نگهداری از ۹۹ کتاب نایاب ترجمه انگلیسی شاهنامه فردوسی در کتابخانه آستان قدس رضوی رییس جمهور در پیامی برای روز فردوسی: زبان فارسی آینه فرهنگ مشترک اقوام ایران زمین است رئیس انجمن آثار و مفاخر کشور: شاهنامه حکیم ابوالقاسم فردوسی شناسنامه‌ای از اصالت و هویت ما است یک کتاب جادویی برای فردوسی در نمایشگاه تهران | شاهنامه سه بعدی ویژه کودکان برای نخستین بار رونمایی شد + فیلم آغاز مراسم بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) علی‌محمد مؤدب: شعر، جان‌پناه تمدن ایرانی است | بازآفرینی فردوسی‌ها مانع اسیدپاشی فرهنگی می‌شود تشویق ۵ دقیقه‌ای برای «ماموریت غیرممکن» تام کروز نقدپذیری به سبک فراستی؛ «هیچی، مزخرف می‌گویند» فروش ۳۵۰ میلیاردی در سی و ششمین نمایشگاه کتاب تهران اعتراض کارکنان جشنواره فیلم کن به وضعیت حقوقی خود نام‌آوران شاهنامه بر روی پرده تبارشناسی آمدند ابراز همدردی و اظهارات رئیس صداوسیما در بازدید از محل انفجار بندر شهید رجایی بندرعباس معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی تأکید کرد: لزوم احیای سازمان کشور‌های فارسی‌زبان با محوریت مشهد معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی: نباید بین هویت ملی و مذهبی تقابل ایجاد کرد | شاهنامه ظرفیتی مغفول در گردشگری فرهنگی رئیس انجمن نسخ خطی ایران از روشی جدید برای تعیین قدمت اسناد خبر داد نقالی، صدای امروزِ فردوسی | گفت‌وگو با پریسا سیمین‌مهر، نقال بین‌المللی شاهنامه فردوسی یاحقی: شاهنامه با نقش‌آفرینی در ساخت هویت فرهنگی ایرانیان، از دیگر آثار متمایز شده است + فیلم
سرخط خبرها

برگزاری دومین جشنواره بین‌المللی «ماه امت» همزمان با عید سعید فطر

  • کد خبر: ۱۵۹۳۲۲
  • ۲۸ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۸
برگزاری دومین جشنواره بین‌المللی «ماه امت» همزمان با عید سعید فطر
معاون فرهنگی و هنری سازمان اجتماعی فرهنگی شهرداری مشهد گفت: دومین جشنواره بین‌المللی «ماه امت» هم‌زمان با ایام عید فطر برگزار می‌شود.
رضا میرزاده
خبرنگار رضا میرزاده
به گزارش شهرآرانیوز،  «یوسف اسماعیل زاده» گفت: سازمان اجتماعی فرهنگی شهرداری مشهد تلاش کرده است از ابتدای ماه مبارک رمضان که مقارن با آغاز سال جدید نیز بود، در هر دهه، یک رویداد و جشنواره در مشهد برگزار شد و در دهه سوم ماه رمضان نیز رویداد «ماه امت» برگزار می شود.

وی افزود: نخستین رویداد فرهنگی بین المللی «ماه امت» سال گذشته با حضور جمعی از هنرمندان کشورهای اسلامی در منطقه گلشهر مشهد برگزار شد و با توجه به استقبال قابل توجهی که از این رویداد به عمل آمد، این رویداد در ماه رمضان امسال و البته در منطقه شهرک شهید باهنر مشهد برگزار می شود.

اسماعیل زاده خاطرنشان کرد: در دومین رویداد ماه امت نیز هنرمندانی از ۵ کشور جهان اسلام و در کنار هنرمندانی از ایران، به اجرای برنامه خواهند پرداخت و همزمان با این برنامه، نمایشگاه صنایع دستی و غذاهای اقوام نیز در برگزار می شود.

وی افزود: با توجه به این که یکی از رویکردهای ما در این رویداد، توجه به عید سعید فطر به عنوان یکی از اعیاد مهم مسلمانان است، زمان این نمایشگاه نیز به گونه ای در نظر گرفته شده که برنامه در ایام عید فطر نیز برای علاقمندان به اجرا در آید.

معاون سازمان اجتماعی فرهنگی شهرداری مشهد خاطرنشان کرد: این رویداد از ۲۹ فروردین ماه لغایت ۸ اردیبهشت ماه از ساعت ۲۰ لغایت ۲۳ در شهرک شهید باهنر برگزار می شود و با توجه به محدودیت مکان، علاقمندان به حضور در این رویداد می توانند عدد ۲ را به سرشماره ۱۰۰۰۱۰۸ ارسال کنند.

وی تاکید کرد: این رویداد، آغاز رویداد بین المللی مشهد خواهد بود که بر اساس مصوبه شورای اسلامی شهر مشهد قرار است امسال در مشهد برگزار شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->