دیدار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن با معاون سیاسی وزارت امور خارجه برگزاری یازدهمین نشست کمیته مشورت‌های راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در مسقط سردار سلیمانی: دشمن از روز اول جنگ ۱۲ روزه طعم شکست را چشید تظاهرات گسترده حریدی‌ها در قدس با شعار سربازی نمی‌رویم | پرچم اسرائیل در آتش + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) نگرانی اتحادیه اروپا از آزمایش اژدر هسته‌ای روسیه یک فلسطینی با خودرو به پلیس رژیم صهیونیستی حمله کرد جسد دو اسیر اسرائیلی به صلیب سرخ تحویل خواهد شد حملات پهپادی اسرائیل به لبنان + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) برطرف‌کردن مشکل کشف‌رود نیاز به نگاه ملی دارد تخت‌روانچی با وزیر امور خارجه عمان دیدار کرد معاون امور حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: ما درخصوص حقابه هیرمند، نیاز به رژیم حقوقی داریم + فیلم آیت‌الله علم‌الهدی: فداکاری زنان در خانه، همانند جهاد مردان در جنگ است | پرورش نسل انقلابی و شکیبایی در برابر سختی‌ها، مصداق جهاد زنان است ترامپ پس از بازگشت از سفر به آسیا: فرصت نشد با کیم دیدار کنم وزیر خارجه: مذاکره باید مبتنی بر منافع متقابل باشد، نه دیکته‌نویسی مکاتبه استاندار خراسان رضوی با معاون‌اول رئیس‌جمهور درخصوص موضوع آلودگی هوای مشهد پلیس فرانسه از بازداشت ۵ مظنون دیگر در ارتباط با سرقت جواهرات لوور خبرداد نیکزاد: منابع لازم جهت تهیه ۶۰ دستگاه اتوبوس برای مشهد تأمین خواهد شد + فیلم استاندار خراسان رضوی: بیمه سلامت، رکن اصلی تأمین آرامش و رفاه مردم است | ضرورت توجه ویژه به بیمه سلامت در مشهد بیانیه ترامپ پس از دیدار با شی: توافقات مهمی داشتیم سخنگوی وزارت خارجه: گروسی اظهارات بی‌اساس درباره موضوع هسته‌ای ایران را کنار بگذارد درجه سپهبدی به شهیدان غلامعلی رشید و علی شادمانی اعطا شد شی جین‌پینگ: با آمریکا درباره مسائل تجاری به اتفاق‌نظر رسیدیم ترامپ پس از دیدار با همتای چینی: فوق‌العاده بود عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: حذف سه دهک یارانه‌بگیر با عواقب جدی روبه‌رو خواهد شد وزیر بهداشت در مشهد: تأخیر در تخصیص منابع، مانع اجرای کامل برنامه‌های بیمه سلامت است نماینده مجلس: تفویض اختیارات به استانداران باید در چارچوب مشخصی انجام گیرد
سرخط خبرها

وزیر ارتباطات: احدی حق دسترسی به اطلاعات مردم در پیام‌رسان‌های داخلی را ندارد+ فیلم

  • کد خبر: ۱۶۰۶۷۸
  • ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۶
وزیر ارتباطات: احدی حق دسترسی به اطلاعات مردم در پیام‌رسان‌های داخلی را ندارد+ فیلم
وزیر ارتباطات با تاکید براینکه احدی حق دسترسی به اطلاعات مردم در پیام‌رسان‌های داخلی را ندارد، گفت: براساس فتوای مقام معظم رهبری، اطلاعات مردم در فضای مجازی و پیامرسان‌ها، حریم خصوصی آن‌ها محسوب شده و ایشان تعرض به امنیت و حریم مردم در پیام‌رسان‌های داخلی را «حرام شرعی» دانسته‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، عیسی زارع‌پور در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت اظهار داشت: بر اساس فتوای مقام معظم رهبری، تعرض به امنیت و حریم مردم در پیام‌رسان‌های داخلی «حرام شرعی» است. وزارت ارتباطات هم براساس قوانین و مقررات کشور و ضوابطی که در این زمینه وضع کرده بر حفظ امنیت و حریم خصوصی کاربران در پیام رسان‌ها نظارت دارد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: به هیچ وجه احدی حق دسترسی به اطلاعات مردم در پیام‌رسان‌های داخلی را ندارد و اطلاعات مردم در پیام‌رسان‌های داخلی مشمول اصل ۲۵ قانون اساسی است و خیال مردم راحت باشد.

زارع‌پور با اشاره به رونمایی رسمی از اتصال متقابل پیام‌رسان‌های بومی در روز گذشته، تصریح کرد: دیروز به شکل رسمی اتصال متقابل پیام‌رسان‌های ایرانی رونمایی شد که در فاز نخست چهار پیام‌رسان ایتا، بله، گپ و آی‌گپ به این طرح پیوستند و مردم عزیزمان از این پس برای ارتباط با هموطنان عزیز دیگر نیاز به نصب انواع پیام‌رسان‌های ایرانی را ندارند و هر پیام‌رسانی که مردم عزیزمان بر‌اساس سلیقه خود دوست دارند، می‌توانند روی گوشی خود نصب کنند و با بقیه پیام‌رسان‌های داخلی در ارتباط باشند.  

وزیر ارتباطات خاطر‌نشان کرد: در فاز نخست، ارسال پیام و فایل پیش‌بینی شده و در گام‌های بعدی امکان تشکیل گروه بین کاربران پیام‌رسان‌های مختلف و تماس صوتی و تصویری نیز پیش‌بینی شده است.

وی با اشاره به شبهاتی که از دیروز مبنی بر اینکه اتصال متقابل پیام‌رسان‌ها باعث از بین‌رفتن رقابت و مزیت آن‌ها می‌شود، توضیح داد: این کار باعث رقابت بیشتر میان پیام‌رسان‌ها می‌شود که بتوانند سهم بیشتری از بازار را بگیرند چراکه امکانات آن‌ها با یکدیگر متفاوت است و این مسیری است که در دنیا نیز دنبال می‌شود.

زارع‌پور با اشاره به وضع قانون DMA در اتحادیه اروپا تصریح کرد: اتحادیه اروپا، قانون بازار دیجیتال را وضع کرده که روح آن قانون رفع انحصار تمام پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی فعال در اروپاست و از ابتدای سال ۲۰۲۴ اجباری می‌شود که بر‌اساس آن تمام پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی فعال در اروپا موظف به برقراری اینترکانکشن هستند و یعنی یک پیام‌رسانی که حتی هزار کاربر داشته باشد باید به پیام‌رسان‌هایی، چون واتساپ و تلگرام اتصال متقابل داشته باشد.

وزیر ارتباطات با بیان اینکه در این قانون جرایم سختی برای عدم اجرای برقراری اتصال متقابل وضع شده و این جهت‌گیری در همه کشور‌های دنیا دنبال می‌شود، گفت: این مایه افتخار است که در ایران با تلاش متخصصان و نخبگان و شرکت‌هایی که در پیام‌رسان‌های داخلی مشغول به فعالیت هستند، با راهبری سازمان فناوری اطلاعات اتصال متقابل پیام‌رسان‌های ایرانی انجام شد و مردم عزیزمان می‌توانند از این قابلیت جدید استفاده کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->