۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد از سرگرفته شد | فضای آسمان نیمه شرقی کشور بازگشایی شد (۴ تیر ۱۴۰۴) کولیوند: هنوز تفحص پیکر شهدا ادامه دارد افزایش تقاضا برای عقد در تاریخ‌های رُند انفجار یک منزل مسکونی در بولوار هدایت مشهد با ۷ فوتی و مصدوم | یک کودک و یک زن جان باختند (۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

فعالیت ۱۰۰ تکنسین اورژانس مشهد به مناسبت عید فطر در حرم مطهر رضوی

  • کد خبر: ۱۶۰۱۶۲
  • ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۷:۰۶
فعالیت ۱۰۰ تکنسین اورژانس مشهد به مناسبت عید فطر در حرم مطهر رضوی
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در مأموریت ویژه عید سعید فطر بیش از ۱۰۰ تکنسین اورژانس ۱۱۵ مشهد به همراه ۱۰ دستگاه آمبولانس، ۲ دستگاه اتوبوس آمبولانس و ۲ دستگاه موتورلانس در داخل واطراف حرم مطهر رضوی مستقر هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، علی یزدانی اظهار کرد: مأموریت ویژه روز عید سعید فطر اورژانس ۱۱۵ مشهد از ابتدای صبح روز عید تا بعد از نماز در داخل و اطراف حرم مطهر رضوی اجرا می‌شود و نیروها و تجهیزات این مجموعه در محل‌های معین شده مستقر هستند تا در صورت نیاز خدمت‌رسانی لازم را داشته باشند.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه در این مأموریت ویژه بیش از ۱۰۰ تکنسین اورژانس ۱۱۵ مشهد به همراه ۱۰ دستگاه آمبولانس، ۲ دستگاه اتوبوس آمبولانس و ۲ دستگاه موتورلانس در محل‌های معین شده مستقر هستند، بیان کرد: همچنین به جز موارد اشاره شده تعداد ۱۰ تیم واکنش سریع (نیروی با تجهیزات مورد نیاز احیا) هم در محل برگزاری نماز عید سعید فطر حضور دارند تا اگر مشکلی برای نمازگزارن به‌وجود آمد اقدام به‌موقع توسط این تیم تخصصی صورت پذیرد.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد تاکید کرد: همه ساله یکی از پرجمعیت‌ترین نمازگزاران این روز را در نماز عید سعید فطر حرم مطهر رضوی شاهد هستیم و در روز عید بندگی جمعیت بسیار زیادی از تمامی نقاط کشور و حتی از خارج از کشور به حرم مطهر امام رضا(ع) مشرف می‌شوند و به همین جهت در این روز خاص میزان استقرار نیروها و تجهیزات اورژانس ۱۱۵ را در داخل و اطراف حرم مطهر رضوی افزایش داده‌ایم.

یزدانی افزود: ما به جز ماموریت ویژه نماز عید سعید فطر، از ظرفیت کامل تجهیزات و تکنسین‌ها در ایام تعطیلات پیش‌رو که سفرهای زیادی را به نقاط مختلف کشور از جمله مشهد مقدس شاهد هستیم در پایگاه‌های شهری و جاده‌ای اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد استفاده کرده‌ایم تا اگر زائر و مسافری نیازمند دریافت خدمات اورژانسی بود خدمت مورد نیاز به‌موقع و به‌خوبی ارائه گردد.

وی با تاکید بر اینکه برای اجرای هرچه بهتر مأموریت ویژه ایام عید سعید فطر، هماهنگی لازم را با دیگر مجموعه‌های شهری و استانی داشته‌ایم، گفت: ما در این ایام ضمن حضور کلیه نیروهای اورژانس ۱۱۵ و mcmc در محل خدمت، حضور نماینده اورژانس ۱۱۵ مشهد را در مرکز کنترل ترافیک داریم تا در مواقعی که نیاز به اعزام به مرکز درمانی بود، راحت‌ترین مسیر جهت انتقال فرد بیمار به بیمارستان اعلام شود، هرچند آرزوی قلبی ما سلامتی تمام مردم بوده و اینکه هیچ زائر و مجاوری نیازمند امدادرسانی و دریافت خدمات اورژانسی و درمانی و انتقال به بیمارستان نباشد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->