یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به شمال کرانه باختری معاون استاندار خراسان رضوی: توسعه روابط با استان‌های متناظر در ترکیه پیگیری می‌شود ولایتی: اجلاس خاخام‌های صهیونیست در باکو لغو شد هند موفق به تمدید معافیت تحریمی بندر چابهار از سوی آمریکا شد استاندار خراسان رضوی: مدیریت بهینه منابع در انتخابات پیش رو ضروری است سازمان ملل حملات جدید اسرائیل را به‌شدت محکوم کرد آملی لاریجانی: نتیجه حل مشکلات معیشتی باید سرسفره مردم دیده شود تاکید وزیر کشور بر توسعه روابط با افغانستان ماجرای بازگرداندن بانک آینده به علی انصاری از زبان نماینده مشهد پزشکیان: به دنبال راه‌حل‌های جامع برای مقابله با کم‌آبی هستیم فاز جدید عملیات مقاومت در کرانه باختری | مختصات دقیق مراکز فرماندهی و کنترل در عملیات جدید سرایا القدس ایران، تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد قالیباف: در جریان جنگ ۱۲روزه شدیدترین ضربات نظامی و روانی به اسرائیل وارد شد وزارت امور خارجه، تداوم حملات رژیم صهیونیستی به غزه را شدیدا محکوم کرد حملات مجدد رژیم صهیونیستی به غزه | آتش‌بس مجدد اسرائیل، فقط هفت ساعت دوام آورد (۷ آبان ۱۴۰۴) استقبال فرماندار مشهد از وزیر امور داخلی کشور ترکمنستان ادامه یورش نظامیان صهیونیست به قنیطره سوریه (۷ آبان ۱۴۰۴) تعطیلی دولت ترامپ، ۱۴ میلیارد دلار خسارت به اقتصاد آمریکا می‌زند عراقچی: موشک‌های ما بزرگ‌ترین عامل بازدارندگی و اقتدار ما بودند وزیر کشور: سیاست قطعی ایران، توسعه روابط با همسایگان است گروسی: افزایش غنی‌سازی اورانیوم در ایران مشاهده نشده است درخواست مجدد آمریکا از ارتش لبنان برای خلع سلاح حزب الله قطر: مذاکرات جدی میان آمریکا و ایران می‌تواند به توافقی بهتر منجر شود آژیر خطر در سرزمین‌های اشغالی به صدا درآمد (۷ آبان ۱۴۰۴) نظامیان اسرائیلی به سمت ارتش لبنان آتش گشودند انتخابات سراسری در هلند برگزار شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش برخی کارمندان سازمان‌های بین‌المللی در عملیات جاسوسی علیه یمن افشا شد
سرخط خبرها

سفر هیئت فنی عربستان به مشهدمقدس+ جزئیات

  • کد خبر: ۱۵۸۸۰۶
  • ۲۶ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۳
سفر هیئت فنی عربستان به مشهدمقدس+ جزئیات
هیئت فنی عربستان سعودی در ادامه سفر به ایران برای بازدید از سرکنسولگری عربستان در مشهد مقدس وارد این شهر شد.

به گزارش شهرآرانیوز، هیئت فنی عربستان‌سعودی در ادامه سفر به جمهوری اسلامی ایران روز جمعه (۲۵ فروردین ۱۴۰۲) برای بازدید از سرکنسولگری عربستان در مشهدمقدس و بررسی نحوه بازگشایی آن به مشهد سفر کرد و در فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی نژاد مورد اسقبال محمد بهشتی‌منفرد، رئیس دفتر نمایندگی وزارت امور خارجه در خراسان‌رضوی قرار گرفت.

بهشتی‌منفرد ضمن خوش‌آمد گویی به هیئت عربستان‌سعودی ابراز امیدواری کرد، با فعال‌شدن نمایندگی‌های سیاسی دو کشور روابط این دو کشور مهم و مسلمان در منطقه گسترش یابد و اتباع دو کشور ایران و عربستان بتوانند، چون گذشته به جمهوری اسلامی ایران و عربستان سفر کنند.

در این دیدار "ناصر بن عوض آل غنوم"، رئیس هیئت سعودی از استقبال گرم مسئولان وزارت خارجه ایران و تسهیل روند سفر هیات عربستان به ایران تقدیر و تشکر کرد.  

وی اظهار امیدواری کرد احیای روابط میان دو کشور بزرگ مسلمان در منطقه موجبات خیر و برکت و افزایش همکاری‌ها میان کشور‌های منطقه شود.  

به گزارش شهرآرانیوز، هیئت عربستان‌سعودی در هفته گذشته از سفارت و اماکن دیپلماتیک خود بازدید و متقابلاً هیئت فنی جمهوری اسلامی ایران برای ایجاد مقدمات بازگشایی سفارت جمهوری اسلامی ایران در ریاض، کنسولگری کشورمان در جده و دفتر نمایندگی کشورمان نزد سازمان کنفرانس اسلامی به عربستان سعودی سفر کرد.

براساس این گزارش؛ حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان و فیصل بن فرحان وزیر خارجه عربستان ۱۷ فروردین ماه بود که در پکن با یکدیگر ملاقات کردند. بعد از نشست دوجانبه و گفتگو با یکدیگر در پکن، بیانیه مشترکی را نیز به امضا رساندند. طبق این بیانیه، دو طرف توافق کردند نمایندگی‌های دو کشور طی زمان مورد توافق، بازگشایی شود و اقدامات لازم را برای گشایش سفارت­خانه­‌های دو کشور در ریاض و تهران و  سرکنسولگری­‌های این دو کشور در جده و مشهد صورت دهند.

دو طرف توافق کردند هماهنگی‌های لازم را میان هیئت‌های فنی برای بررسی راه‌های گسترش همکاری میان دو کشور از جمله از سرگیری پرواز‌ها و سفر‌های متقابل هیئت‌های رسمی و بخش خصوصی، تسهیل اعطای روادید برای شهروندان دو کشور از جمله روادید عمره، ادامه دهند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->