرانه باختری حضور دارند، امروز سپر قدس هستند.

وی گفت: ما در روز قدس تاکید می‌کنیم که امت ما واحد بوده و پیام آن نیز واحد است و قدس عنوان پیروزی ما خواهد بود. همه عرصه‌های مقاومت بر حضور و حمایت از ملت فلسطین و مقاومت آن‌ها تاکید می‌کند و پرچم‌های مقاومت در همه جا برافراشته شده است. امروز امت اسلامی بار دیگر متوجه می‌شود که سال‌های ذلت و عادی‌سازی با دشمن چقدر سخت و تحقیرآمیز بود. اما اکنون ما به گام‌های مثبت در منطقه برای خاموش کردن آتش نزاعی که آمریکا و رژیم صهیونیستی به پا کرده بودند، خوشبین هستیم.

دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین اظهار داشت: در این مناسبت بزرگ به همه ملت‌های آزاده جهان و به ویژه ملت بزرگ و شجاع و قهرمان فلسطین که همواره در حال مبارزه و جهاد برای دفاع از مسجدالاقصی هستند درود می‌فرستم و روز قدس را به همه آن‌ها تبریک می‌گویم. خدا را شاکریم که دل‌های ملت‌ها را به سمت قدس شریف سوق داده تا برای آزادسازی آن از شر اشغالگران تلاش کنند.

وی تصریح کرد: ما در این روز باشکوه بر وحدت ملت خود برای آزادی قدس و مسجدالاقصی تاکید می‌کنیم. قدس همه تاریخ و جغرافیا را خلاصه کرده و عنوان ظهور امتی می‌شود که به پیروزی و آزادسازی فلسطین و قدس و مسجدالاقصی ایمان دارند.

زیاد النخاله در ادامه به جنایات اشغالگران صهیونیست در مسجدالاقصی علیه فلسطینیان اشاره کرده و اظهار داشت، صحنه‌های جنایات صهیونیست‌های قاتل در مسجدالاقصی، برای اثبات واقعیت موجودیت صهیونیستی کافی است تا همه اعراب و مسلمانان و سایر ملت‌های جهان حقیقت این رژیم اشغالگر را ببینند؛ اشغالگرانی که معتقدند خون آن‌ها از خون دیگر انسان‌ها با ارزش‌تر است.

دبیرکل جهاد اسلامی تاکید کرد که ما به جهاد و مقاومت خود ادامه می‌دهیم؛ تا روزی که جنایتکاران صهیونیست را از سرزمین خودمان بیرون کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->