آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سه‌شنبه لایحه تشکیل وزارت بازرگانی در مجلس بررسی می‌شود

  • کد خبر: ۱۶۲۵۰۹
  • ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۸:۲۷
سه‌شنبه لایحه تشکیل وزارت بازرگانی در مجلس بررسی می‌شود
معاون پارلمانی رئیس‌‎جمهور اعلام کرد: لایحه دوفوریتی تشکیل وزارت بازرگانی در جلسه علنی روز سه‌شنبه مجلس شورای اسلامی بررسی می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، سید محمد حسینی در نشست «بررسی تشکیل وزارت بازرگانی» در دانشگاه خواجه نصیر، با بیان اینکه تشکیل وزارت بازرگانی اصلاً به‌معنای واردات و به ضرر تولید نیست، خاطرنشان کرد: با تشکیل وزارت بازرگانی، یک دستگاه پاسخگو می‌شود و این به نفع دولت و مجلس است.

وی ادامه داد: در یک پژوهش انجام شده درباره ۱۰۰ کشور، ۵۰ کشور وزارت بازرگانی مستقل داشته‌اند.

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور گفت: در حال حاضر وزارت بازرگانی وزارت صمت است و و عمده وقت این وزارتخانه به بازار و قیمت کالا و موارد مشابه صرف شده و فرصت ندارد به مسائل دیگر برسد. ما می‌خواهیم سفره مردم را سامان دهیم و اینطور نیست که برای تشکیل وزارت خاص برای این کار، طی ۱۰ یا ۲۰ روز به جمع‌بندی رسیده باشیم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->