نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و چین(۲۶ تیر ۱۴۰۴)| بردیم، به راحتی آب خوردن فرصت‌طلبی ازبک‌ها از شرایط فوتبال ایران چند بازیکن پرسپولیس در خطر جدایی اجباری مشکل دریبل‌زن‌ها در پرسپولیسِ هاشمیان پرسپولیس منتظر پیشنهاد تراکتور | لطفاً دفاع راست بدهید فرماندار مشهد: شاهد روندی از رونق در حوزه ورزش در روستا‌ها هستیم پخش زنده بازی والیبال ایران و لهستان (۲۵ تیر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین اندونگ در آستانه بازگشت به استقلال | توافق برای عقد قرارداد ۲ساله ویدئو | سلام نظامی ملی‌پوشان فوتبال بانوان هنگام پخش سرود ایران پیش از بازی با لبنان ساپینتو به مدیران استقلال: محمدی به تمرینات بازگردد جمله زشت جباری علیه پیشکسوتان استقلال توافق بی‌تاثیر پرسپولیس و تراکتور | محرومیت بیرانوند قطعی است لوکاس واسکز از رئال مادرید جدا شد باشگاه استقلال: حسینی به‌زودی قرارداد می‌بندد واکنش مدیرعامل تراکتور به بازگشت ترابی به پرسپولیس قایدی، خرید جدید النصر + عکس باشگاه استقلال درخواستی برای بخشش ساپینتو به کمیته استیناف ارسال نکرده است حردانی: سرباز استقلالم + عکس خیال تراکتور از محروم نشدن بیرانوند راحت است؟
سرخط خبرها

حمله تند ویسی به ساپینتو

  • کد خبر: ۱۶۲۳۲۴
  • ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۰:۴۲
حمله تند ویسی به ساپینتو
عبدالله ویسی، سرمربی تیم صنعت نفت آبادان اظهارات تندی علیه ساپینتو انجام داد.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، بعد از تساوی صنعت آبادان و استقلال عبدالله ویسی، سرمربی آبادانی‌ها اظهارات تندی علیه سرمربی استقلال به زبان آورد. ساپینتو گفت: «بازی سختی برای هر دو تیم بود و ما برای نباختن آمده بودیم  و استقلال هم به دنبال برد و سه امتیاز بود و ما به هدفمان رسیدیم. استقلال در نیمه دوم سراسر هجومی بازی کرد، ولی ما امتیاز گرفتیم و خوشحالیم که هواداران ما که هزار کیلومتر راه آمده بودند تا بازی را تماشا کنند خوشحال به خانه برمی گردند.»

ویسی در مورد ضربه پنالتی استقلال گفت: «این صحنه را داخل رختکن دیدیم. ۴-۵ کارشناس گفتند این صحنه پنالتی نبوده وبرخی هم گفتند این صحنه پنالتی  بوده است. من به داور احترام می‌گذارم تا زمانی که انسان قضاوت می‌کند احتمال اشتباه هست. من به داور اعتراض نمی‌کنم. یکبار اشتباه کردم اعتراض کردم و کارت زرد گرفتم. نباید وقتی برنده می‌شویم بگوییم داوری عالی است و وقتی به هدفمان نمی‌رسیم داور را زیر سوال ببریم.» 

سرمربی نفت آبادان در مورد درگیری سرپرست تیمش با ساپینتو این جملات را به زبان آورد: «من ساپینتو را دوست دارم مربی خوبی است، اما رفتارش کنار خط خیلی بد است. ما فرهنگ ۲۵۰۰ ساله داریم و اگر قرار باشد یک مربی بیاید و به ما بی احترامی کند پس خاک بر سرمان! یک نفرباید جلوی او را بگیرد. اینکه بخواهیم بگوییم فلانی استقلالی بود و آن یکی پرسپولیسی خوب نیست یکی باید جلویش را بگیرد. نباید نگاه رنگی داشته باشیم. چه کار به رنگ داریم. برای ساپینتو احترام قائل هستم و دوستش دارم.» 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->