طلای جهانی در مسیر کاهش قیمت (۶ تیر ۱۴۰۴) ذخایر ارزی و تجارت خارجی کشور مطلوب است | جنگ هیچ مشکلی برای تولید و تجارت کشور ایجاد نکرد افزایش ۰.۶ درصدی نرخ تورم سالانه در خرداد ماه ۱۴۰۴ بیمه مرکزی: سازوکار ارزیابی خسارت خودرو‌های آسیب‌دیده به زودی اعلام می‌شود توضیح بانک سپه درباره برداشت مبالغ از حساب مشتریان تثبیت قیمت طلا از فردا (۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر جهاد کشاورزی: مردم منتظر کاهش قیمت برنج باشند | آغاز توزیع ۶۰ هزار تن برنج بازار بورس از شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴ با چه دامنه نوسانی آغاز به کار خواهد کرد؟ ۶۷ درصد از درآمد‌های تهرانی‌ها صرف پرداخت اجاره می‌شود تحریم‌ها تنها ۱۰۰ هزار بشکه از فروش نفت ایران را کاهش داد زنجیره ارزش صنعت نفت، قهرمان بی‌صدای روز‌های بحران سوخت قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۵ تیر ۱۴۰۴) + جدول بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۵ تیر ۱۴۰۴) | کاهش قیمت‌ها تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت ۱۴ فردا (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) دستورالعمل استرداد وجه بلیت پرواز‌های لغو شده اعلام شد لزوم آغاز تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی و خدماتی | کارگران آتش نشانی و خدماتی سنگ تمام گذاشتند قرائت کنتور برق تهرانی‌ها از شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) طبق روال گذشته انجام می‌شود قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۵ تیر ۱۴۰۴) | دلار چه قیمتی دارد؟ قیمت دلار جهانی امروز (۵ تیرماه ۱۴۰۴) | دلار جهانی به کف قیمت چند ساله سقوط کرد مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی ویژه دهک‌های یک تا سه درآمدی از شنبه (۷ تیرماه ۱۴۰۴) آغاز می‌شود+ جزئیات نرخ امروز طلا در مشهد چقدر است؟ (۵ تیر ۱۴۰۴) بانک مرکزی: تأمین ارز واردات در مدت ۳ ماه از ۱۲.۳ میلیارد دلار گذشت قیمت سیب‌زمینی نصف شد (۵ تیر ۱۴۰۴) جابه‌جایی بیش از ۴.۶ میلیون مسافر توسط ناوگان حمل‌ونقل بین‌شهری در ۱۲ روز جنگ وزیر راه و شهرسازی: بازسازی مناطق خسارت‌دیده در جنگ در اولویت وزارت راه است قرائت کنتور مشترکان آب و فاضلاب از هفتم تیر به روال عادی بازمی‌گردد قیمت طلای جهانی اندکی بالا رفت (۵ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) | ملزومات سالاد چه قیمتی دارند؟
سرخط خبرها

برنامه وزیر کار برای بیکاری و مسکن دار شدن کارگران

  • کد خبر: ۱۶۰۵۸۱
  • ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۹:۲۴
برنامه وزیر کار برای بیکاری و مسکن دار شدن کارگران
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت:برای بیکاری و مسکن دار شدن کارگران برنامه داریم.

به گزارش شهرآرانیوز، سید صولت مرتضوی ظهر سه شنبه در آئین تجدید میثاق جامعه کارگری با آرمان‌های امام راحل که به مناسبت هفته کار و کارگر برگزار شد با اشاره به اینکه امروز دولت نزدیک به ۶۰۰ هزار میلیارد تومان اوراق خزانه را به صورت ماهانه ۱۵ هزار میلیارد تومان پرداخت می‌کند اظهار داشت: تلاش دولت سیزدهم بر آن است تا تورمی که بخش قابل توجه آن القایی و انتزاعی است را از بین ببرد.

مرتضوی با بیان اینکه طبق برنامه ریزی‌های صورت گرفته در دولت سیزدهم امروز تئوری و تفکر ایران هراسی در عرصه بین الملل تبدیل به تفکر همراهی و همکاری با ایران شده است گفت: هم اکنون شاهد هستیم که بعضی از کشور‌های همسایه ما، که دشمن طراحی کرده بود تا آن‌ها را مقابلمان علم کند، نامه ملاطفت آمیز و دوستی به ایران می‌نویسند و از رئیس جمهور برای عزیمت به کشورشان دعوت می‌کنند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه در جریان پیروزی انقلاب اسلامی و مبارزات دوران ستم‌شاهی جامعه کارگری نقش بزرگی را ایفا کردند افزود: در دوران دفاع مقدس کارگران ما در میدان نبرد در یک دستشان اسلحه و در یک دستشان قرآن کریم را داشتند تا در پرتو قرآن و در سایه مکتب آرمان نبی اسلامی، جهادی فی سبیل الله انجام‌دهند.

وی بیان داشت: اگر امروز شما می‌بینید که در سفره‌ی یک ایرانی همه اقلام، ایرانی است، رشد اقتصادی و استقلال اقتصادی کشور و اینکه در بحث تولید به تولیدات سنگین و فراسنگین رسیده‌ایم همگی به برکت دسترنج و اراده کارگر ایرانی است.

مرتضوی عنوان داشت: ما در این دولت و در همین خانواده وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در عرصه تولید فولاد، دارو، سیمان، مواد پتروشیمی، لبنی رشد بالای ۵۰ درصد داشته‌ایم و هدف‌گذاری شده که با همت کارگران زحمت‌کشمان در سال آینده نیز این رشد همچنان ادامه داشته باشد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه آن روزی که این دولت، اقتصاد کشور را تحویل گرفت، وضعیت کشور وضعیت نامطلوبی بود گفت: تا پایان سال گذشته تقریباً بالغ بر یک میلیون ۲۰۰ هزار بشکه نفت صادر شده و بخش قابل توجهی از بدهی‌های دولت پرداخت شده است؛ و به گفته برخی اقتصاددان‌ها دولت صندوقی را تحویل گرفت که به گفته آمار بانک مرکزی و سایر مراجع صاحب صلاحیت بالغ بر ۱۱۰۰ همت بدهی داشت و در سال ۱۴۰۰ صندوق‌های بازنشستگی ما کسری آن‌ها بالغ بر ۴۰۰ همت بود.

مرتضوی افزود: اینکه به معیشت جامعه کارگری و مشکلات آن‌ها و اشتغال و ازدواج جوانان فکر و توجه کنیم حداقل وظیفه ما است، این دولت خادم ملت و اتفاقات خوبی در حوزه اشتغال و مسکن در حال رخ دادن است و برای بیکاری و مسکن دار شدن کارگران هم برنامه داریم.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->