دو بار اعدام برای قاتل سنگدل و هوسران در دو راهی مشهد-طرقبه | هشدار: خواندن این خبر برای افراد زیر ۱۸ سال و بیماران قلبی توصیه نمی‌شود درخشش ۴ مدال نقره و برنز بر گردن تیم دانش‌آموزی ایران در المپیاد جهانی اقتصاد آتش‌سوزی در نخلستان‌های روستای رُمیله آبادان مهار شد (۶ مرداد ۱۴۰۴) بهره‌مندی ۶.۵ میلیون سالمند از خدمات مستمر دولتی اشعه فرابنفش خورشید در مشهد به شاخص «خطر بسیار زیاد» رسید درخواست طلاق از مردی که برای دزدی از خانه پدرزنش نقشه کشید درخواست نبش قبر برای کشف راز مرگ مرد تهرانی در ترکیه میدری: حذف یارانه یا تغییر دهک‌بندی قبل از اعمال به افراد اطلاع داده می‌شود عسلویه روی دور زلزله؛ زمین‌لرزه ششم هم ۴ریشتری بود (۶ مرداد ۱۴۰۴) شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی پساب خروجی «زبرخان» را تعیین تکلیف کند راهکارهایی ساده برای صرفه جویی بیشتر در مصرف آب و مدیریت اقتصادی خانواده توضیحات رئیس کل دادگستری استان تهران درباره درخواست توبه «تتلو» ماده ۲۱۵ آیین نامه راهنمایی و رانندگی به عابران پیاده چه می‌گوید؟ بررسی چند راهکار برای کاهش اثرات زیست‌محیطی فاضلاب‌های شهری نظام تعلیم و تربیت کشور باید با رویکرد آینده‌نگری از چالش‌ها عبور کند تأکید دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش بر ارتقای جایگاه معلمان درخواست وزیر محیط زیست زیمباوه برای گسترش همکاری دوجانبه با ایران آیا خشم به ارث می‌رسد؟ | بررسی عوامل ژنتیکی در بروز عصبانیت آمبولانس وسیله تبلیغات نیست | با متخلفان تا حد «لغو پروانه» برخورد خواهد شد زائران اربعین زمان مواجهه با تشعشعات فرابنفش خورشید را محدود کنند هر آنچه که باید در مورد درد سیاتیک بدانید میانگین سن بازنشستگی در کشور ۵۱ تا ۵۲ سال اعلام شد جانباز جنگ ۱۲ روزه با صهیونیست‌ها در کاشان به شهادت رسید درگیری خونین در یک شرکت خصوصی مشهد قتل خانم مدیرعامل توسط شوهر خیانتکار در جلسه کاری! التماس مادر قاتل از مادر الهه حسین‌نژاد مقابل دادگاه + فیلم (۶ مرداد ۱۴۰۴) طرح ورود خودروهای مسافران خارجی به کشور اجرا می‌شود حمله گروهی گراز‌ها به مزارع کشاورزی خراسان شمالی (۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سازش ۲۵‌ درصدی متقاضیان طلاق در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۱۶۰۴۶۸
  • ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۰
سازش ۲۵‌ درصدی متقاضیان طلاق در خراسان رضوی
اعتیاد، مشکلات مالی و خیانت مهم‌ترین دلایل طلاق زوج‌ها در خراسان‌ رضوی هستند.

«درصد سازش زوج‌ها در پنج سال اخیر، به‌طور میانگین در ۳۳ شهرستان استان در رقم ۲۵ ثابت مانده و این درصد به این معناست که از هر چهار پرونده متقاضی طلاق، یک پرونده به سازش و سه پرونده به عدم سازش ختم می‌شود.» این آمار را معاون امور پیشگیری اداره‌کل بهزیستی خراسان‌رضوی اعلام کرد تا گزارشی از فعالیت سامانه «تصمیم» در اختیار خبرنگار شهرآرا قرار دهد؛ همان سامانه‌ای که سال ۹۵ برای نخستین‌بار در کشور، فعالیتش را از مشهد آغاز کرد تا در قالب تفاهم‌نامه سه‌جانبه‌ای میان بهزیستی کشور، قوه‌قضاییه و سازمان امور اجتماعی، به افرادی که بر سر دوراهی طلاق و سازش مانده‌اند، فرصت انتخاب سازش و زندگی دوباره بدهد.

غلامحسین دلبری در گفتگو با خبرنگار شهرآرا، با اشاره به اینکه زوج‌ها در قالب این طرح به مراکز مشاوره و مددکاری ارجاع داده می‌شوند، اظهار کرد: در پی این موضوع و در پنج سال اخیر، نتیجه‌گیری مراکز مشاوره به‌طور میانگین ۲۵‌درصد سازش (به معنای انصراف از طلاق) و ۷۵‌درصد عدم‌سازش بوده است که البته پرونده‌های عدم‌سازش به معنای طلاق قطعی زوج‌ها نیست و ممکن است پس از این مرحله نیز شاهد سازش زوج‌ها باشیم.

فعالیت ۷۵ مرکز مشاوره

معاون امور پیشگیری اداره‌کل بهزیستی خراسان‌رضوی با اشاره به اینکه در ۳۳ شهرستان استان حدود ۷۵ مرکز مشاوره و مددکاری دراین‌زمینه در حال فعالیت هستند، اضافه کرد: پارسال ۳۲‌هزار‌و‌۵۰۰ پرونده در این سامانه پذیرش شده که ۳۱‌هزار‌و‌۹۷۰ مورد از این پرونده‌ها به مراکز مشاوره ارجاع داده شده است.

دلبری ترتیب مراحل بعدی را که پرونده‌های عدم‌سازش طی می‌کنند ارسال پرونده به دفتر‌های خدمات قضایی الکترونیک، سپس دادگاه خانواده و محضر اعلام و تأکید کرد: شمار پرونده‌های متقاضی طلاق یا ارسال جوابیه عدم‌سازش پرونده‌ها، به دفتر‌های خدمات قضایی به معنای طلاق نیست، زیرا متقاضی در مراحل بعد نیز امکان انصراف از طلاق را دارد.

اعتیاد، دلیل ۸۰‌درصد طلاق‌ها

او درباره دلایل طلاق زوج‌های استان نیز تصریح کرد: معمولا زندگی فقط به یک دلیل منجر به جدایی نمی‌شود، بلکه هر عاملی که به عنوان دلیل طلاق اعلام می‌شود نیز عواقبی دارد که آن عواقب در روند جدایی زوج‌ها مؤثر است؛ برای مثال اعتیاد عاملی است که بیکاری، مشکلات مالی و‌... را به دنبال دارد.
دلبری خاطرنشان کرد: با‌این‌حال اعتیاد، مسائل مالی و خیانت مهم‌ترین دلایل طلاق‌ها بوده که میزانی ۸۰‌درصدی را به خود اختصاص داده و ۲۰‌درصد دیگر مربوط به مواردی مانند دخالت اطرافیان، نداشتن مهارت کافی زندگی و‌... است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->