۸ نفر از هر ۱۰۰ نفر جمعیت ایران در سن بالای ۶۵ سال هستند | جوان‌ترین و پیرترین استان‌های کشور کدامند؟ واژگونی قایق مسافربری در نیجریه با ۲۶ کشته آیین نکوداشت فعالان و پیشکسوتان صنعت گردشگری خراسان رضوی برگزار شد| ۶۰درصد اقتصاد استان در بخش خدمات زیارت است + فیلم ثابت ماندن در هر وضعیتی برای مدت طولانی مضر است خرس قهوه‌ای دنا شکار و به آتش کشیده شد! هشدار پلیس فتا درباره شگرد جدید مجرمان سایبری با ابلاغیه جعلی ناخوانا زنان، قربانی اصلی سکته‌های قلبی در استان | طرح غربالگری بیماری‌های قلبی در مراکز بهداشت اجرا می‌شود دادستان مشهد: مزاحمت‌های تلفنی برای سازمان‌های امدادی بین ۱۵ روز تا ۳ ماه حبس خواهد داشت ایست قلبی دانش‌آموز ۱۴ ساله در مدرسه منجر به مرگ او شد | توضیحات رئیس اورژانس درمورد حادثه (۹ مهر ۱۴۰۴) تور گردشگری خودروهای کلاسیک در کاخ نیاوران برگزار می‌شود زرندی: ایمنی ساختمان‌های شهری مصداق رسیدگی به حقوق عامه است چرا بیماران ارتودنسی باید بیشتر به بهداشت دهان توجه کنند؟ وزیر بهداشت خبر داد: توزیع یک و نیم میلیون دوز واکسن آنفلوآنزا تلاشی برای ایجاد حال خوب در سالمندان | سرانه هر نفر در مراکز نگهداری سالمندان کفاف مخارج آن‌ها را نمی‌دهد  از سرگیری فعالیت و امکانات آموزشی صداوسیما برای ترویج عدالت آموزشی + ویدئو استاندار خراسان رضوی: شهرداری مناطق تاریخی در استان تشکیل می‌شود | پروژه پردیس تئاتر مشهد، روی میز بخش خصوصی دو تریلیون دلار، گردش مالی سالیانه گردشگری در دنیا | همه در حوزه گردشگری تکلیف دارند وزیر آموزش و پرورش: توزیع شیر در سال تحصیلی جاری در دستور کار است هدایت تحصیلی از ابتدایی تا پایان دوره متوسطه دوم ادامه خواهد داشت ایجاد فضای «مهر و گفت‌و‌گو» ویژه سالمندان در محلات مشهد کلید خورد استاندار خراسان رضوی: استان‌ها باید متناسب با سهم جمعیتی‌شان در تصمیم‌گیری‌ها سهم داشته باشند اپیدمی خاموش سالمندان | این جمله‌ها عزت‌ نفسشان را نابود می‌کند علائم کم‌شنوایی در سالمندان | یک‌سوم افراد بالای ۶۵ سال، کم‌شنوایی دارند با بازگشت مالباخته از سفر، پلیس مشهد ۲ متهم جوان را به زندان فرستاد | دوستان ناباب همدیگر را لو دادند! پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۹ مهر ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا اواسط هفته آینده  گزارش پرحاشیه درمورد تبعات قانون جوانی جمعیت | دادستانی تهران علیه یک رسانه اعلام جرم کرد ظرفیت بومی خراسان رضوی می‌تواند از فقر جلوگیری کند راهکار مدیریت آتش هورالعظیم و آلودگی شدید اهواز چیست؟
سرخط خبرها

تقاضای قصاص برای زن کودک ربای تهرانی

  • کد خبر: ۱۵۹۷۲۷
  • ۳۰ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۵
تقاضای قصاص برای زن کودک ربای تهرانی
مادر و پدر صحابه هنوز هم با گذشت شش ماه از قتل دردناک فرزندشان داغدار هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، ۱۱ آبان ماه سال گذشته بود که صدای زنگ در خانه زن و مرد بلند شد و صحابه ۳ ساله به همراه برادر ۵ ساله اش به نام عرفان به سمت در دویدند. مادر دلش غنج می‌رفت از دیدن شیطنت بچه هایش و با خنده از آن‌ها خواست از جلوی در کنار بروند.۲ زن جوان در قاب در خانه حاضر شدند و خودشان را نیکوکار معرفی کردند. می‌گفتند می‌خواهند برای بچه‌ها کفش بخرند. از زن جوان خواستند که شماره کفش بچه هایش را به آن‌ها بگویند و مادر صحابه و عرفان به داخل خانه رفت تا کف کفش بچه هایش را نگاهی کند و برگردد. اما وقتی جلوی در برگشت نه خبری از بچه‌ها بود و نه از آن دوزن. سر کوچه دوید و شیون کرد. اما فایده‌ای نداشت. انگار بچه هایش آب شده بودند و در زمین فرو رفته بودند.

رسیدگی به موضوع بلافاصله در دستور کار پلیس قرار گرفت. دو روز تمام یک چشم مادر و پدر صحابه و عرفان اشک بود و یک چشمشان خون! چند بار فردی ناشناس با آن‌ها تماس گرفت و تقاضای یک میلیارد تومان پول کرد، اما دو روز بعد جسد بی جان صحابه به همراه عرفان نیمه جان در بوستان ولایت پیدا شدند.

آن روز وقتی به پدر و مادر صحابه خبر رسید که فرزندانش پیدا شده اند، چشمانش از شادی روشن شد و گمان می‌کرد تا لحظاتی دیگر دخترک شیرین زبانش را در آغوشش می‌فشرد. او فکرش را هم نمی‌کرد جسد سرد و بی جان صحابه؛ سهم او از پایان چشم انتظاری باشد.

عرفان با حال وخیم به بیمارستان منتقل شد و این در حالی بود که تحقیقات بازپرس شعبه ۱۰ دادسرای جنایی تهران نشان می‌داد دلیل وخامت حال عرفان و مرگ صحابه یک چیز است: خوراندن خواب آور و مخدر به بچه ها!

حدس زدن دلیل این کار هم سخت نبود. لابد آدم ربایان می‌خواستند صدای بچه‌ها در نیاید تا به مقصودشان برسند.

یک هفته‌ای از قتل هولناک صحابه ۳ ساله می‌گذشت که گره معمای قتل او با دستگیری آدم ربایان و عاملان قتل باز شد. تحقیقات نشان می‌داد که زن جوان به نام افسانه به همراه دو دخترش و پسر دوستش به نام محسن نقشه کودک ربایی را کشیده بود. دختران افسانه با نقشه مادرشان مقابل خانه مادر صحابه رفته بودند و وقتی او به داخل خانه رفت با موتور محسن، بچه‌ها را به خانه افسانه منتقل کردند. در آنجا افسانه بچه‌ها را مخفی کرد، اما وقتی متوجه حال وخیم آن‌ها شد تصمیم گرفت قید اخاذی یک میلیاردی را بزند و از محسن خواست بچه‌ها را در بوستان ولایت رها کند. افسانه به بچه‌ها مخدر و خواب آور خورانده بود که همین سبب قتل صحابه شد و مهر اتهام قتل روی پرونده افسانه خورد.

افسانه همسایه خانه مادر و پدر صحابه بود و وقتی مادر بچه ها، آن‌ها را بعدازظهر‌ها به پارک نزدیک خانه شان می‌برد، افسانه آن‌ها را می‌دید. مادر صحابه گاهی با همسایه‌ها هم کلام می‌شد. می‌گفت از زندگی اش و فرزندانش راضی است و همیشه شکرگزار است که دستشان به دهانشان می‌رسد. او ۷ فرزند داشت و برای آن‌ها زندگی با آبرویی ساخته بود. همه این‌ها باعث شده بود افسانه گمان کند که آن‌ها ثروتمند هستند و در ازای ربودن فرزندان خردسالش می‌تواند از آن‌ها اخاذی کند.

بعد از بازداشت افسانه و همدستانش، افسانه راهی زندان شد و دختران او و پسر جوان که زیر ۱۸ سال سن دارند به کانون اصلاح و تربیت منتقل شدند. مدتی قبل همدستان افسانه در دادگاه اطفال محاکمه شده و پرداخت جریمه نقدی با احتساب ایام بازداشت شدند.

در همین حال پدر و مادر صحابه روز گذشته با مراجعه به شعبه دهم دادسرای جنایی بار دیگر تقاضای قصاص افسانه را کرده و همچنین از افسانه بابت صدماتی که به عرفان زده بود اعلام شکایت کردند و تقاضای دیه عرفان را کردند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->