واحد خاکدان، نقاش ایرانی درگذشت + بیوگرافی (یکم آبان ۱۴۰۴) بازبینی آثار سی‌وپنجمین جشنواره تئاتر خراسان رضوی، از سوم آبان‌ماه آغاز می‌شود حکایت مثال گویا و برتری رئال زاراگوزا آقای خبرنگار بیهقی مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (جمعه، ۲ آبان ۱۴۰۴) لبخند اسطوره | ماجرای تولد دوباره شخصیت های «شاهنامه» در مجموعه «شاخنامه» اعضای هیئت انتخاب آثار صحنه‌ای سی‌وپنجمین جشنواره تئاتر خراسان رضوی معرفی شدند حمایت ۳۷ میلیون دلاری برای ساخت «مخمصه ۲» مایکل مان حمید صفت در سریال بامداد خمار + عکس درگذشت «قاسم مهرنیا»، شاعر و نقال آیین‌های دینی خراسان شمالی + پیام تسلیت وزیر فرهنگ اعضای شورای سیاست‌گذاری هفته کتاب سال ۱۴۰۴ معرفی شدند ماجرای درگیری بادیگارد‌های «کیانو ریوز» هنرپیشه مشهور هالیوود با یک هوادار زن + عکس آغاز به‌کار کانون موسیقی نواحی ایران حضور فیلم «جی کلی» با بازی جورج کلونی در گلن گلوب رونمایی از آلبوم موسیقی «ناز نگه» زنده یاد همایون خرم «ایرانم» علیرضا قربانی در اهواز تمدید شد + جزئیات
سرخط خبرها

بزرگترین اعتصاب نویسندگان هالیوود بر سر دستمزد

  • کد خبر: ۱۶۱۹۹۵
  • ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۹
بزرگترین اعتصاب نویسندگان هالیوود بر سر دستمزد
نویسندگان هالیوود بر سر دستمزد به خیابان‌های نیویورک و لس‌آنجلس رفتند و اعتصاب کردند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نویسندگان سینما و تلویزیون هالیوود روز سه‌شنبه اعتصاب و برنامه‌های تلویزیونی آخر شب را تعطیل کردند و اعتراض‌های خود را برای دستمزد بیشتر به مقابل درب استودیو‌های بزرگ بردند.

صد‌ها نفر از اعضای انجمن نویسندگان آمریکا در لس‌آنجلس و نیویورک در نخستین توقف کاری پس از آخرین باری که در ۱۵ سال پیش هالیوود را گریبانگیر زیان میلیاردی کرد، اعتراض کردند.

در سال‌های ۲۰۰۷ و ۲۰۰۸، تعطیلی تولیدات و کاهش دستمزد‌های نویسندگان، بازیگران و تهیه‌کنندگان هالیوود و بیکاری آنها، اقتصاد کالیفرنیا را متحمل زیان حدود ۲.۱ میلیارد دلاری کرد.

دانیل تالبوت نویسنده ۴۵ ساله در حالی که اعضای انجمن در مقابل استودیوی فیلم پارامونت (PARA.O) در هالیوود، بیش از ۱۲ ساعت دست به اعتصاب اعتراض‌آمیز زدند گفت: ما خواستار دستمزد منصفانه هستیم و در واقع استودیو‌ها ما را استهزا کردند. ما برای حقوق خود تلاش و مبارزه می‌کنیم.

گروهی به نمایندگی از والت دیزنی (DIS.N)، نتفلیکس (NFLX.O) و دیگر استودیو‌ها اعلام کردند که خواستار دستمزد منصفانه شده‌اند، اما طرفین نتوانستند در آخرین لحظه مذاکرات در روز دوشنبه به توافق برسند.

راب لو که به همراه فرزند نویسنده و بازیگرش جان اوون لو به اعتصاب‌کنندگان پیوسته بود گفت که من از نویسندگان حمایت می‌کنم، چرا که ما به عنوان بازیگر به اندازه نویسندگی خود خوب هستیم.

همچنین جیمی کیمل لایو، نمایش امشب با بازی جیمی فالون و دیگر برنامه‌های آخر شب، قسمت‌های جدید برنامه خود را لغو کردند.

بر اساس خلاصه مذاکراتی که در توییتر به اشتراک گذاشته شده و رویترز صحت آن را تایید کرده، انجمن نویسندگان آمریکا برآورد کرده که افزایش دستمزد‌ها حدود ۴۲۹ میلیون دلار در سال هزینه داشته باشد.

آخرین اعتصاب اعضای انجمن نویسندگان آمریکا در سال‌های ۲۰۰۷ و ۲۰۰۸، یکصد روز به طول انجامید.

گاوین نیوسام فرماندار کالیفرنیا گفته اعتصاب کنونی پیامد‌های عمیق مستقیم و غیرمستقیم به دنبال خواهد داشت. او در کنفرانس موسسه میلکن گفت: ما از آنچه در حال وقع است بسیار نگرانیم چرا که هر دو طرف درگیر بوده و احتمال خطر بسیار است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->