اپل احتمالا با افقی‌کردن دوربین آیفون ۱۷ ایر طراحی گوشی‌هایش را متحول می‌کند اپل برای رفع ممنوعیت فروش آیفون ۱۶، به اندونزی پیشنهاد ۱۰۰ میلیون دلاری داده است همه‌چیز درباره تورنومنت نات پیکسل + شرایط دریافت ایردراپ بازدید پزشکیان از پارک علم و فناوری زاهدان (یکم آذر ۱۴۰۳) دانشمندان ژاپنی قابلیت فتوسنتز گیاهان را به سلول‌های همستر منتقل کردند واکنش مدیرعامل آپارات به اظهارات جنجالی رسول جلیلی درباره فیلترینگ یوتیوب: آپارات را بهانه نکنید گلکسی S۲۵ اولترا احتمالا بسیار گران‌تر از نسل قبلی‌اش باشد اولین گمانه‌زنی‌ها درباره مشخصات و ویژگی‌های پلی استیشن ۶ «مایکروسافت تیمز» در جلسات به قابلیت ترجمه همزمان گفتار مجهز می‌شود سونی می‌خواهد شرکت Kadokawa، مالک بازی «الدن رینگ»، را بخرد قابلیت ریست‌کردن الگوریتم پیشنهادها به‌زودی به اینستاگرام اضافه می‌شود بهترین برنامه‌ها و بازی‌های گوگل پلی در سال ۲۰۲۴ + لینک دانلود گزارش اتاق بازرگانی از اثرات فیلترینگ بر کسب‌وکارهای اینترنتی اولین سیستم راداری شکار یوفوها در آمریکا راه‌اندازی می‌شود پنجمین دوره رویداد «هفته ایران دیجیتال» برگزار می‌شود | ۵G و هوشمندسازی از محور‌های رویداد مقدار توکن‌های میجر کاربران مشخص شد | فاجعه ایردراپ‌های پولی گروهی از هکر‌های چینی به اپراتور آمریکایی T-Mobile حمله کردند کاوشگر ناسا ممکن است ۵۰ سال پیش به طور تصادفی حیات در مریخ را از بین برده باشد پاسخ پازل امروز میجر (دوشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۳) بر مدار دانش اطلاعاتی جدید از دوربین گوشی A۳۶ سامسونگ + عکس
سرخط خبرها

ویدئو | انیمیشن جالب ناسا برای مقایسه اندازه خورشید کنار بزرگ‌ترین سیاه‌چاله‌ها

  • کد خبر: ۱۶۲۱۸۴
  • ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۳
ویدئو | انیمیشن جالب ناسا برای مقایسه اندازه خورشید کنار بزرگ‌ترین سیاه‌چاله‌ها
ناسا انیمیشن جدیدی تولید کرده است که مقایسه‌ای را میان اندازه خورشید و مدار سیارات اطراف آن با بزرگ‌ترین سیاه‌چاله‌ها ارائه می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز - درک ماهیت و اندازه دقیق سیاه‌چاله‌های کلان‌جرم برای انسان‌ها کار آسانی نیست؛ چرا که بعضی از این اشیا آسمانی ده‌ها میلیارد برابر خورشید ما هستند. ازاین‌رو، ناسا انیمیشن جدیدی تولید کرده است که مقایسه‌ای را میان اندازه خورشید و مدار سیارات اطراف آن با بزرگ‌ترین سیاه‌چاله‌ها ارائه می‌کند.

ناسا اخیراً انیمیشن جذابی را منتشر کرده است که ابعاد سیاه‌چاله‌ها را به‌صورت فرضی در منظومه شمسی نشان می‌دهد. پیش از ورود به جزئیات این ویدیو ابتدا باید بگوییم که تک‌ستاره منظومه شمسی با جرم یک خورشید (جرمی که به‌عنوان مرجع در نظر گرفته می‌شود) هرگز نمی‌تواند به سیاه‌چاله تبدیل شود، چون سیاه‌چاله‌ها باید جرمی بین ۳ تا ۱۰ برابر خورشید ما داشته باشند تا این فرایند را پشت سر بگذارند؛ بنابراین تمام سیاه‌چاله‌ها حداقل سه برابر سنگین‌تر از ستاره منظومه ما هستند.

در ویدیوی ناسا چه سیاه‌چاله‌هایی دیده می‌شوند؟

انیمیشن ناسا در ابتدا سیاه‌چاله J۱۶۰۱+۳۱۱۳ را نشان می‌دهد که ابعادی تقریباً مشابه خورشید دارد، اما وزن آن حدود ۱۰۰ هزار جرم خورشیدی است. در ادامه ۹ ابرسیاه‌چاله دیگر را می‌بینیم که در مرکز کهکشان‌های خود قرار گرفته‌اند.

یکی از این سیاه‌چاله‌ها *Sgr A است که در مرکز کهکشان راه شیری ما قرار گرفته است و وزن آن حدود ۴.۳ میلیون خورشید است. ناسا می‌گوید قطر سایه مرکزی این سیاه‌چاله تقریباً برابر با نصف مدار عطارد به دور خورشید است. دانشمندان پیش‌تر برای اولین‌بار تصویر واقعی این سیاه‌چاله را منتشر کرده بودند.

ناسا در ادامه به سیاه‌چاله‌های بزرگ‌تر ازجمله Cygnus A و M۸۷ می‌رسد که در بیرون از کمربند کوئیپر قرار می‌گیرند. در پایان سیاه‌چاله کلان‌جرم TON ۶۱۸ را می‌بینیم که یکی از غول‌پیکرترین سیاه‌چاله‌های شناخته‌شده است و جرمی معادل ۶۰ میلیارد خورشید دارد. سایه این سیاه‌چاله آن‌قدر بزرگ است که هفته‌ها طول می‌کشید تا نور از درون آن عبور کند. این سیاه‌چاله به‌صورت فرضی در نقطه‌ای فراتر از ابر اورت واقع می‌شود.

«جرمی اشنیتمن»، نظریه‌پرداز مرکز پرواز‌های فضایی گودارد ناسا می‌گوید: «اندازه‌گیری‌های دقیقی که بسیاری از آن‌ها با کمک تلسکوپ فضایی هابل انجام شده‌اند، وجود بیش از ۱۰۰ سیاه‌چاله کلان‌جرم را تأیید می‌کنند. این سیاه‌چاله‌ها چگونه این قدر بزرگ شده‌اند؟ زمانی که کهکشان‌ها به هم برخورد می‌کنند، سیاه‌چاله مرکز آن‌ها می‌تواند نهایتاً با یکدیگر ادغام شود.»

ناسا حالا با همکاری سازمان فضایی اروپا مشغول ساخت آنتن جدیدی است تا بتواند سیاه‌چاله‌های در حال ادغام را مشاهده کند.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->