پزشکیان دقایقی قبل وارد بندرعباس شد (۱۰ مهر ۱۴۰۴) واکنش حماس به حمله اسرائیل به ناوگان «صمود» کلمبیا توافق تجارت آزاد را با اسرائیل فسخ کرد سفیر ایران در سازمان ملل: شورای امنیت در برابر بحران غزه فلج مانده است واکنش جهاد اسلامی فلسطین به حمله اسرائیل به ناوگان «صمود» عضو پارلمان اروپا: توقیف شناور‌های «صمود» توسط اسرائیل مجرمانه است گفت‌وگوی تلفنی امیر قطر و ترامپ درباره طرح صلح غزه گروه هفت خواستار ادامه دیپلماسی درباره پرونده هسته‌ای ایران شد قالیباف: با استفاده از کالابرگ باید قیمت چند کالای اصلی را ثابت نگه داریم بازداشت فعالان و خبرنگاران حاضر در کشتی‌های «ناوگان الصمود» رئیس شورای امنیت سازمان ملل: اعمال دوباره تحریم‌ها علیه ایران را به رسمیت نمی‌شناسیم مین‌گذاری رژیم اسرائیل در مسیر ناوگان «صمود» وزیر خارجه آمریکا دوباره علیه ایران گزافه گویی کرد ایهود باراک: جنایات اسرائیل در غزه سال‌ها در جهان بازتاب خواهد داشت وزرای دفاع ایران و ترکیه دیدار کردند (۹ مهر ۱۴۰۴) روسیه: دیدار میان پوتین و زلنسکی امکان‌پذیر نیست نیروی دریایی فرانسه، نفتکش روسیه را توقیف کرد + فیلم (۹ مهر ۱۴۰۴) ابراز تأسف قطر از تصویب نشدن قطعنامه آتش‌بس غزه در شورای امنیت بازداشت ۳ آلمانی به اتهام همکاری با حماس کانادا تحریم‌های ایران را دوباره فعال کرد + جزئیات (۹ مهر ۱۴۰۴) عربستان: وتو، چراغ سبز به «اسرائیل» برای گسترش تجاوز است ماکرون: روسیه در حال تولید سلاح‌های بسیار بیشتر و با سرعت بالاتری است قالیباف: باید از هرگونه ساده‌انگاری و تقلیل‌گرایی نسبت به پدیده‌های نو پرهیز کنیم | «جهاد تولید فکر نو» جهادی مقدس است فرودگاه‌های رژیم اسرائیل تعطیل و حرکت قطارها متوقف شدند تشکیلات خودگردان: جهان برای تشکیل کشور مستقل فلسطین متحد شده است شهادت ۱۰۳ نفر از زمان آتش‌بس در لبنان (۹ مهر ۱۴۰۴) حمله پهپادی به خودرویی در جنوب لبنان | یک نفر به شهادت رسید + عکس (۹ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آمریکا از کشته شدن مغز متفکر داعش در حمله انتحاری به فرودگاه کابل خبر داد

  • کد خبر: ۱۶۰۶۹۸
  • ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۷
آمریکا از کشته شدن مغز متفکر داعش در حمله انتحاری به فرودگاه کابل خبر داد
روزنامه واشنگتن پست به نقل از مقامات امریکایی نگاشته است که مظنون اصلی و مغز متفکر حمله انتحاری فرودگاه کابل در جریان خروج ایالات متحده از افغانستان در هفته‌های اخیر توسط طالبان کشته شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مقامات امریکایی به شرط ناشناس ماندن هویت شان به این روزنامه گفته‌اند که فرد کشته شده یکی از افراد در سطح رهبری شاخه خراسان داعش بوده است.

هرچند این مقامات با استدلال بر اینکه افشای جزیات از قبیل اسم فرد کشته شده و چگونگی کشته شدن او می‌تواند آینده جمع‌آوری اطلاعات توسط ایالات متحده را به خطر بیندازد از افشا اسم و چگونگی قتل او سر باز زدند، اما آنها می‌گویند که ایالات متحده هیچ دخالتی در این عملیات طالبان نداشته است.

این مقامات می‌گویند که این عملیات نشان دهنده وضع چالش برانگیز دشمنان ایالات متحده که خواهان ضرر رساندن به این کشور هستند است.

جان کربی، سخنگوی کاخ سفید، مرگ این مظنون را «از میان رفتن یکی از اعضای مهم رهبری» برای گروه داعش توصیف کرده گفت: «او یکی از مقامات کلیدی داعش خراسان بود که مستقیماً در طراحی عملیات‌هایی مانند دروازه آبی دخیل بود و اکنون دیگر قادر به طراحی یا انجام حملات نیست.»

یکی دیگر از مقامات دولتی امریکا به روزنامه واشنگتن پست گفت: «من تاکید می‌کنم که این پیشرفت نشان دهنده فشار ضد تروریسم مداوم است که شاخه خراسان داعش در افغانستان و فراتر از آن با آن مواجه است.»

از زمان خروج ایالات متحده، مقامات دولتی این کشور تاکید کرده‌اند که طالبان، مطابق با توافقی سال ۲۰۲۰ دوحه که برای پایان دادن به جنگ حاصل شد با فعالیت‌های تروریستی در افغانستان مقابله خواهند کرد.

کربی گفت که دولت با طالبان صریح بوده است: «مسئوليت آنهاست که اطمینان حاصل کنند که هیچ پناهگاه امنی برای تروریست‌ها قائل نمی‌شوند.»

وی افزود که اعلامیه روز سه شنبه «به قول رئیس جمهور بایدن مبنی بر ایجاد ظرفیتی برای نظارت بر تهدیدهای تروریستی بالقوه، نه تنها از افغانستان، بلکه در سایر نقاط جهان که این تهدید مستند شده است را عملی کرده است.»

منبع: آمو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->