سرنوشت گزارش شورای حکام در گرو نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا پدافند هوایی روسیه ۹ پهپاد اوکراینی را سرنگون کرد سخنگوی وزارت خارجه: جامعه بین‌الملل در برابر اقدام آمریکا در تحریم و ارعاب قضات دیوان بین‌المللی کیفری به پا خیزد نمازی: میزان و شتاب غنی‌سازی، اهرم خوبی برای چانه‌زنی ایران است قالیباف: رئیس جمهور آمریکا اگر واقعاً به دنبال توافق است باید رویکرد خود را تغییر دهد + فیلم اعلام وصول و معرفی وزیر پیشنهادی اقتصاد در دستور کار امروز مجلس (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) واکنش حماس به شهادت دبیرکل جنبش اسلامی فلسطین (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) طرح تجارت گسترده ژاپن و اتحادیه اروپا برای دور زدن آمریکا افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در کمین خان یونس تظاهرات گسترده شهرک‌نشینان در مخالفت با ادامه جنگ در غزه + فیلم (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و پادشاه بحرین واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) توافق ایران و پاکستان برای تقویت همکاری‌های دوجانبه رئیس سازمان برنامه و بودجه: مطالبات گندمکاران و بازنشستگان با نظم در حال پرداخت است ترامپ، ایلان ماسک را تهدید کرد ۸ فلسطینی در بمباران جبالیا به شهادت رسیدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تکمیل ۱۰ کیلومتر از جاده محور تربت حیدریه–زاوه سنای آمریکا رأی به خروج سوریه از لیست کشور‌های سرکش داد ترامپ رأی دادگاه تجدیدنظر را به‌دست آورد القسام درباره کشته شدن یک اسیر اسرائیلی توسط رژیم صهیونیستی هشدار داد روسیه: اوکراین مبادله اسرا را به تعویق انداخته است قوه قضائیه: متهم به قتل الهه حسین‌نژاد سابقه تجاوز و سرقت نداشته است دستگیری عاملان شهادت قاضی احسان باقری عراقچی در گفت‌وگوی تلفنی با اسحاق‌دار، بر ضرورت وحدت امت اسلامی تأکید کرد افشای یکی از بزرگ‌ترین ضربات اطلاعاتی تاریخ به رژیم صهیونیستی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اوکراین یک جنگنده سوخو-۳۵ روسیه را سرنگون کرد بهروزآذر: میزان خشونت علیه زنان در جامعه ۳۰ برابر مردان است | لزوم صدور گواهی سلامت روان برای رانندگان پزشکیان: فعالیت‌های هسته‌ای ایران کاملاً شفاف است
سرخط خبرها

وزیر ارتباطات: احدی حق دسترسی به اطلاعات مردم در پیام‌رسان‌های داخلی را ندارد+ فیلم

  • کد خبر: ۱۶۰۶۷۸
  • ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۶
وزیر ارتباطات: احدی حق دسترسی به اطلاعات مردم در پیام‌رسان‌های داخلی را ندارد+ فیلم
وزیر ارتباطات با تاکید براینکه احدی حق دسترسی به اطلاعات مردم در پیام‌رسان‌های داخلی را ندارد، گفت: براساس فتوای مقام معظم رهبری، اطلاعات مردم در فضای مجازی و پیامرسان‌ها، حریم خصوصی آن‌ها محسوب شده و ایشان تعرض به امنیت و حریم مردم در پیام‌رسان‌های داخلی را «حرام شرعی» دانسته‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، عیسی زارع‌پور در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت اظهار داشت: بر اساس فتوای مقام معظم رهبری، تعرض به امنیت و حریم مردم در پیام‌رسان‌های داخلی «حرام شرعی» است. وزارت ارتباطات هم براساس قوانین و مقررات کشور و ضوابطی که در این زمینه وضع کرده بر حفظ امنیت و حریم خصوصی کاربران در پیام رسان‌ها نظارت دارد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: به هیچ وجه احدی حق دسترسی به اطلاعات مردم در پیام‌رسان‌های داخلی را ندارد و اطلاعات مردم در پیام‌رسان‌های داخلی مشمول اصل ۲۵ قانون اساسی است و خیال مردم راحت باشد.

زارع‌پور با اشاره به رونمایی رسمی از اتصال متقابل پیام‌رسان‌های بومی در روز گذشته، تصریح کرد: دیروز به شکل رسمی اتصال متقابل پیام‌رسان‌های ایرانی رونمایی شد که در فاز نخست چهار پیام‌رسان ایتا، بله، گپ و آی‌گپ به این طرح پیوستند و مردم عزیزمان از این پس برای ارتباط با هموطنان عزیز دیگر نیاز به نصب انواع پیام‌رسان‌های ایرانی را ندارند و هر پیام‌رسانی که مردم عزیزمان بر‌اساس سلیقه خود دوست دارند، می‌توانند روی گوشی خود نصب کنند و با بقیه پیام‌رسان‌های داخلی در ارتباط باشند.  

وزیر ارتباطات خاطر‌نشان کرد: در فاز نخست، ارسال پیام و فایل پیش‌بینی شده و در گام‌های بعدی امکان تشکیل گروه بین کاربران پیام‌رسان‌های مختلف و تماس صوتی و تصویری نیز پیش‌بینی شده است.

وی با اشاره به شبهاتی که از دیروز مبنی بر اینکه اتصال متقابل پیام‌رسان‌ها باعث از بین‌رفتن رقابت و مزیت آن‌ها می‌شود، توضیح داد: این کار باعث رقابت بیشتر میان پیام‌رسان‌ها می‌شود که بتوانند سهم بیشتری از بازار را بگیرند چراکه امکانات آن‌ها با یکدیگر متفاوت است و این مسیری است که در دنیا نیز دنبال می‌شود.

زارع‌پور با اشاره به وضع قانون DMA در اتحادیه اروپا تصریح کرد: اتحادیه اروپا، قانون بازار دیجیتال را وضع کرده که روح آن قانون رفع انحصار تمام پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی فعال در اروپاست و از ابتدای سال ۲۰۲۴ اجباری می‌شود که بر‌اساس آن تمام پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی فعال در اروپا موظف به برقراری اینترکانکشن هستند و یعنی یک پیام‌رسانی که حتی هزار کاربر داشته باشد باید به پیام‌رسان‌هایی، چون واتساپ و تلگرام اتصال متقابل داشته باشد.

وزیر ارتباطات با بیان اینکه در این قانون جرایم سختی برای عدم اجرای برقراری اتصال متقابل وضع شده و این جهت‌گیری در همه کشور‌های دنیا دنبال می‌شود، گفت: این مایه افتخار است که در ایران با تلاش متخصصان و نخبگان و شرکت‌هایی که در پیام‌رسان‌های داخلی مشغول به فعالیت هستند، با راهبری سازمان فناوری اطلاعات اتصال متقابل پیام‌رسان‌های ایرانی انجام شد و مردم عزیزمان می‌توانند از این قابلیت جدید استفاده کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->